Selenimo ve Cankularyla her telden

ilknurum ne güzel yamışsın canım seninde her günün daha güzel geçsin

ay prensesim valla kaptım bile dün azıcık kırıklık vardı geçer dedim ama fena yakalanmışım yatıyorum bugün evde ardarda nane limon içiyorum çok geçmiş olsun sanada tatlım

ayyy kiyamam bitaneme ben salgin halinde canim havadan dolayi herkes sifayi kapio dinlenmene bak canimcim benimde bugun kiriklik devam ediodu bide bogazimda gicik seklinde oksuruk basladi sultanim cok tsk ederim sanada gecmis olsun bebegim

canim benim yarasin gulum allah anne corbalarindan hic ayri birakmasin cicegim seni dinlenmeden gecmez canim bol bol sivvi almayida ihmal etme sekerim

cok saolasin bitanem benim sende dikkat et kendine lutfen olurmu biricigim?tamam canim denerim bal tarcin bugun bogazimda gicik seklinde oksurukte oldu onada iyi gelir belki dimi canimcim haklisin soylediklerinde kaymaklim ama bende takinti oldu iyi bisey deil tabi ama bu ara istahim cok acildi gulum 11 regl olmam lazim hic belirtilerde yok ama istah full acik cicim

ah benim dusunceli iyilik sever iyi kalpli kardesim benim cok saol eksik olma canim inan bakmis kadar oldun boyle soylemen bile o kadar iyi geldiki anlatamam guzelcim hic unutmam agir bi grip geciriodum atesim hic dusmuyodu o zamanda liseye gidiodum annemin kalmasini cok istemistim yanimda gunduz yanimdaydi ama gecede kalsin istemistim o zamanlar anneannemle yasiodum ama uveybaba eve don dedi oda beni birakip gitmisti hic unutmuyorum neyse napalim gecmis gecmiste kaldi atesimede baktim otuzaltibucuk grip olsa ateste olurdu dediigin gibi sekerim benimki usutme kirginlik tatlim sende dikkat et kendine emi sekerparem

canim ilknurum benim cok saol varol caremelli lattem benim bugun mecbur pazara gidip geldim domates falan aldim corba yaptim canikom sutte aldim sicak sut aralarda icerim dedim hayatim aman sende dikkat et hastacuk olma sakin canimbenim

:1no2:
eskileri düşünüp üzülme canım kadın ne yapsın o zaman adam huysuz mecburen gitmiş çaresizlikten:1no2: ateşin yokmuş enfeksiyon yok demek ki sen yinede geçmezse bir doktora git canım benim rabbim çabuk şifa versin:Saruboceq:

gülümsemelerimi artık kullanabiliyorum :lepi::teytey:

canimsinn sen benim bitanemm amin hayatimm gecmezse oyle yapcam pazartesi bi doktora gorunurum sekerim

kızlar selamlar naptınız bakem ben yokkene... dün benimkinin bi arkadaşının nikahı vardı ona diye bi çıktık evde gece eve geldiğimizde 3ü geçiyodu saat bgn de anca ayılıp geldim buraya benim ki gazete okurkene kaçem dedim ama kimsecikler yok... pazar sabahı tabe normalll

maşallah gülüm sabahlamışsın iyice eğlenmişsindir ne güzel rabbim bozmasın

kızlar ben geldim
sabah beri elektrikler yoktu arıza varmış dediler daha yeni geldi
bende işlerimi halletttim
oğlan babannesiyle gezmeye gitti
eşimin işleri var bende oğlanı uyutuyorum şimdi ütü yapıcam
başlamadan geliyim bi yazıyım dedim
sevgiyle kalın
yarın misafirim var hazırlık yapıcam birazda
sabahtan uğramaya çalışırım yine

bizdede elektirik yoktu...senin işin yine çok kolay gelsin bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…