Selenimo ve Cankularyla her telden

basimizda anneannemiz var 82 yasinda ayagimizi baglayan o bende baska sehre giderdim annemi alip ama iste kadincagiz zaten hep hasta zor olur allahtan bu evi kimse bilmio bi sure burda idare ederiz insallah bilseydim boyle olcagini iki odali falan tutardim baska yerden

doğru söylemiş yazan arkadaş
ne bu ya yazık sana yazık gülüm
annen versin kiraya veya satsın
ananenin evini taşınsın başka yere
otursunlar ana kız işte bulaşmasınlar sanda
iz kaybettirilir kolay
SEN KENDıNı DÜŞÜN
KENDı GENÇLıĞıN GıDıYO
GERı GELMEZ Bı DAHA
SEN YAŞLANINCA NE YAPICCAN
ONLAR DÜŞÜNÜYOMU SENı
hiç mi akrabanız yok size kol kanat gerecek
adama bak hay la huyla sindirmiş herkesi deli

canim benim bu dunyada sadece annem anneannem ve ben variz baska kimsemiz yok malesef herkes kendi aleminde dayim bile kimse anlayamio anlatioruz ama yasamadan kimse ne durumda oldugumuzu anlayamio tatlim kanun nizam var tabide ama basimiza bisey gelmeden polis bisey yapamio emniyetle gorusmustuk onceden hicbisey yapamayiz ancak zarar gelirse o zaman demislerdi bide cevresi pek tekin deil adamin zamaninda mafya tipli insanlarla is yapmisti annemin korkusu onlarida ustumuze salmasiki yapar oyle biri keske hay huyla sindircek kadar olsa dicem daha vahim durumlar dedigin gibi ilk etapta bizde idare ederiz ama ustunden uc ay falan gecsinki o evide satisa cikaralim cunku adam diker gozetlenir eve giren cikan varmi diye yapmis insandir yine yapar bu zamana kadar annem cektiyse bende cektim belki evlenemedim hep bu yuzden erkeklerden korktum yani hayatimizin icine etti anlican gulum allahima dua ediorum allah yardim etsin bizim yanimizda olsun

çıkmam lazım gülüm iyi düşün yazdıklarımı
sen öenmlisin öncelik sende olmalı unutma
ve ona göre davran
kop güzelim kop artık hepsinden
varsın küssünler varsın anmasınlar seni
daha huzurlu olacağın kesin böyle olsaydı
sen kendinden başka herkesi düşünüp koşunuyosun
ama nafile herkes kendi bildiğini okuyo yinede
seni düşünseler bi kerecik sanada fikrini sorarlardı değilmi
var mı fikrini soran bunu düşün tatlımm

tam iki ucu b..klu değneğe bulaşmısınız anladım zor
Allah yardımcınız olsun tatlım
inana ne düşünüp ne yazacağımı şaşırdım
Tez zamanda ölse diye dua edicez hepimiz
manyak olsaydı ameliyatı kalsaydı masada töbe töbe
Allahından bulsun manyak inşallah
ezan okunuyo tamda şimdi
inşallah kabul olur duam
Allahım kurtar şu kızı şunlardan inşallah

tatlım çıkmama gerek şimdi kendine çok iyi bak
inan çok üzüldüm
allah yardımcın olsun inşallah
hayırlısı olsun hakkında ıNŞALLAH
kendine dikkat et halemm

canim benim yirmi senelik bi gecmis var olanlar bi deil iki deil cevreside tabi akrabalari yaka silkio ondan ama is yaptigi insanlar tekin deil bir arti bir evde yasamak hic kolay olmucak tabi ama bi muddet boyle olcak kendimide dusunmek itiorum ama diyememki anne baska ev tutuun ben yalniz iyim diye bende sirtimi donersem onlara nolur zaten cok zor bi karar aldi bu karari bende destekliorum cunku insan bi kere gelio bu dunyaya daha once ayrilmaliydi ama cesaret edemedi demekki son damlaki artik bitirmeye karar verdi bi muddet idare etmeye caliscaz daha sonra evi satariz artik baska yerden buluruz cunku onun bildigi adreslerde yasamamiz imkansiz hep gozumuz arkada yasayamayiz hep bi korkuyla allah yardimcimiz olsun

canimm benim cok saolla annemde oyle diyo keske ameliyat olsaydida masada kalsaydi allah gunah yazmasin bi insan icin boyle seyler soylemek ama allahta goruyo nasil biri oldugunuz bende hep dua ediorum bitanemm allahim kurtar bizi diye yeter artik kalp ccarpintisiyla yasadiigimizz sizleri seviorum iyiki varsinizzz

tatlım çıkmama gerek şimdi kendine çok iyi bak
inan çok üzüldüm
allah yardımcın olsun inşallah
hayırlısı olsun hakkında İNŞALLAH
kendine dikkat et halemm

tatlimm tamam cik sen aklin bende kalmasin dualarin icin ne kadar tesekkur etsem azdur bitanem cok saollaasinn hayirlisi olur insallahh canim benimm

aaa halecim kanun var polisi var
ne kız böle korkutmuş sizi
açın boşanma davasını birde tehdit ettigi zaman telefona filan kaydedin
tehdit ediyor diye verin savcılıga
kalan günlerini kodaste geçirsin moruukkkkk

deli deliyi görünce sopasını saklarmış
mafyamı bu yaa
ne demek bulmuş sahipsizleri hem mallarını yiyecek hemde tehdit edecek
siz onu korkutun ama önce sizi tehdit ettiği zaman kaydedin sesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…