Selenimo ve Cankularyla her telden

aferim sana kankam ye ye büyü emi
kociş geldi şimdi tatlım yarın görüşürüz
öptüm şekerim
hediyelerini güle güle kullan canımmm

canlarıım bugün giremedim zaman kaybetmeden koyuldum iş aramaya
sabahtanda gittim vedalaştım ordakilerle
bana gitmeseydin diyo bide uyuz yok daha kalamam dedim çıktım bikaç yere cv bıraktım
biyerden aradılar görüşmeye çağırdılar bakalım hayırlısı inşallah olur ama ümidiim var içimden öyle geçiyo :)
sonracıma aşkımlaa görüştüüm gezdiim biraz iyi oldu azcık dağıldı kafaam
bide banka sınavlarınıda denicem halk bankasının sınavı varmış bide onu deneyeyim diyorum artık ne çıkarsa kısmetime

canim benim cok saollasinn tatlim hic aklima gelmemisti insallah artik kotu ruyalar gormem canimin ici

CANIM ÇOK SIKKIN
akşam oğlumu ve kızımı patakladım sabaha kadar uyumadım ağla ağla öldüm
sabah oğlanın yüzüne bakamadım hiç
yemeğe gelsin gitsin uyuyacagım biraz

bitanem yavruskolarimi dovdun tatlim keske dovmeyip odaya kapanma cezasi falan versiydin veya ne biliyim tv izlememe falan gerci bana dusmez benim haddim dedil cocugum bile yok karismak gibi olmasin sakin yanlis anlama beni bitanem ne biliyim aklima yedigim dayaklar geldi hala otuzbes yasindayim hala unutmus degilim ondan gulum hic unutmam anneannem beni yere deterjani bosalttim diye sineklikle divmustu hic unutmam cocuk akli iste deterjani ne dokersin dimi ama iste cocukluk oluyo bide senin oglan ergenlik donemiyse dahada zordur tabi tam gecis donemi allah yardimcin olsun gercekten senin icinde zor onun icinde hayatim

canim benim insallah olur tatlim ise baslarsin istah durumlari fena bilirim guzelcim

canim benim gercekten zor insani sabrinin son damlasini tuketmisler sanada kiyamam ben acaba ceza yontemi uygulasan ne biliyim sozunu dinlemediginde bi hafta tv izlememe veya disari cikmama veya top oynamama cezasi versen nasil olur bilmem ise yararmi gulum

benim oğlan çoktan unutmuş kız
öğle arasında yine top oynadı evde
ya sabır dedim
giderkende bana şu şu yemekleri yap dedi gitti

canim benim madem evde top yasak dedin sozunu dinlemedi yine oynadi topunu alip kessen sozumu dinlemezsen bole olur falan desen bide hem soz dinlemio hemde yemekleri soyluyo sende sozumu dinleyene kadar benim istedigim yemekleri yicen falan desen ben boyle yaziolrumm ama sakin beni yanlis anlama sonucta ben anne bile degilim kedi annesiyimm benim aklima gelenler paylasmak istedim sadece lokumum

çok kibar nazik bir çocuktu ne oldu benim kuzuma yaa

canim benim ergenlik donemi gecince yine guzel gunlerinize kavuscaksin simdi o kendini tanima kisiligi olusma doneminde icinde ne firtinalar kopuyodur oda kendine sasiodur gulum sancili bi donemden gecio herbirimizin gecirdigi gibi oda atlatcak kaymaklim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…