Selenimo ve Cankularyla her telden

dün sigara içtim senağlama
oğlan çıldırtı beni
sabaha kadar kabus gördüm
abla sen tecrübelisin napıyım valla çok üzgünüm

canimm mehtabimm ah be guzelcimm neden ictinn aman dikkat et ikincisi olmasin bak ustunden ne kadar zaman gecti hayatim emeklerine yazik olmasin bu arada bende dort gunu sigara icmiorum birakma yolundayim hayirliysla:)

yok be bacıı
hepsi gün içinde yapılan şeylerr.
3 kilo verecem alttarafı ama namıssızlar yapıştılar bana gitmeyem diyooo,
hadi bakalım yağlarmı inat, benmiiiiiiiiiiiiia.s

canim seleminom yuruyuslere basladinmi?bu arada bende dortgundur sigara icmiorum birakicam insalla umarim kilo almam istahim acilmaz canimm

prensesim nerdesin hem beni özle diyosun sonrada gelmeyip canını çıkarıyorsun gülüm yarın gelirsin inşallah ...lw de senden haber bekleyen kızlar var ona göre

bitanem benim sorma uc gun kalmak durumunda kaldimm deli duktur dellendi yine allah islah etsin diorumm hayatim

kızlar pek sakiniz bugün
ekim dışarda
prenses uğramaz oldu
gözdecik hasta
mehtap dışarda ailesiyle
zoicik te gelmedi nasıl oldu acep
ablam yoook zateen

canim benim iki gun diye gittim ama uc gun kalma durumunda kaldim deli duktur dellendi yine allahhh yarabbim gorsunn islah etsin diyorum baska bisey demiorum bu adam 20 senedir yeter artik yani bebegimm

ben geldiim cnmm gece kuşuu olaraktaan bi bakiim topicimizee dediimm sengözlerimebaksanab
tabi bu saatte herkes uyuyoo tek ayakta olan beniim =)
buarada prenseste yok naptı acaba dönmedimi ananneden :uhm:

kaymaklimm sorma bizim duktur yine dellendi mecburen uc gun kaldimm hayatim sen nasilsin?keyfin nasil?

prenses nerdesin kız 1 günlüğüne gidiyorum dedin 3 gün oldu yoksun, tabi hastasın diye burda kal diyip sana iyi bakıyorlarsa o başka iyileşene kadar kal gülüm

guzeller guzelimm keske bundan dolayi kalsaydim hastaligimi unuttum deli duktur yuzunden dellendi yine sinirlerimizi bozdu her zamanki gibi sultanim

canim ilknurum sorma deli duktur dellendi sinirler bozuldu uc gun kaldim mecburen bitanem

kizlar ben geldimmm kusura bakmayin sizleri merakta biraktim ama biliosunuz ordanet olmadigi icin haber veremedim bizim deli duktur ameliyat olmucak kurul oyle karar aldi tabi kendi arkadaslari diye uzulmesin bizimki diye ameliyat riskli yapamioruz demediler normal vatandas olsa pat diye soylerler tabi neyse bizimki ameliyat olmayacagini ogrendikten sonra iyice kudurmaya baasladi sacma sapan seyler yapioo bende kaldim inanin kendi hastalgimi unuttum o derece sinir bozmaya basladi yine annem anneannem uzuluo bende onlara uzuluorum dua ediorummm allah cok buyuk insalla bizimde huzurlu gunler bi gun baslicak diye bu arada sigarayi biraktim dort gundur icmiorumm ama istahim acilcak diyede odum kopuyoo umarim kilo almam sizler naptiniz sultanlar cok ozledim sizleri

prenses hoşgeldin canım
sen bunların yanına gidince herşey sil baştan oluyo sana
en güzel ilaç onlardan uzak kalmak gülüm
kendine dikkat et önce sen
her zman ömceliği kendine ver kuzum
bu şekilde iyi olabilirsin ancak tatlım

mehtabım karşılaşamadık yine işlerim vardı girmemedim tatlım
ekimim oğlunun daha iyi olmasına sevindim
Allah beterinden korusun
herkese iyi geceler kızlar

hosbulduk bitanem benim cok saol hayatim destegin iicin sigarayi biraktim bu faranjitten dolayi dortgundur icmiorum ama istahim acildi sanki biraz kilo alcam diye korkuorum sigaradan sonrada niyetim antidepresanlara elveda diyebilmek

prensesiim sigarayı bırakmana çook sevindiim cnm vallaa bravoo alkisalkisalkis

cankuşlar kapanışşı yine kaptırmadıım (=
iyi gecelerr şimdiden mutluu pazarlaarr opuyorumnanaktan

hosbulduk bitanem benim cok saol hayatim destegin iicin sigarayi biraktim bu faranjitten dolayi dortgundur icmiorum ama istahim acildi sanki biraz kilo alcam diye korkuorum sigaradan sonrada niyetim antidepresanlara elveda diyebilmek

canım halemmm
kız çokkk sevindim ne diyor o güzel ağızın
siğarayı bırakmana çok sevindim valla 4gün içmemek haaa bitti kız bından sonra içmezsin
hele en güzelide antidepresanları bırakacam demen
kız topiğin en iradeli hatunu sensin
bırakırsın kuzum bu antirepresanların sonu yok
benim arkadaşta sabah 75 akşam 150 olmuş,doktoru onada kızmış kafanda bitirmelisin sorunlarını demiş
olcak kız ama sen önce şu doktor ve ekibini fazla görmemeye çalışkötükedihüso
pisliği kapının önüne koyun kız bu kadarrr,aaaa annenin hatasını sen çekme
gitme bundan sonraaayasakkelime
haleye kocaman alkışşşşş:lepi::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…