Halecim çok geçmiş olsun canım
buğün daha iyisindir umarım
ay prensesim valla kaptım bile dün azıcık kırıklık vardı geçer dedim ama fena yakalanmışım yatıyorum bugün evde ardarda nane limon içiyorum çok geçmiş olsun sanada tatlım
ben gidip biraz yatıcam kızlar annemcimde çorba yapmış onuda içeyim yine döneyim yatağıma
ben yatıp dinlenmeden atlamıyorum şu giribi =)
kendinize çook iyi bakın aman bizim gibi salgına yakalanmayın ufaklılara dikkat :)
selenimoo ablacıım sende bian önce gel inş. öptümm kızlar ama mikropsuuzz olan öpücüklerlee opuyorumnanaktan
geçmiş olsun canım balala toz tarçını kat ye boğazına iyi gelir. kendi doktoruna sorman çok daha iyi, inşallah uzun süre kullanmazsın dozunu düşürürler.. kilo almayı sorun etme kardeşim geri verirsin nasıl olsa bir sürü kilo verdiren yöntem var artık, sen yeterki sağlıklı ve mutlu ol kilolar tıkır tıkır gider:)))))
yalnızken hastalanmak çok zor kardeşim bilirim ben, bir bardak su verenin bile olmaz yaşadım hepsini o yüzden hasta, bekar veya küçük bebişi olanlara sarma çorba başka güzel yemek yaptımmı hemen yollarım ben orda olsam sana bakardım gülüm annende ananenle doktordaydı değilmi yoksa gelir sana bakardı çabucak iyileşirsin inşallah ...üşüme titremede olsa gripsin diycem ama onlar yok çok şükür değilmi, kardelen çiçeğim kendine iyi bak gülüüüüm:))))
mikrop kapmıştır belki, basit birşey çıkar inşallah, senin üzülmeni istemem bizde üzülüyoruz sonra
kankam pazara gittim bugün baya bi gezdik
hava çok güzel oğlanlarla gittik annemde geldi
anca geldim
gelince çocukları yıkadım
yemeklerini yedirdim
şimdi ufaklığı uyutuyorum
yoruldum hava da çok nemli bunaltıcı bugün
başım geçti çok şükür dün çok kötü oldum valla
sana da kolay gelsin tatlım
bakmadım öbür topiğe direk buraya daldım yani
bakıcam birazdan cvp yazıp çıkıcam hemen uzanmam lazım başım sinyal veriyo yine
tedbirini elden bırakma sen aman haa
PRENSESİM profilede yazdım çok geçmiş olsun gülüm dikkat et kendine
bal limon karabiber üçlüsü boğaza birebir
zencefilli pastilde öksürüğe çok iyi geliyo
sıcak tut kendini terleki atabilesin vücuttan
öptüm kızlar
ZEYNEBİMsanada geçmişler olsun hemşerim
noldunuz yaa
alışkın değilsin dışlarlarda gezinmeye çarptı hav tabii
büroda otur otur tabi çıkınca kaptın şifayıı
çoook dikkat edin canlarım
ah benim dusunceli iyilik sever iyi kalpli kardesim benim cok saol eksik olma canim inan bakmis kadar oldun boyle soylemen bile o kadar iyi geldiki anlatamam guzelcim hic unutmam agir bi grip geciriodum atesim hic dusmuyodu o zamanda liseye gidiodum annemin kalmasini cok istemistim yanimda gunduz yanimdaydi ama gecede kalsin istemistim o zamanlar anneannemle yasiodum ama uveybaba eve don dedi oda beni birakip gitmisti hic unutmuyorum neyse napalim gecmis gecmiste kaldi atesimede baktim otuzaltibucuk grip olsa ateste olurdu dediigin gibi sekerim benimki usutme kirginlik tatlim sende dikkat et kendine emi sekerparem
canimsinn benim tatlim bugun gozu daha iyiceymis antibiyotikler iyi gelioo bende sevindim gulumm
Hastalıklar,dertler,tasalar bu topiğe uğramasın inşaallllaaaahhh
:1no2:
eskileri düşünüp üzülme canım kadın ne yapsın o zaman adam huysuz mecburen gitmiş çaresizlikten:1no2: ateşin yokmuş enfeksiyon yok demek ki sen yinede geçmezse bir doktora git canım benim rabbim çabuk şifa versin:Saruboceq:
çok sevindim canım 1 haftaya tamamen iyileşir
canimsinn sen benim bitanemm amin hayatimm gecmezse oyle yapcam pazartesi bi doktora gorunurum sekerim
kızlar selamlar naptınız bakem ben yokkene... dün benimkinin bi arkadaşının nikahı vardı ona diye bi çıktık evde gece eve geldiğimizde 3ü geçiyodu saat bgn de anca ayılıp geldim buraya benim ki gazete okurkene kaçem dedim ama kimsecikler yok... pazar sabahı tabe normalll
kızlar ben geldim
sabah beri elektrikler yoktu arıza varmış dediler daha yeni geldi
bende işlerimi halletttim
oğlan babannesiyle gezmeye gitti
eşimin işleri var bende oğlanı uyutuyorum şimdi ütü yapıcam
başlamadan geliyim bi yazıyım dedim
sevgiyle kalın
yarın misafirim var hazırlık yapıcam birazda
sabahtan uğramaya çalışırım yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?