evet tatlım zor açılıyo sayfalar bendede
naptın misafirler geldi yoruldun bugün
bende oğlana yemek koyayım
2 ledi bisküvileri
misafirlerden kalan varsa buyur et mizim misafirlere kanka
oturucular herhalde
:roflol::roflol::roflol:
menü yabancı değil kuzum
benim poğaça
abladan tatlı
senden avcı böreği
tanıdık gibi buyursunlarrrhihoyyythihoyyyt
evet canım iyileştim annemi görünce ne de olsa anne dimi yerimsenibengözün aydın, annen seni iyileştirir, annene nazlanırsın sen şimdi :)))
canım benim okuyunca şok oldum vallahi dediğin gibi türk filmi tadında bi durum olmuş bu... annen ona ben gelcem sen git desin bodruma postalayın sonra evden pılını pırtısını toplasın annen ve ananen sana gelsinler... bu adam gerçi boşanmak da bilmez pislik kndi akrabası bile istemiyorsa siz hiç çekmeyin canımbir kere geliyosunuz dünyayakizlar merhaba size haberlerim var dun bizimki bodruma gitmis tabi annemden soz alarak arkamdan koskoca 82 yasindaki anneannemi alarak gelirsiniz demis tum kis orda gecirilcekmis bodrum diorum ama merkezde deiliz gundogandayiz gundoganinda epey disindayiz herseye cok uzak bi yer yazin bile zorluk cekilirken kisin dusunun hele in cin top oynuo sadece isciler kalio site sakinlerinden kalan hic yok herkes baharda yada yaz basi gelio dogal olarak annem kisi orda gecirmek istemio bi kere buz gibi evde yakacak bisey yok somine disinda alerjisi var sobada dokunuo klimada dokunuo yani adama dokunmayan sey yok astim alergiside var ustelik kalp kotu diye ameliyat yapmadilar ama o akkilli duzeldim sanio o yuzden dag basinda kalalim diye bi kriz gelse daha hastaneye gidemeden olcek haberi yok anneanneminde bi ayagi hep hastane kadincagiiniz orada allah korusun diyorum zaten gozude tam iyilesmedi nasil kuduruo nasil kuduruo anlatamam annemi tehtitler savuruo eger gelmezseniz yegenlerimde seni aldirtirim herkese seni sikayet ederim dio tabi evi arayan arayana yegenlerine baslarina kalmasin amcalari diye anneme hep ariolar gitsin diye cunku onlarda ne deli oldugunu biliolar annemde dediki ben ayrilmaya karar verdim ama ona boyle asla soylenmez yoksa anneannemin evine gelir rezillik cikarrir oyle biri biliosunuz ne deli oldugunu simdi beniim bu kiraladigim evin adresini bilmio kimseyede dememistik daha annem annaannem pamuk bana gelcekler ortadan kaybolcak anlican telide kapatcak ulasamasin diye baska caremiz yok cunku insan gibi oturup konusmak imkansiz bu yolla uzaklascaz siizlerle paylasmak istedim annemede moral verdim daima arkandayim bizim icin en iyisi ne olcaksa o olsun daima destek olurum dedim burdaki evde bi oda bi salon gecen seneki durumu yasicaz yine iki kedi ben annem ananem cok zor olcak ama anneannemin evinde kalamayiz yoksa bizi bulurlar ayni film gibi ..bazen filmlerde izleriz ya basimiza gelcegini dusunmeyiz ama gecmiste yaptiklari gozonune alirsak bu en iyi yol ama cok huzursuz oldum elimde deil tabi anneme hic belli etmiorum ama gercekten kalbim agzimda kizlar desteginize ihtiyacim her zamankinden daha fazla iyiki varsinizz
şerefsiz kodese girdiği zaman ölür zaten bi sıkımlık canı kalmış bu adamınkötükedihüsoaaa halecim kanun var polisi var
ne kız böle korkutmuş sizi
açın boşanma davasını birde tehdit ettigi zaman telefona filan kaydedin
tehdit ediyor diye verin savcılıga
kalan günlerini kodaste geçirsin moruukkkkk
her zaman yanındayız güzelim
sen iyi ol yeterki
aaa halecim kanun var polisi var
ne kız böle korkutmuş sizi
açın boşanma davasını birde tehdit ettigi zaman telefona filan kaydedin
tehdit ediyor diye verin savcılıga
kalan günlerini kodaste geçirsin moruukkkkk
deli deliyi görünce sopasını saklarmış
mafyamı bu yaa
ne demek bulmuş sahipsizleri hem mallarını yiyecek hemde tehdit edecek
siz onu korkutun ama önce sizi tehdit ettiği zaman kaydedin sesini
evet canım iyileştim annemi görünce ne de olsa anne dimi yerimseniben
canım benim okuyunca şok oldum vallahi dediğin gibi türk filmi tadında bi durum olmuş bu... annen ona ben gelcem sen git desin bodruma postalayın sonra evden pılını pırtısını toplasın annen ve ananen sana gelsinler... bu adam gerçi boşanmak da bilmez pislik kndi akrabası bile istemiyorsa siz hiç çekmeyin canımbir kere geliyosunuz dünyaya
şerefsiz kodese girdiği zaman ölür zaten bi sıkımlık canı kalmış bu adamınkötükedihüso
prensesim cnm hiç korkma ve korktuğunuzuda belli etme
inan bunu bildikleri zaman daha da saldırıyolar
sıkıyosa gelsin kapına dayansn hemen ara polisi şikayetçi ol birkaç kez olsun bu olay bak gör bidaha gelebiliyomu ben geçmişe baktığımda en büyük hatamızın korkmak olduğunu anladım
sen sakın korkma bitanecim
şaşkınlık ve çaresizlik içinde okudum yazıları...
rabbim kimsenin başına vermesin madem prensesim senin başına vermiş, sende annene arkandayım seni destekliyorum demişsen artık 1 oda 1 salon olan o evin reisi sensin güçlü olmaya çalış korkuna yenik düşme, sen korkuyorsun ama annenin kalbi titriyor bunca sene çektikten sonra böyle cesurca ayrılmaya karar vermesi mucize gibi bir şey, kanun nizam var demiş ilknurum yok gülüm başına bir işgelmeden kanun nizam bu ülkenin kanunlarında işlemiyor, anayasa da kanunların ilgili maddelerinin değişmesi lazım yoksa ne polisi , ne hakimi, savcısı birşey yapamaz ama kadın sığınma evleri var oralarda kadınların izini kaybettiriyorlar...şimdi çok şaşkınım ne desem bilemiyorum Allah yardımcınız olsun gülüm ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?