Selenimo ve Cankularyla her telden

kıs ekim sarıydın sen az evvel yeşermişin kuzumm

kıslar ben gidiyotum valla kafam akıypo oğlan da uyudu
yatırayım onu eşim geç gelecekti bugün gelir belki birazdan
ben de uyurum şimdi koysam kafayı
hadi iyi geceler tatlı rüyalar canlarım
SıZı ÇOOOOK SEVıYORUMMM
zeynom kusuruma bakma emiii
ekimimle az çok konuştuk ama sen geldin ben gidiyorum gibi olmasın iyi mi tatlım
güzel yüzlüm

ne güzel bak eli boş dönmüyosun en azından olcak kuzum az sabır sınav bunlar hep bize
ekim baktık baktık yakalayamadık seni valla sonra sarardın zatii
hadi kaçtım ben byyeee

bilmiyorum kızlarda gerçekten içimde bi his daha iyi bi iş çıkıcak diyor
inşalaah bulurum :Saruboceq:

iyi geceler canım bende 7 de kalktım benimkiler uyuyor ben de yatarım az sonra

tamam ilknurumm
iyi akşamlar canıım opuyorumnanaktan
kendine iyi baak

çook sağoluun kızlar gerçekten sizden destek alıyorum kendimi daha iyii hissediyoruumm
iiyikii varsınızz
kaydirigubbakcemile5

hehe gerçek ya hani derler ya sanalda dostluk olurmu diye
onu diyenler gelsinde bi bizim topiğimizi görsünn

ekimciim sen nasılsıın cnm
sayfaları pek okuyamadım sizin gününüz nasıl geçti

hosgeldin meltemcim gozlerimiz yollarda kaldi nerelerdesin kuzum beklioruzz senii

canim benim hafiften bugun oksurukte basladi pazartesi gecmezse bi doktora gorumiyim diorum simdi pastil falan aliorum bogazim icin bugun tum gun yattim desem yeridir her yerim kiyim kiyim kiyildi tatlim bide malum gunumde bi iki gun icinde olcak onunda etkisi var sanirim hepsi birbirine karisti sen nasilsinn guzelcim?tursu kurcan sanirim kolay gelsin allah agiz tadiyla yemenizi nasip etsin bitanem bu arada doktoru bi aricam bodrumda kaldi kendisi telini vermisti bi ariyim sorayim ne kadar devam etcem belki azaltir dedigin gibi burdaki doktora gittim daha devam ett dedi ilaveten bi ilac daha verdi istahim cok acildi cunku bu istahini keser dedi ama buda antidepresan daha basladim sonucta kendi doktorum deil bi kendi doktorumu arayip konusayim baakalim ne dicek gulum

ozledim seleminoyu keske bisekilde gelebilse benide sordumu canim?eger konusursan cok selam soyle bu aksam msne giremedim gunduzde acamadim her yerim kiyim kiyim kiyildi canim

buğün iş yok onlara birazdan bizde çıkarız
girmeyen prensesim var oda akşam girer

canim benim bugun her tarafim dokuldu resmen o yuzden hic giremedim anca toparlandim corbaydi sicak suttu pastil derken bogazim fena degil hastalik zamaninda yalnizlik dahada zor hic halim yoktu ama mecbur kalktim corba yaptim sut yaptim falan insan ario birini guzelcim sen nasilsin neler yaptinn

canim benim insallah hayirlisiyla oglusun bu ergenlik donemini atlatcak guzelcim ama kosu bandi olayi iyi olmus duzenli hergun kossun bence enerjisiini atsin biguzel cunku energi fazlaligi vardir bu caglarda durdugu yerde duraamaz canimsin sen benim sende uzuldun sanada kiyamam gecicek bu donemler allah sagligimizi bozmasin guzelcimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…