Selenimo ve Cankularyla her telden

canimmmin ici hayir olsun sultanimm sorma bende kabuslarla ugrastim durdum sabaha kadar allahimm en yakin zamanda bi cikis yolu bi huzur diliorum annemde gece uyuyamamis oda ikilemde tabi yarin kismetse gidicem konuscaz bi yuzyuze bugun tahlil icin kan vermeye gittim saabah amma nazliyimm gulum ya kolum tutuldu kan alinan yer senide cok uzdum tatliskom ruyalarina kadar gitmisimm canimsinnnn

kizlarrr tunaydinn umarim gununuz guzel gecer bugun sabah kan tahlili yaptirdim demir ve kolestrol seker troid falan bakalim ne cikcak yarin sonucu alcam sizler nasilsiniz sultanlar?

hayırlısı olsun prensesim
ne için yaptırdın
çok takılı kalma sağlık sorunlarına gülüm
korkuyorum hastalık hastası olma cnm
rahat ol kuzum

umarım iyi çıkar sonuçların tatlım
kafanı yorma ufak şeyler çıksa bile lütfen

tamam sekerparem doktor demisti yaptiralim diye faranjit icin muayeneye gittigimde demir eksikliginiz var gozukuo bi baktiralim baktirmisken digerlerine gozatalim dedi bende olur dedim umarim kotu bisey cikmaz bu arada kolum tutuldu aciiyoooo tatlimm amma nazliyimm yawww

yafruşlar
hepinizi cok özledim .merak etmeyin beni ..krgaşadan pcye oturamıyorum sadece yoksa hep aklımdasınız.sizde beni unutmayın arasıra dedikjodumu yapabilin en azından:) kasımın ilk haftası amerika yolcusuyum vizede sorun cıkarmazlarsa ...laflamayı özledim üleynnnnn...cıkıyorum simdi yine..mucukunuzzzz

benim gelin komple uçtu gitti
yapıyoz dedi kodunu meltem hanım
kız amerikayla uğraşırsan bize zaman kalmaz tabii anlıyozz
ALLAH işini rast getirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…