kızlar günaydııııınnnn bgn kimsecikler uğramamış bi ekim gelmiş ilknurum zaten yoğun ablam engelli senağlama zeynepte gece kuşuymuş geç uyanır sanırım -tatlicadiarzu- prensesim de doktora gitcekti :sinifsinif: mehtabım bi ikimiz kaldık
bitmiyo ya ne etçem ben bilmem artıkınnhee kuzu sabah geldik valla masaların üzerinde göbek attık dans ettik iyi oldu eğlendik arkadaşımızın yanında da olmuş olduk :dance:sositososito
kuzum senin işin hiç bitmez miiii:hulya:
sağol kuzum yoruldum vallacanim benim ayy allah elektiriksiz birakmasin valla cok zor hemen hemen hersey elektirkle calisio yarin misafirin varmis cok yorma kendini caramelli lattem
aman iyi ol da kuzumcankuşlarr iyii gecelerr
ben bugün gece kuşuu olucam :)
griptenmi neden bilmem bugün akşamaa kadar uyumuşum herhalde bi 20 saat kadar uyuduum sırnaşık şey valla uzun zamandan snra bu kadar uyku çook iyi geldii
sabaha görüşürüüz öptüümm sizii
kız sen canımızsın bizim deliikara kedi görmüş gibi nereye kaçıştınız kızlar karabile değilim , amanın misafir bile tüydü ühü ühü((
olabilir valla aklıma gelmedide değil :)
sen nasılsın ilknurumm,ben yine başvurulara full devam ettim hangisi olursa artık biyerden olumlu cvp geldi ama azcıkın işkillendim adam sankiim asılıcak gibi ondan eledim orayı diğer yerlere bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?