Selenimo ve Cankularyla her telden

buğün evdeyim yarın misafirim gelcek
hazırlık yapmalıyım
çok uyuduğum için kafam kalkmıyor buğün
en güzelide damlanın etkisi geçtiiiii
çok şükür görebiliyorummm

aaa tam net göremiyorum daha galiba
hale ben yazarken grip çıkmış
olsun hepinize iyi pazarlar
ABLACIM sende iyi gezzz sanada iyi pazaralar

mehtabım kıs pek güzel resim koymuşun bayıldım
kolay gelsin cnm
misafirin gelecekmiş
bende kalktım işte pazar telaşı
başkada bir değişiklik yok
halecim sigarayı bırakma olayına çok sevindim
hele böyle stresli dönemde bırakman
çok iradeli olduğunu gösteriyor
tebrik ederim
herkese mutlu pazarlar kızlar
ablam umarım iyisindir sende pazar bugün kesin geziyosundur
ekimim de girmemiş daha
zoicik uyuyonmu kıs
gözdem sende kocişinle pazara keyfi mi yapıyosun

canım ilknurum kaçırdım seni kızzz
buğün giren yok
sende çıkmışsın hava güzeldi burda bozuldu

ya evet EKıM gezmeye gitmiş belli girmemiş
GÖZDECıK kocasıyla gezmede
ZEYNEP de evde kalmanın keyfini çıkarıyor

ya evet EKİM gezmeye gitmiş belli girmemiş
GÖZDECİK kocasıyla gezmede
ZEYNEP de evde kalmanın keyfini çıkarıyor

yok canım ne gezmesi oğlanın proje ödevi , çamaşır banyo, bir tencerede sarma yaptım yoruldum az kalsın uyuyup kalacaktım benimki çay istedi de kalktım

canimin ici sorma bugun istahim tavan yapti gulum napicam ben?kilo alirsam iyice moralim bozulcak cunku dukturun bile dikkaetini cekio kilo almam laf sokuo istahimi kesmem lazim ne yapsam tatlim?evet tatlim en yakin zamanda kurtulmak istiorum benide ilaca bagimli olarak yasamak rahatsiz edio ama sikayetlerim asiri fazla diye mecbur almaya basladim alti ay dolunca doktorada dicem birakmayi istiorum diye cunku pat diye birakilmiomus bu ilac yavas yavas doz azaltilmasiyla birakiliomus ancak dusun artik nasil bi ilacki bu pat diye kesilemio o yuzden allahim ogunleride nasip etsin diorum tatlim
desene senin komsununda dozajlari artmis ama bana bu kadari kafi gelmisti umarim onada kafi gelir dahada artirmaaz bende senden yanayim cektigimiz cile yeter bende ayrilsin diorum annemde ayrilmak istio ama korkuo iste allahim sen buyuksun diorum
senin keyifler nasil hayatim

saolasinn canim ilknurum benim bugun istahim pek acikti acaba sigaradanmi diorum gulum

günayyyyydın kızlar neşeli ve sağlıklı bir gün diliyorum hepinize prensesim tekrar hoş geldin
SELENİMO günayyydıııın:)))))

depresanları bırakacakmısın canııım kardeşim, ben onu yazdığını kaçırmışım , çok sevindim pat diye bırakılıyorsa sende öyle bırakırsın, boş ver iştahın açılmasını gülüm hepimiz neti delik deşik ederiz iştahı kapatan ne varsa buluruz, sigara hala içmiyorsun değilmi nazlı kumrum

prenses sigaranın iştah açmasını önemsemeyeceksin canım1kutu lw sana yeterde artar bile yaterki içmeeeee
aşkolsun sen siğarayı bırakıyorsun hemde sessiz sakin alacağın 1-2kiloyumu hesaplıyorsun kız
berber yine diyete spora başlarız kurtuluruz kilodankaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…