Selenimo ve Cankularyla her telden

gelen giden yok bende çıkayım
ablaya baktım msnden ama kapalı sanırım
onlada denk gelemiycem msnde bugün özledim sohbetini
öptüm ablam aramıza geri dönmene gün sayıyoruz hepimiz
bu çiçekler senin için

kizlar merhaba size haberlerim var dun bizimki bodruma gitmis tabi annemden soz alarak arkamdan koskoca 82 yasindaki anneannemi alarak gelirsiniz demis tum kis orda gecirilcekmis bodrum diorum ama merkezde deiliz gundogandayiz gundoganinda epey disindayiz herseye cok uzak bi yer yazin bile zorluk cekilirken kisin dusunun hele in cin top oynuo sadece isciler kalio site sakinlerinden kalan hic yok herkes baharda yada yaz basi gelio dogal olarak annem kisi orda gecirmek istemio bi kere buz gibi evde yakacak bisey yok somine disinda alerjisi var sobada dokunuo klimada dokunuo yani adama dokunmayan sey yok astim alergiside var ustelik kalp kotu diye ameliyat yapmadilar ama o akkilli duzeldim sanio o yuzden dag basinda kalalim diye bi kriz gelse daha hastaneye gidemeden olcek haberi yok anneanneminde bi ayagi hep hastane kadincagiiniz orada allah korusun diyorum zaten gozude tam iyilesmedi nasil kuduruo nasil kuduruo anlatamam annemi tehtitler savuruo eger gelmezseniz yegenlerimde seni aldirtirim herkese seni sikayet ederim dio tabi evi arayan arayana yegenlerine baslarina kalmasin amcalari diye anneme hep ariolar gitsin diye cunku onlarda ne deli oldugunu biliolar annemde dediki ben ayrilmaya karar verdim ama ona boyle asla soylenmez yoksa anneannemin evine gelir rezillik cikarrir oyle biri biliosunuz ne deli oldugunu simdi beniim bu kiraladigim evin adresini bilmio kimseyede dememistik daha annem annaannem pamuk bana gelcekler ortadan kaybolcak anlican telide kapatcak ulasamasin diye baska caremiz yok cunku insan gibi oturup konusmak imkansiz bu yolla uzaklascaz siizlerle paylasmak istedim annemede moral verdim daima arkandayim bizim icin en iyisi ne olcaksa o olsun daima destek olurum dedim burdaki evde bi oda bi salon gecen seneki durumu yasicaz yine iki kedi ben annem ananem cok zor olcak ama anneannemin evinde kalamayiz yoksa bizi bulurlar ayni film gibi ..bazen filmlerde izleriz ya basimiza gelcegini dusunmeyiz ama gecmiste yaptiklari gozonune alirsak bu en iyi yol ama cok huzursuz oldum elimde deil tabi anneme hic belli etmiorum ama gercekten kalbim agzimda kizlar desteginize ihtiyacim her zamankinden daha fazla iyiki varsinizz

Haydi buyrun burdan yakın şimdi
ne bu anlamadım kuzum ben ya,
uzak olmak iyi ama ananen başında olacak be tatlım
nasıl geçer koca kış
yine bunalacaksın bak
bırak ayrılsın annen baskı yap barii
ne yazıcam şaşırdım halem valla
yaşlı bakımı kolay değil ki
hele ananen hep hasta

olan yine sana olacak bence canım

canim annemde bana gelcek cunku artik kaprislerini cekmek istemio adamin tehtitler savurup duruo o yuzden anlican tek anneannem olmucak yanimda annem anneannem olcak ve gizli sakli yassamaya caliscaz

Ne yapmak istiyosan bence açık açık
konuş annenle
sonuçta onlar bişeylere karar veriyo hep
senin fikrini soran yok
burda ne yapmak istiyosan iyi düşün ve fikrini söyle
mecbur değilsin hiçbişeye
biz böyle düşündük deyip senin fikrini soran yok
kukla olma tatlım fikrini söyleeeeeeee

adama ayrilcagini soylemicek ortadan kaybolcak yoksa basimiza bela olur bildiigin gibi deil adam ve cevresi

Nerden bulaştınız bu manyağa bilmem kuzum ya
çok şaşırdım gerçekten
bırak kim ne istiyosa yapsın
halem sen de kaybol ortadan bak kendi hayatına
ah birine denk gelsen de evlensen ne çok isterim
şöyle dişli bi damat olcak
bulaştırmayacak seni şunlara
yüz göz etmeyecek
bak o zaman ne oluyo hayat buymuş derdin gerçekten

lmaz:lmaz:lmaz:

Son düzenleme:
acikcasi benimde fikrim ayrilmasindan yana cunku biktik artik ama adam duzgun deilki al karsina otur ayrilmak istiorum diye konus belanin ta kendisi zaten memleketinde adi deli doktor diye anilio o yuzden bu tuttugum evi kimse bilmedigi icin anneannemin evinden buraya bana gelcekler gizli gizli yasicaz bundan sonra ama ben cok huzursuzum tabi annemde huzursuzdur mutlaka kolay deil boyle yasamak ama baska caremiz yok gibi sultanim

Ne yapmak istiyosan bence açık açık
konuş annenle
sonuçta onlar bişeylere karar veriyo hep
senin fikrini soran yok
burda ne yapmak istiyosan iyi düşün ve fikrini söyle
mecbur değilsin hiçbişeye
biz böyle düşündük deyip senin fikrini soran yok
kukla olma tatlım fikrini söyleeeeeeee

lmaz:lmaz:lmaz:
canim annemde bana gelcek cunku artik kaprislerini cekmek istemio adamin tehtitler savurup duruo o yuzden anlican tek anneannem olmucak yanimda annem anneannem olcak ve gizli sakli yassamaya caliscaz

ay ne despot adam ya
dom dom kurşunluk yani
annenle ananen otursun başbaşa
sen kendi hayatını sür dicem ama olmayacak

ay ne despot adam ya
dom dom kurşunluk yani
annenle ananen otursun başbaşa
sen kendi hayatını sür dicem ama olmayacak

canim benim anneannemin evi var su anda oturduklari ev ama orda kalamaz cunku evi basar takip ettirir herseyi yapabilcek bi adam cunku zamaninda gorduk ama annemin canina tak etmiski artik oda bitirmek istior yoksa onlar kalirlar orda ama oturramazlarki dusun kendi evlerinden cikcak kadar korkuolar nasil diyim hani ucuncu sayfa haberleri olmaz falan deriz ya bu nasil sey diye aynen oyle bi adam herseyi yapar o yuzden mecbur benimyanimda olsunlarki izimizi bulamasin boylede yasamak zor olcak tabi allahim yardim etsin bize yarabbimm

bunlar adma ginde 1 pk içirtir valla
ne kızcaz güzelim
ne istiyosan onu yapmayı kendine ilke edin artık
bırak kim ne istiyosa yapsın

oyle canim dualik olduk hepinizin duasina ihtiyacim var kusura bakmayin sizleride uzmek asla istemezdim bitanem

Boşanma davası açacakmısınız.
kaç ,kaç ,nereye kadar?
Elin delisini kendi tarafı istemiyo,sizmi çekeceksiniz.
ılk etapta tamam sende saklanın,ama bir yandan da boşanma davası açsın annen.
Dağ başındamı yaşıyosunuz deliyse deli,ne yapabilir size.
bir an önce boşansın annen.
bir arada ömür boyu 1+1 dairede huysuzlar takımıyla yaşamak seni dahada kötü yapar.
bence.
geçiyordum ,uğradımmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…