Selenimo ve Cankularyla her telden

ilknurum bu dünyada ve diğer dünyada tüm güzellikler senin olsun gülüm çi,çeklerle içimizi açtın, şarkıyla kulaklarımızı, jennifer ın bu şarkısınıda pek severim kaç yıldır dinlememiştim sağol gülüm ellerine sağlık...

zeynep, gözde sizede günaydın kızlar nasılsınız pıtırcıklar:))) ilknurumun şarkısını dinlerken yazıyorum ya sevindirik oldum he he he

zeynep, gözde sizede günaydın kızlar nasılsınız pıtırcıklar:))) ilknurumun şarkısını dinlerken yazıyorum ya sevindirik oldum he he he

günaydın ekimim... ben iyiyim çok şükür bgn kayınvalide de gün var ona gitcem işim yok gün gün geziyorum valla :hulya:

günaydın ekimim... ben iyiyim çok şükür bgn kayınvalide de gün var ona gitcem işim yok gün gün geziyorum valla :hulya:

oh maşallah iyi eğlen gülüm tadını çıkar mamaları yedikten sonra sıcak suya biraz limon sıkıp içmeyi unutma :)))

hadi hayırlısı olsun inşallah gülüm
Allah yardımcınız olsun tatlım

sağol kıs çok teşekkür valla
siz mutlu olunca bende çok mutlu oluyorum valla
gez bakalım gelin
boşlama bizi

kızlar sabahtan misafirim vardı kahvaltıya
anca girebildim
güzel mutlu bir gün geçirin cankuşlar

ben geldiiimm... kayınvalidenin günü sarmadı hep yaşlılar varmış bu gününde.... muhabbet hep aynı yok sedimim çıktı yok tansiyonum düştü senin şekerin kaç derken uyuodum nerdeyse kaydirigubbakcemile3:roflol:

aman gülüm ben de eğlen diyorum sıkıldın demek neyse hiç değilse iki çay doldurdun diye arkandan dua ederler , bununla avun canım:))))

günaydın cankuşlar dün bizim topik baya bir sessiz kalmış((
SELENİMO gittin dağıldık valla gel bizi topla canııııım,sanada günaydın ..
prensesim ne karar aldınız, daha eve dönmedin mi kardeşim
zeynep sen de hiç girmemişsin canım nerdesin
mehtabımın dün kutlaması güzel ve uzun sürmüş anlaşılan
ilknurum bacım bir sen kaldın topiğin demirbaşı sabah ben açarım ,akşam sen kapatırsın artık:))))

* Hayat boyu birlikte ilerlemeye karar verdiğiniz yolda, güneş hep önünüzde olsun ki gölgeler ardınızda kalsın. Bir ömür boyu mutluluklar dilerim kankam

CANIM BENİM ,güzel dileklerin çin teşekkür ederim .ve AMİN

canim benim valla gece gece kopardin beni yuzumu guldurdunn allahta seni guldursun emi tatlimmm
AMİN KUŞUM ,herkesin yüzünden gülümseme eksik olmasın

ayy demekk bugun evlilik yildonumleri mehtabimim allahh daha nice nice yillar saglikla mutlulukla huzurla kutlamalarini nasip etsinn insallahhhh

saol canım darısı sana İNŞALLAH

SAOL ekimciğim
çok naziksin,çiçekler çok güzel
güzel dileklerin hepimiz için geçerli olsun canım

yaa canım neden böle olmuş
kimsenin keyfi yok galiba
geldim kızzzz

kız bebek yap beklerken
inan hiç canın sıkılmaz
sana hak veriyorum gülüm hepimiz evliliklerin ilk aylarında kayın valide anne gezmelerini yapmıştık
offf kabus gibiydi
ilk sorduklarıda bebek var mı:)lülülülülülü

bekledim kimseler yok
ilknurun ,ekimin keyfi yok belli
prenses annesi gille gitmiş
zeynepcik kayıp
gözde gelinin gezmesi var galiba
:gitme::gitme:

ABLANIN söylediği ilacı aldırttım , ilk ilacımı icecegim şimdi zemuszemus
bu günlerde vücudum çok şiş neden aceba?
valla sinirden şişmiyorumdur umarım-tatlicadiarzu-

ABLANIN söylediği ilacı aldırttım , ilk ilacımı icecegim şimdi zemuszemus
bu günlerde vücudum çok şiş neden aceba?
valla sinirden şişmiyorumdur umarım-tatlicadiarzu-

işe girmem lazım canım ya bebek olursa şimdi nerden baksan 2 senem gider iş için çok geç oluyo en azından bi yerden deneyim sağlayıp öyle bebek yapmam lazım bide daha erken anacım 4 ay oldu daha evleneli yerimseniben

kızlar selam
dün mehtapın dediği gibi keyifsizdim biraz
bugünde çok farklı sayılmaz yani
herkese güzel bir gün diliyorum canlarım

bekledim kimseler yok
ilknurun ,ekimin keyfi yok belli
prenses annesi gille gitmiş
zeynepcik kayıp
gözde gelinin gezmesi var galiba
:gitme::gitme:

keyfim var zamanım yok mehtabım bu gün pazar vardı gittim alacaklarımı aldım benim ki öğlen yemeğine geliyor ona koşturdum ancak geldim bacım

kızlar selam
dün mehtapın dediği gibi keyifsizdim biraz
bugünde çok farklı sayılmaz yani
herkese güzel bir gün diliyorum canlarım

kırgınlığınmı var ilknurum...çabuk toparlan gülüm sensiz de hiç olmuyor biliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…