Selenimo ve Cankularyla her telden

aman masallah diyim bitanemm nazar degmesin ddaim olsun keyfin guzelcim canim benim sevgi bulutunu aldim hemen geldi bile simdi ustune cikar uyurum bulutlarin ustunde sekerparem benimm umarim bugece guzel ruya gorurum hergece acayip seyler goruyom cicim

ekimiim saoll bitaneem allahım kabul etsiin
valla öyle ki eve geldiğimden beri helak oldum ağlamaktan nasıl akıllanıcam ben bilemiyorum

canim benim hic oyle herzaman icin boyle insanlar cikabilio yapiosun ediyosun senelerin gidio sonra bi bakiosun elde var sifir bide ustune ustluk nankorlugude cabasi allahtan senin bes ay olmustu daha uzun yillar gecseydi boyle seyler ciksaydi daha kotu olcakti yok yakinken gordun yuzlerini insallah daha iyi bi is bulucan bi an once guzelcim kiyamam o akittigin gozyaslarina agladigin iyi olmus icine akmamis en azindan fistigimm nolur uzme kendini degmez onlar icin gercekten herzaman burdayim anlatmak istersen dinlerim bende hayatim allahin izniyle en yakin zamandada is bulucaksin gulum

öyle prensesim kendimi zeki sanıyodum ama malesef insanları hiçmi hiç tanıyamamışım hemen inabiliyorum sonrasında çok üzülüyorum

öyle prensesim kendimi zeki sanıyodum ama malesef insanları hiçmi hiç tanıyamamışım hemen inabiliyorum sonrasında çok üzülüyorum

canim benim iyiniyetten kaynaklanio iyiniyetli oldugumuz icin herkes bizim gibi saniorum ama malesef bazi insanlarin yuzunde maske var bi sure sonra dusuyo o maske uzulen biz oluruz guzelcim ama degmez onlara hic hele gozunun bi yasi bile degmez hic kiyamam kuzuma hayat tecrubesi iste basimiza gele gele bizde piscez sanirim gulum

biliyorum üzülmeye değmez ama tutamıyorum kendimi belkide içimde kaldı diye böyle oluyo
vicdanımçok rahat ben layığından fazlasını yaptım oraya kendileride söylüyodu ama buara nolduysa anlayamadım
o kadar çalıştım 9da çıktığım oluyodu onca zaman ekstradan mesai falan yoktu haketmedim bunu dilerim allah göstersin doğruyu yanlışı
bide komiğime giden sen ayrılmasan ben çıkarıcaktım seni demesi hemen gurura girdi iş be adam bu zamana kadar niye tuttun o zmn dedim cvp veremedi

haklisin canim insan dusundukce yediremez anliorum tatliskom malesef o kadar haksizliklar oluoki o kadar yapiosun ediyosun bi bakiosunki bosa gitmis hersey veya degmicek biri oldugunu anliosun insalla daha iyi bir is ortaminda bulunursun ve kiymetini yaptiklarini gorurler guzelim adam tabi cemkirmis biterken ben cikarcam falan hikaye sen deyince altta kalmasin diye cemkirmis uyuz adam

bugünlük üzülme hakkımı doldurayıım yarın kendimi toparlıcam
bu da bana 2.bi ders olsun iş hayatında hep karşıma çıkıcaklar biliyorum onlarla başedebileyim ki üzülen ben olmayayım sizlerde dürtün benii zeynep eve gidene kadar yumuşama kimseye diye =)

kız bir görünüp bir kaçıyorsun,serap gibisin yahu,
sık sık gel lütfenn.
senin bu tansiyon düşüklüğünü lw topiğinde biri daha yazmış, kafam karıştı yaaa.
acep sahtemiki bunlar,yada içeriğimi değişti,
firmaya tel açıp sorsanıza, çok merak ettim şimdi.
Ben kullanmıyorum şimdi.
bana bişeycik olmamıştı.

noldu yine zoicik, konuyu anlamadım,sondan başladım okumaya.

içim öyle sıkılıyoki sanki bişiler patlayıp çıkıcaak gibi

offf off dinlemezsiniz bu ablanızın nasihatlarını, sonrada üzüülürsünüz.

canim masallah cok guzel kilo vermissin tatlim benimde tansiyonum genelde dusuk seyreder gulum bazen 9 5 bazen 10 5 olur ama daha fazla olmaz

prensesiim başım çok ağrıdıı cnm çıkıp uzanayım biraz
çok kızdıım kendi kendimee

iyi geceler canııımm öpüyoruum seni

prensesiim başım çok ağrıdıı cnm çıkıp uzanayım biraz
çok kızdıım kendi kendimee

iyi geceler canııımm öpüyoruum seni

tamam bitanemm biraz kolonya ile sakaklarini ov benimde migren tutugunda yaparim biraz iyi gelir guzel iyigeceler bebegimm cok optummm

ekimiim saoll bitaneem allahım kabul etsiin
valla öyle ki eve geldiğimden beri helak oldum ağlamaktan nasıl akıllanıcam ben bilemiyorum

işsiz kalığın için ağlıyorsan yeter daha ağlama rabbim sana temizinden başka rızk kapılarıda açar...işte olanlardan dolayı ağlıyorsan kendine yazık ediyorsun insan sevdiklerinden kırılırsa üzülür ciğeri beş para etmezler için ağlanmaz kendini toparla herkesin başına her an gelebilecek şeyler bunlar HAYAT İNANMAK VE MÜCADELE ETMEKTİR...hafta sonuna kadar tatildeymişsin gibi dinlen hafta başı Allah kerimdir der iş aramaya koyulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…