zeynep, gözde sizede günaydın kızlar nasılsınız pıtırcıklar:))) ilknurumun şarkısını dinlerken yazıyorum ya sevindirik oldum he he he
günaydın ekimim... ben iyiyim çok şükür bgn kayınvalide de gün var ona gitcem işim yok gün gün geziyorum valla :hulya:
hadi hayırlısı olsun inşallah gülümkizlarr gunaydinn saat sabahin besi acayip acayip ruyalar gordum uyandim uykum kacti bugun sonuclari alip anneanneme gitcez meseleyi enine boyuna konusscaz hakkimizda hayirlisi artik canlarim bi gun kalcam kismetse beni ozleyin unutmayin emi bitanelerim
sağol kıs çok teşekkür vallailknurum bu dünyada ve diğer dünyada tüm güzellikler senin olsun gülüm çi,çeklerle içimizi açtın, şarkıyla kulaklarımızı, jennifer ın bu şarkısınıda pek severim kaç yıldır dinlememiştim sağol gülüm ellerine sağlık...
gez bakalım gelingünaydın ekimim... ben iyiyim çok şükür bgn kayınvalide de gün var ona gitcem işim yok gün gün geziyorum valla :hulya:
ben geldiiimm... kayınvalidenin günü sarmadı hep yaşlılar varmış bu gününde.... muhabbet hep aynı yok sedimim çıktı yok tansiyonum düştü senin şekerin kaç derken uyuodum nerdeyse kaydirigubbakcemile3:roflol:
* Hayat boyu birlikte ilerlemeye karar verdiğiniz yolda, güneş hep önünüzde olsun ki gölgeler ardınızda kalsın. Bir ömür boyu mutluluklar dilerim kankam
AMİN KUŞUM ,herkesin yüzünden gülümseme eksik olmasıncanim benim valla gece gece kopardin beni yuzumu guldurdunn allahta seni guldursun emi tatlimmm
ayy demekk bugun evlilik yildonumleri mehtabimim allahh daha nice nice yillar saglikla mutlulukla huzurla kutlamalarini nasip etsinn insallahhhh
MEHTABIM evlilik myıldönümünüz kutlu olsun bacım, rabbim sana ,çocuklarına ve eşine sağlıklı, huzurlu, mutlu, yıllar nasip etsin canım...çiçekler ilknurdan gelir artık, ben pek beceriksizim bu konularda onunkilere ortak çıkıcam kabul et gülüm:))))
günaydın cankuşlar dün bizim topik baya bir sessiz kalmış((
SELENİMO gittin dağıldık valla gel bizi topla canııııım,sanada günaydın ..
prensesim ne karar aldınız, daha eve dönmedin mi kardeşim
zeynep sen de hiç girmemişsin canım nerdesin
mehtabımın dün kutlaması güzel ve uzun sürmüş anlaşılan
ilknurum bacım bir sen kaldın topiğin demirbaşı sabah ben açarım ,akşam sen kapatırsın artık:))))
ben geldiiimm... kayınvalidenin günü sarmadı hep yaşlılar varmış bu gününde.... muhabbet hep aynı yok sedimim çıktı yok tansiyonum düştü senin şekerin kaç derken uyuodum nerdeyse kaydirigubbakcemile3:roflol:
işe girmem lazım canım ya bebek olursa şimdi nerden baksan 2 senem gider iş için çok geç oluyo en azından bi yerden deneyim sağlayıp öyle bebek yapmam lazımkız bebek yap beklerken
inan hiç canın sıkılmaz
sana hak veriyorum gülüm hepimiz evliliklerin ilk aylarında kayın valide anne gezmelerini yapmıştık
offf kabus gibiydi
ilk sorduklarıda bebek var mı:)lülülülülülü
ABLANIN söylediği ilacı aldırttım , ilk ilacımı icecegim şimdi zemuszemus
bu günlerde vücudum çok şiş neden aceba?
valla sinirden şişmiyorumdur umarım-tatlicadiarzu-
bekledim kimseler yok
ilknurun ,ekimin keyfi yok belli
prenses annesi gille gitmiş
zeynepcik kayıp
gözde gelinin gezmesi var galiba
:gitme::gitme:
kızlar selam
dün mehtapın dediği gibi keyifsizdim biraz
bugünde çok farklı sayılmaz yani
herkese güzel bir gün diliyorum canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?