Selenimo ve Cankularyla her telden

Oğlan geldide kuzum
ona bakıyodum
bisküvi kavgası var yicekmiş
bende vermem dedim yemekten sonra diye
valla üzüldüm ben halaye
yazdımda ne geldiyse aklıma

evet tatlım zor açılıyo sayfalar bendede
naptın misafirler geldi yoruldun bugün
bende oğlana yemek koyayım
2 ledi bisküvileri
misafirlerden kalan varsa buyur et mizim misafirlere kanka
oturucular herhalde
:roflol::roflol::roflol:

menü yabancı değil kuzum
benim poğaça
abladan tatlı
senden avcı böreği
tanıdık gibi buyursunlarrrhihoyyythihoyyyt

menü yabancı değil kuzum
benim poğaça
abladan tatlı
senden avcı böreği
tanıdık gibi buyursunlarrrhihoyyythihoyyyt

ay kız güldüm valla çokk
pek dayanışma menüsü olmuşş
oğlana yemek koydum bakayım çantasına kankam
çıkmam gerek telaşe zamanı şimdi
sonra görüşürüz tatlımm

gözün aydın, annen seni iyileştirir, annene nazlanırsın sen şimdi :)))
evet canım iyileştim annemi görünce ne de olsa anne dimi yerimseniben
canım benim okuyunca şok oldum vallahi dediğin gibi türk filmi tadında bi durum olmuş bu... annen ona ben gelcem sen git desin bodruma postalayın sonra evden pılını pırtısını toplasın annen ve ananen sana gelsinler... bu adam gerçi boşanmak da bilmez pislik kndi akrabası bile istemiyorsa siz hiç çekmeyin canımbir kere geliyosunuz dünyaya
şerefsiz kodese girdiği zaman ölür zaten bi sıkımlık canı kalmış bu adamınkötükedihüso

prensesim cnm hiç korkma ve korktuğunuzuda belli etme
inan bunu bildikleri zaman daha da saldırıyolar
sıkıyosa gelsin kapına dayansn hemen ara polisi şikayetçi ol birkaç kez olsun bu olay bak gör bidaha gelebiliyomu ben geçmişe baktığımda en büyük hatamızın korkmak olduğunu anladım
sen sakın korkma bitanecim

allah sana sabır ve güç versin cnm inş.en yakın zamanda huzurunuzu kaçıran bu adamdan kurtulursunuz

Son düzenleme:
şaşkınlık ve çaresizlik içinde okudum yazıları...
rabbim kimsenin başına vermesin madem prensesim senin başına vermiş, sende annene arkandayım seni destekliyorum demişsen artık 1 oda 1 salon olan o evin reisi sensin güçlü olmaya çalış korkuna yenik düşme, sen korkuyorsun ama annenin kalbi titriyor bunca sene çektikten sonra böyle cesurca ayrılmaya karar vermesi mucize gibi bir şey, kanun nizam var demiş ilknurum yok gülüm başına bir işgelmeden kanun nizam bu ülkenin kanunlarında işlemiyor, anayasa da kanunların ilgili maddelerinin değişmesi lazım yoksa ne polisi , ne hakimi, savcısı birşey yapamaz ama kadın sığınma evleri var oralarda kadınların izini kaybettiriyorlar...şimdi çok şaşkınım ne desem bilemiyorum Allah yardımcınız olsun gülüm ...

canim benim kanun ve polis ne zaman var biliomusun birimizden birine zarar verdigi durumda seneler once annem yine ayrilmayi dusunmustu ve polisle konusmustu durumu izah etmisti eger sizlerden birine zarar gelirse o zaman yine gelin tedbiri aliriz demislerdi savciliga versek sonuclanana kadar olan olur bize gulum biliosu yasal islemler epey uzun suruyor tatlim

deli deliyi görünce sopasını saklarmış
mafyamı bu yaa
ne demek bulmuş sahipsizleri hem mallarını yiyecek hemde tehdit edecek
siz onu korkutun ama önce sizi tehdit ettiği zaman kaydedin sesini

canim benim ezelden beri arkamizda kimse yok ne akrabalardan sahip cikan var ne tanidiklardan annem dayima anlatir yaptiklarini falan dayim orali olmaz baska dayilar olsa adami ceker sahipsizmi sandin kardesimi diye uyarida bulunur bide zamaninda bu tefecilerle calisti sonra tefecilere para kaptirdi kaptirdigi parayi almak icinde baska sahislar buldu anlarsiniz ne oldugunu yani cevresi o bakimdan genis ve sakat kendiside hicbiseyden cekinmeyen bi adam anneannemin evi bulundugu cevre dusunun annemin cocuklugu gecmis kesin gelir rezillik cikarrir bagrir cagrir hadi bunlari es gecelim ne yaparsa yapsin diyelim ama huzur diye bisey birakmaz annemde hep derki sen disari ciktiginda gozum arkada kalmasini istemiorum ayni sey annem icinde gecerli o disari ciktiginda aman bisey olcak diye tedirgin olmak istemiorum cunku elinden geleni ardina koymayan bi adam takip ettirir serefsiz adam tanidiklari var herseyi yapabilen allah korusun yani senaryolar uretmek istemiorum ama varda var zaten burda yirmi senede yasadiklarimizi yazsam gunler yetmez o yuzden en iyi yol su an saklanmak

bitanemm sorma yasantimiz boyle gecti annemin bir secimi tum fertleri etkiledi belkide bu derece depresyon yasamam boyle yalniz olmam evlenmemis olmam hep bunlardan dolayi turk filmi gibi gercekten su an bodrumda zaten annem olay cikarmasin diye sen git biz arkandan geliriz dedi anneannemi goz kontrolunu bahane etti ama rahat durmuo yerinde deli seyinle tutturdugu gibi oda bunla tutturdu dedigin gibi hayata bi kere gelioruz artik gec bile kaldik diorum yeni bi sayfa acalim kacalim saklanalim ama artik huzur olsun aman kizlar evde huzurunuz varsa sagliginizda yerindeyse ne mutlu herseyin cozumu var bi sekilde er yada gec gerceklesir ama huzursuzluk insani mahvedioo allah hepimizi korusun huzurumuzu bozmasin bitanem

canim benim cok saoll tatlim kendisi yapmasa bile adam tutar isi gucude yok zaten ugrasir durur bizle yani neler yapabilcegini ve o adamlari neler yapabilcegini bilemeyiz o yuzden saklanmak durumundayiz canim kapiya gelse tabi polisi arar defettiririz ama daha derinlere girer cunku huyubu bilioruzz bitanemmm

canimm ekimimm benimm haklisin tatlimm simdilik bu evi kimse bilmio burda kaliriz dedik daha sonra baska careler dusunuruz artik anneannemin evine geri donemeyiz orayi ya satar ya kiraya verir baska bi yere giderizz yeterki saglikli mutlu huzurlu olalim bitanem annemde bende hep dua edioruzz hakkimizda hayirlisini nasip et allahim die allah cok buyuk elbet bizi koruyocak diorum kimseye bi kotulugumuz art niyetimiz olmadi allahim sen koru bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…