Selenimo ve Cankularyla her telden

prensesimi unutmayalım
işlerini halleder inşallah
akşama uğrar canım

canim benim cok sukur kosturdum biraz ama hallettim isleri bugun anneannemi annem kbbye goturmus sinuzit gibi gozukmuo demis ama yinede tomografi cektirelim demisler yarin sonucu alip doktor ona gore teshic koyacak bakalim tatlimcimm bugun kirginligim var biraz bogazim haffiten agrio kuzum

canim dun aksam uuzun aradan sonra msni actim genelde msni acmidum biliosunuz sizde ama sizlerin online oldugu zaman banada haber verseniz bende acarim guzellcim caramelli lattem benim

KIZLAR BİR SÜRÜ PASTA YAPTIM VE YEDİMMMmafoldumben

afiyet olsun bitanem sorma bende bugun rekor kirdim sabah dort dilim ekmek yedim sanki kitliktan ciktim sonra ogle somon ve brokoliyi firin torbasina koyup tencerenin icinde pisirdim sogan halkasi ve soya sosuda koydim guzel oldu firin olmadigi icin tencere icindede pisti buharda gibi oldu guzel oldu yaninda aylar sonra bi bardak cola zero ictim
aksam tarhana corbasi peynirli ictim sonra form cayinin yaninda yine dort dilim kaymakli recel yedim kendi rekorumu kirmis oldum boylelikle

canim benim bugun aklimdaydin hep ama nete giremedim bi turlu bende emlakci ve dogalgaz sirketiyle ugrastim durdum neyse hallettimde sen nasil oldun sekerparem?bugun daha iyisindir umarim iyi olmus ne kadar erken baslarsan o kadar yol alirsin insallah en yakin zamanda is bulcan gulum buna inaniorum ben bak askinda var sana ekstradan destek olcak biri ne guzel gezmissiniz acilmissindir daha iyi olmus lokumum dene tabi canim nerden ne cikcagi belli olmaz hayatimmm

canlarım yazdıklarınızı okuyamadan yazıyorum.yazıcame bu ara hayatım biredn hareketlendi.sakın benim için hayırsız bizi unuttu diye düşünmeyin.bunu bile calma cırpma yazabiliyorum.açıklama yapıcam size.. hepinizi cok özledim

kötü söz sahibinindir , ilknuru istemediler de ne oldu bak hepimizin faydaslanacağı topik açtı sağolsun gülüm

günaydın can kuşları ....meltem gelmiş hoş geldin 2 gün önce bende nadinle meltem uğramıyorlar diye düşünüyordum ben yazmadan önce nadin geldi sonra meltem,
meltem canım koşturmaların inşallah hayırlı, güzel şeyler içindir

gülüm nasılsın çok koşturdun yoruldun tabi ondandır kırgınlığın mevsim de dönüyor iyice ağırlık yapar ..senin kontrollerin ne zaman ilacın dozunu azaltır belki doktorun hayırlısıyla bir gün tamamen bırakacaksın ilaçları ve çok mutlu rahat bir hayat yaşayacaksın inşallah

hayırlısıyla inşallah canım olur

günaydın mehtap bacım ben çıkacaktım tam sen geldin nasılsın bu gün biraz daha keyfin yerindemi

iş bu gülüm bitermi şimdide fasülyeyle turşuyla uğraşıyorum dolaba atıcam kış hazırlıkları

SELENıMO ablayla grüştük dün msn den
sana selamı var çok mutlu sorma
bu arada sirkeli suyu içiyormuş
tek sıkıntısı bu 1haftada EKıM beni geçecek diyor
en kısa zaman da extralara başlıyacakmış

közlenmiş kırmızı biber turşusu deniycem eltim yapmıştı çok lezzetli olmuştu

patron gereksiz insanlar için kendini üzmez zaten ...inşallah geçerim yoksa beni mahfeder :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…