prensesiim bi bilsen benim onları cnm hep istiyo valla bugün bitane büyük bitter gümlettim ama krizde gibiyim hala cnm istiyor
canimm benim sanirim bizim psikolojik bu yemelerimiz cunku onceden yoktu bakalim doktorada sorcam ne dicek kuzum bende bugun yedim cukulata hani stickler var ya naneli cikolatali onlardan bende daha olsa yirim yani kilon ne durumda aynimisin sekerim?benimki oynak hala
prensesim ben evde kaldığımdan beri epeyce inceldim 55 kilodayım
benim böyle bünyem işteyken kilo alıyorum evde kalınca yemiyorum pek veriyorum tabi ilaçlarımada devam ediyorum midem epey rahatladı şükür
prensesim ben evde kaldığımdan beri epeyce inceldim 55 kilodayım
benim böyle bünyem işteyken kilo alıyorum evde kalınca yemiyorum pek veriyorum tabi ilaçlarımada devam ediyorum midem epey rahatladı şükür
masallahh bitanemm cok sevindim gulum spor yapiomusun guzelcim?bende bisiklet ceviriorum ama kilom inmio benim gulum(( cok sukur midenin duzeldigine cok sevindimm gulum mide rahatsizli zordur tatlim aman iyi ol gulum
canimin ici 55 kilo yapsaydin bi kilo farketmis tatliskom bu arada 50 kilo olcan asiri zayif olmazmisin kac boyun gulum
kıs unuttum ben kilo çizelgesini kaydirigubbakcemile3
eski kiloma dönmeye 5 kilo kaldıı cnm boyum 1.64 65 olamamışımm kaydirigubbakcemile3
saoll halem arada aklıma geldikçe biniyorum bisiklete sürekli değil yani
sen ilaçlarını değiştirdin mi cnm dr a gidicektin
selenimo abla gelmemiş kimsecik bişi yazmamış gözdem hariç
sabahtan beri siteyi açana kadar deli oldum bide o var noluyoo yavv nirdesiniizz hatunlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?