Selenimo ve Cankularyla her telden

canim benim bugun heryerim kiyildi evde hep yaptim canimcim corba yapanim yoktu ama kalktim zorla corba falan yaptim cunku sicak icmeyince bogazim daha kotu oldu pastilde aldim aralarda bakalim nolcak halla halsizlik var ama sakat havalar tabi aman dikkat et lokumum

cok sevindim canim bak allah bi kapiyi kapar digerini acar tatliskom insallah hayirlisi olcak sabret lokumum sabrin sonu selamettir insallah yakinda mijdeli haberle gelcegine inancim sonsuz her zaman yanindayim unutma sekerparem

bu arada canlar anneannemin sinuzit deilmis tomografi temiz cikmis yine goze gidilcek bakalim

CANLARIM BENıM ıŞıM VAR BUĞÜN ÇIKARIM BıRAZDAN
AKŞAMA GıRERıM
ıLKNURUM TOPıĞıNDE MıSAFıR VAR KUZUM

canim benim aman dikkat kostururken sifayi kapma ben kapmisim bugun heryerim kiyildi yaatim hep tatlim bogazimda fenaote yandan sekerim

ay prensesim valla kaptım bile dün azıcık kırıklık vardı geçer dedim ama fena yakalanmışım yatıyorum bugün evde ardarda nane limon içiyorum çok geçmiş olsun sanada tatlım

ben gidip biraz yatıcam kızlar annemcimde çorba yapmış onuda içeyim yine döneyim yatağıma
ben yatıp dinlenmeden atlamıyorum şu giribi =)
kendinize çook iyi bakın aman bizim gibi salgına yakalanmayın ufaklılara dikkat :)
selenimoo ablacıım sende bian önce gel inş. öptümm kızlar ama mikropsuuzz olan öpücüklerlee opuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım balala toz tarçını kat ye boğazına iyi gelir. kendi doktoruna sorman çok daha iyi, inşallah uzun süre kullanmazsın dozunu düşürürler.. kilo almayı sorun etme kardeşim geri verirsin nasıl olsa bir sürü kilo verdiren yöntem var artık, sen yeterki sağlıklı ve mutlu ol kilolar tıkır tıkır gider:)))))

yalnızken hastalanmak çok zor kardeşim bilirim ben, bir bardak su verenin bile olmaz yaşadım hepsini o yüzden hasta, bekar veya küçük bebişi olanlara sarma çorba başka güzel yemek yaptımmı hemen yollarım ben orda olsam sana bakardım gülüm annende ananenle doktordaydı değilmi yoksa gelir sana bakardı çabucak iyileşirsin inşallah ...üşüme titremede olsa gripsin diycem ama onlar yok çok şükür değilmi, kardelen çiçeğim kendine iyi bak gülüüüüm:))))

CANLARIM BENİM İŞİM VAR BUĞÜN ÇIKARIM BİRAZDAN
AKŞAMA GİRERİM
İLKNURUM TOPİĞİNDE MİSAFİR VAR KUZUM

kolay gelsin mehtabım, ben bir ara giriş yapmadan girmişim misafir belkide bendirim ama senin adın altta yazmıyordu normalde hiç çıkış yapmam benim kocişko girip bakmaz ama nolur nolmaz diye geçmişi silip çıkış yaptım bilgisayarda işi vardı sonra bütün gün sanalda ne geziyorsun demesin diye zaten adımı sanal alemci koydu he he he :))))

ay prensesim valla kaptım bile dün azıcık kırıklık vardı geçer dedim ama fena yakalanmışım yatıyorum bugün evde ardarda nane limon içiyorum çok geçmiş olsun sanada tatlım

sende mi hastalandın canım çok geçmiş olsun iyice iyleşmeden kalma yat sonra iyileşmen uzun sürer

İLKNURUM GİRMEMİŞSİN geçtimi başının ağrısıopuyorumnanaktan
kankam pazara gittim bugün baya bi gezdik
hava çok güzel oğlanlarla gittik annemde geldi
anca geldim
gelince çocukları yıkadım
yemeklerini yedirdim
şimdi ufaklığı uyutuyorum
yoruldum hava da çok nemli bunaltıcı bugün
başım geçti çok şükür dün çok kötü oldum valla

CANLARIM BENİM İŞİM VAR BUĞÜN ÇIKARIM BİRAZDAN
AKŞAMA GİRERİM
İLKNURUM TOPİĞİNDE MİSAFİR VAR KUZUM
sana da kolay gelsin tatlım
bakmadım öbür topiğe direk buraya daldım yani
bakıcam birazdan cvp yazıp çıkıcam hemen uzanmam lazım başım sinyal veriyo yine

tedbirini elden bırakma sen aman haa

PRENSESİM profilede yazdım çok geçmiş olsun gülüm dikkat et kendine
bal limon karabiber üçlüsü boğaza birebir
zencefilli pastilde öksürüğe çok iyi geliyo
sıcak tut kendini terleki atabilesin vücuttan
öptüm kızlar

ZEYNEBİMsanada geçmişler olsun hemşerim
noldunuz yaa
alışkın değilsin dışlarlarda gezinmeye çarptı hav tabii
büroda otur otur tabi çıkınca kaptın şifayıı
çoook dikkat edin canlarım

Merhaba Sessizliğin içinde bir dost sesi duyarda sevinçten
ne yapacağını bilemez ya insan iste
o sevinç halinin günün her anında yüreğinizde olması dileğiyle...
Gününüz gününüzden güzel geçsin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…