ben okula gittim geldim şimdi oğlanı uyutuyorum cankuşlarım
mehtabımda çıkacaktı
ekimim sende işler daldın herhalde
prensesim nerdeki akşama uğrar
gözde de geziyo bugün
zeynebim de hava alsın
çok sıkıldı bebişim
ablamı anamıyorum maalesf
anca msnden hasret gidereceğiz:gitme:
selaam canlarrr ben bugün yine bi koşturmacadaydım giremedim
siz nasılsınızz
ilknurum biyere daha gittim görüşmeye epey iyiydi konuşmamız
2.bi mülakat daha olucakmış tek sorun ehliyetli birini istiyorlar bende dedim buayın 24ünde sınavım var alıcam diye ama bakalım hayırlısı ya bikaç tandığımlar daha görüştüm saolsun herkes ilgilendi beklemedeyim şimdilik
canim benim aman dikkat kostururken sifayi kapma ben kapmisim bugun heryerim kiyildi yaatim hep tatlim bogazimda fenaote yandan sekerim
saoll mehtabım tamda gribe denk geldi yazeynebim çok sevindim canım bekle kuzum bu arada dinlenirsin
sevdiğinle gezersin azcık
canim benim hafiften bugun oksurukte basladi pazartesi gecmezse bi doktora gorumiyim diorum simdi pastil falan aliorum bogazim icin bugun tum gun yattim desem yeridir her yerim kiyim kiyim kiyildi tatlim bide malum gunumde bi iki gun icinde olcak onunda etkisi var sanirim hepsi birbirine karisti sen nasilsinn guzelcim?tursu kurcan sanirim kolay gelsin allah agiz tadiyla yemenizi nasip etsin bitanem bu arada doktoru bi aricam bodrumda kaldi kendisi telini vermisti bi ariyim sorayim ne kadar devam etcem belki azaltir dedigin gibi burdaki doktora gittim daha devam ett dedi ilaveten bi ilac daha verdi istahim cok acildi cunku bu istahini keser dedi ama buda antidepresan daha basladim sonucta kendi doktorum deil bi kendi doktorumu arayip konusayim baakalim ne dicek gulum
ekiim yazmıyosuun kız nereye daldıınn
canim benim bugun her tarafim dokuldu resmen o yuzden hic giremedim anca toparlandim corbaydi sicak suttu pastil derken bogazim fena degil hastalik zamaninda yalnizlik dahada zor hic halim yoktu ama mecbur kalktim corba yaptim sut yaptim falan insan ario birini guzelcim sen nasilsin neler yaptinn
bu arada canlar anneannemin sinuzit deilmis tomografi temiz cikmis yine goze gidilcek bakalim
CANLARIM BENİM İŞİM VAR BUĞÜN ÇIKARIM BİRAZDAN
AKŞAMA GİRERİM
İLKNURUM TOPİĞİNDE MİSAFİR VAR KUZUM
ay prensesim valla kaptım bile dün azıcık kırıklık vardı geçer dedim ama fena yakalanmışım yatıyorum bugün evde ardarda nane limon içiyorum çok geçmiş olsun sanada tatlım
kankam pazara gittim bugün baya bi gezdikİLKNURUM GİRMEMİŞSİN geçtimi başının ağrısıopuyorumnanaktan
sana da kolay gelsin tatlımCANLARIM BENİM İŞİM VAR BUĞÜN ÇIKARIM BİRAZDAN
AKŞAMA GİRERİM
İLKNURUM TOPİĞİNDE MİSAFİR VAR KUZUM
tedbirini elden bırakma sen aman haakolay gelsin mehtabım, ben bir ara giriş yapmadan girmişim misafir belkide bendirim ama senin adın altta yazmıyordu normalde hiç çıkış yapmam benim kocişko girip bakmaz ama nolur nolmaz diye geçmişi silip çıkış yaptım bilgisayarda işi vardı sonra bütün gün sanalda ne geziyorsun demesin diye zaten adımı sanal alemci koydu he he he :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?