ayyy kaçırdım selenimoyu tüüh okuryorsun saygılar ve sevgilerimle büyük patroooooon:))))doğru cnm valla
büyükle küçük kavgaya başladı artık
küçük odanın kapısı kapatıyo büyük bağırıp gidip açıyo
kolunu vurdu bide kapıya
gitti küçüğe bağırıyo
küçük onu ısırcam diye uğraşıyo
arada yanıma geliyo mousu yalıycam diye uğraşop yere fırlatıyo
tam çingen panayırı olduk yani
büyük pazarlık yapıyo uykum geldi şuraya kadar yapsam olurmu diye
neyseki sabah erken kalkıyo yapıyo
misafir ablam kızlar
slm ediyo sizee
msnden
aşağıdan okuyo
ya anlamıyorum benim yanında otur beraber yapalım diyor
deftere bir yazı yazmış ilkokul2,sınıf yazısı
defterleri karıştırmış ing türkçede,sosyal fende
azcık bana inat yapıyor galibaaa
canimin ici bugun gittim doktora tatlim faranjit teshisi koydu antibiyotik ve oksuruk surubu verdi bitanem ihlamurda aldim kaynatip kaynatip iciom gulum daha erken giremedim adet sancim cok vardi uzandim bitanem sen nasilsin
slm etti hepinize ablam
iyi gecelr kızlar
geçmiş olsun halem dikkat et
bende dinlenicem
uyudu çocuklar
beynim akıyo
hoşçakalın
canım bende yeni girdim zaten ben demiştim faranjite benziyor diye mevsim dönümlerinde iyice azar zaten... çok sıcak yada çok soğuk şeyleri yiyip içmiycen, acılı yemiyeceksin bol bol ılık su içeceksin canım.. bu faranjit denen şey iyileşmez dikkat edilirse çok azıtmaz bende de var ondan biliyorum ...niye bu kadar çok sancın oluyor bir daha hastaneye gidersen ultrason iste içimiz rahat olsun diye...ayaklarına sıcak su torbası koy canım biraz işe yarar
ablam 16 sında aramızda inşallah
ablam 16 sında aramızda inşallah
canim benim hosgeldin sefa geldin bitanem tamam canim simdi ihlamur icicem yine kompostoda yaptim tamam bitanem isterim zaten bugunku doktor kan tahlili istedi demir eksikligi var sende dedi bende yazin bi ay ilac kullanmistim demistim ama yetmez dedi yine yaptiralim dedi reglim bitsin antibiyotigim falan gitcem tahlile canim o zamanda isterim ultrosan sultanim sen nasilsin cicegim?
iyiyim ama biraz yorgunum nazlı papatyam bu gün oğlumun ödevleriyle baya uğraştım başım azıcık ağrıyor o da uykusuzluktan... yinemi demir ilacı koyu yeşil renkli sebzelerden bolca ye kardeşim kan oranın yükselsin
oyy bitanemm kardesim kiyamam sana yorgunmussun gel yamacima ovayim bacaciklarini omuzcuklarini iyi gelsinn tatlima off kurtulamicakmiyim ben su demir illetinden anlamadim guzelcim yaa nedir bu boyle allah korusun kanimda biseymi varda boyle hep kansizlik cikio anlamadim ya bitanem
yok canım kanında birşey olsa tahlilde çıkardı benim kardeşim sporcu iyi beslenir 1.94 boyu var iri yarı biri ama ondada geçen seneler kansızlık çıktı, bende de bekarken hep vitamin eksikliği çıkardı oysa benim yediğim meyvenin sebzenin haddi hesabı yoktu her gece süt içmeden yatmazdım yinede çıkardı şaşırıp kalırdım
anti depresanı günde 1 kere alıyorsan aynı zamanda alma sabah yut doktora söylemedin mi anti depresan kullandığını verdiği ilaçlarla etkileşim yapmasın.. prensesim yoksa sen kahvedemi içtin oda yapıyordu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?