benim keyfim tam yerinde lw em de geldi kilo veririm artık sonbahar her zaman beni mutlu eder zaten ruh halim değişir daha yumuşak huylu daha muzip karışık ama mutlu biri olurum...sana hislerimden bir bulut yolluyorum mutluluğu hisset kardeşim iyi geceler
ekimiim saoll bitaneem allahım kabul etsiin
valla öyle ki eve geldiğimden beri helak oldum ağlamaktan nasıl akıllanıcam ben bilemiyorum
bitanem benim ordan ayrilmakla en dogrusunu yapmissin bu olaylarin uzerine orda kalsan bile hep bi kalp carpintisi yasicaktin zatenn bu nankor insanlarla nereye kadar calisabilirdinki allahin izniyle insalla iyi bi is yine bulursun dualarim seninle cicegimm hic kiyamam sana malesef hic ummadigimiz insanlar bile bizi yaniltabilio nankorluk gormek cok kotu bisey anliom kuzum seni degmez boyle insanlara fistigim seni seviommmm cicim
öyle prensesim kendimi zeki sanıyodum ama malesef insanları hiçmi hiç tanıyamamışım hemen inabiliyorum sonrasında çok üzülüyorum
biliyorum üzülmeye değmez ama tutamıyorum kendimi belkide içimde kaldı diye böyle oluyo
içim çok rahat ben layığından fazlasını yaptım oraya kendileride söylüyodu ama buara nolduysa anlayamadım o kadar çalıştım 9da çıktığım bile oldu onca zaman ekstradan mesai falan yoktu haketmedim bunu dilerim allah göstersin doğruyu yanlışı
bide komiğime giden sen ayrılmasan ben çıkarıcaktım seni demesi hemen gurura girdi iş be adam bu zamana kadar niye tuttun o zmn
kızlaaar selaaam..Sizi fazla takip edemediğimden sürekli girmiyorum. Uygun zamanlarda camdan düşer gibi gireceğim artık kusuruma bakmayım:kedi: Ben lw kullandıktan sonra tansiyonumda acaip düşüş oldu yaaa.9/5 geziyorum yemek yesemde çıkmıyor. Tansiyon düşüklüğü yaşayan olmuştu sanki öyle hatırlıyorum..Böyle bi sorunla karşılaşan var mıydı?? Doğru hatırlıyor muyum?
bugünlük üzülme hakkımı doldurayıım yarın kendimi toparlıcam
bu da bana 2.bi ders olsun iş hayatında hep karşıma çıkıcaklar biliyorum onlarla başedebileyim ki üzülen ben olmayayım sizlerde dürtün benii zeynep eve gidene kadar yumuşama kimseye diye =)
canim benim iyiniyetten kaynaklanio iyiniyetli oldugumuz icin herkes bizim gibi saniorum ama malesef bazi insanlarin yuzunde maske var bi sure sonra dusuyo o maske uzulen biz oluruz guzelcim ama degmez onlara hic hele gozunun bi yasi bile degmez hic kiyamam kuzuma hayat tecrubesi iste basimiza gele gele bizde piscez sanirim gulum
offf off dinlemezsiniz bu ablanızın nasihatlarını, sonrada üzüülürsünüz.
kızlaaar selaaam..Sizi fazla takip edemediğimden sürekli girmiyorum. Uygun zamanlarda camdan düşer gibi gireceğim artık kusuruma bakmayım:kedi: Ben lw kullandıktan sonra tansiyonumda acaip düşüş oldu yaaa.9/5 geziyorum yemek yesemde çıkmıyor. Tansiyon düşüklüğü yaşayan olmuştu sanki öyle hatırlıyorum..Böyle bi sorunla karşılaşan var mıydı?? Doğru hatırlıyor muyum?
içim öyle sıkılıyoki sanki bişiler patlayıp çıkıcaak gibi
ahhh canimm cok iyi anliorum yazin ben oyleydim iste dusun her gun oyle hissediorum sabahtan aksama kadar cok iyi anliomm kuzum seni
prensesiim başım çok ağrıdıı cnm çıkıp uzanayım biraz
çok kızdıım kendi kendimee
iyi geceler canııımm öpüyoruum seni
ekimiim saoll bitaneem allahım kabul etsiin
valla öyle ki eve geldiğimden beri helak oldum ağlamaktan nasıl akıllanıcam ben bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?