evet nefis oluyor sarımsak,sirke,zeytinyağı ile yapılandan mı?
patron gereksiz insanlar için kendini üzmez zaten ...inşallah geçerim yoksa beni mahfeder :))))
evet ondan , kornişon salatalıkta aldım 2 kilo turşu için ama miktarları tuttururmuyum bilmiyorum ilk kez turşu yapıcam
işe dalıpta yemek ve suyu unutma sık sık ye
1lt kaynamış ılımış suya 5-6yemek kaşıgı turşuluk tuz yeterli
1çay bardağıda sirke
yok sen 1,5ltlik su hazırla
yani ben kabımı gözümün önüne getirdim
koyduğum miktarıda hesapladım
ona göre söyledim
bendede karnişon var yapacagım akşama
kornişonları iyice yıka sonra iğneyle bir kaç yerinden del
kavonoza diz
tuzlu suya ,sirkenide koy sarımsaklarıda ekle
yap turşunu
AMA SEN YİNEDE NETE BAKK
kesin ölçü için
canlarıım bugün giremedim zaman kaybetmeden koyuldum iş aramaya
sabahtanda gittim vedalaştım ordakilerle
bana gitmeseydin diyo bide uyuz yok daha kalamam dedim çıktım bikaç yere cv bıraktım
biyerden aradılar görüşmeye çağırdılar bakalım hayırlısı inşallah olur ama ümidiim var içimden öyle geçiyo :)
sonracıma aşkımlaa görüştüüm gezdiim biraz iyi oldu azcık dağıldı kafaam
bide banka sınavlarınıda denicem halk bankasının sınavı varmış bide onu deneyeyim diyorum artık ne çıkarsa kısmetime
bitanem yavruskolarimi dovdun tatlim keske dovmeyip odaya kapanma cezasi falan versiydin veya ne biliyim tv izlememe falan gerci bana dusmez benim haddim dedil cocugum bile yok karismak gibi olmasin sakin yanlis anlama beni bitanem ne biliyim aklima yedigim dayaklar geldi hala otuzbes yasindayim hala unutmus degilim ondan gulum hic unutmam anneannem beni yere deterjani bosalttim diye sineklikle divmustu hic unutmam cocuk akli iste deterjani ne dokersin dimi ama iste cocukluk oluyo bide senin oglan ergenlik donemiyse dahada zordur tabi tam gecis donemi allah yardimcin olsun gercekten senin icinde zor onun icinde hayatim
inşallah herşey gönlüne göre olur tatlımcanlarıım bugün giremedim zaman kaybetmeden koyuldum iş aramaya
sabahtanda gittim vedalaştım ordakilerle
bana gitmeseydin diyo bide uyuz yok daha kalamam dedim çıktım bikaç yere cv bıraktım
biyerden aradılar görüşmeye çağırdılar bakalım hayırlısı inşallah olur ama ümidiim var içimden öyle geçiyo :)
sonracıma aşkımlaa görüştüüm gezdiim biraz iyi oldu azcık dağıldı kafaam
bide banka sınavlarınıda denicem halk bankasının sınavı varmış bide onu deneyeyim diyorum artık ne çıkarsa kısmetime
bazı olaylar olduydu para topiğinde ondan tatlım sana anlatırımallah allah niye banlamislarki anlamadim bisey guzelcim
gece bende giremiyorum zaten arızalıydı canım yeni hallettimcanim dun aksam uuzun aradan sonra msni actim genelde msni acmidum biliosunuz sizde ama sizlerin online oldugu zaman banada haber verseniz bende acarim guzellcim caramelli lattem benim
herşey güzel olsunda tatlımcanlarım yazdıklarınızı okuyamadan yazıyorum.yazıcame bu ara hayatım biredn hareketlendi.sakın benim için hayırsız bizi unuttu diye düşünmeyin.bunu bile calma cırpma yazabiliyorum.açıklama yapıcam size.. hepinizi cok özledim
cansın kıs senkötü söz sahibinindir , ilknuru istemediler de ne oldu bak hepimizin faydaslanacağı topik açtı sağolsun gülüm
gezicen demeeekselamlar kızlaaarr... bugün evde olmıycam o yüzden sabah bi cee yapayım dedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?