Selenimo ve Cankularyla her telden

canim seleminom hosgeldin sefa geldin tekrar bitanemm
ozlemisim seni bidaha gitme sakinn!durumlar rolantide guzelcim bakalim akisina biraktik ama ayrilma kararinda hala eger bu israrindan tehtitlerinden vazgecmezse sekerim ama benim yanima gelmicekler suan oturduklari evde oturcaklar kapilari acmayaiz dio cokta rahatsiz ederse polisi arariz dio bakalim nolcak bu arada benim istahim artti uyku halim ve halsizligim var sanirim depresyonum nuksetti son olaylardan once kendimi iyi hissediodum yuzum guluodu biliosun benim doktor bodrumda ona ulasmak zor o yuzden daimi bi doktor burdan bulduk pazartesi gitcem kismetse hem durumumu anlatcam bakalim ne dicek belki ilac deii stirir gulum istahim fena acik cunku eger sakincasi yoksa lw6090 alcam bi doktora sorcam bi sorun yaratmicaksa kullancam sekerim senin kilon ne durumda aynimisin yemek durumlari ne alemde yuruyuslere basladinmi guzelcim

kız abla aşkolsuuuuunn konuşuyorum kız ben kızlarla burdan yazmasam da msnden konuşuyorum.. site de sorun var ya sinir ediyor beni :sinifsinif: yoksa yazmam mııı arkadaşlarımaopuyorumnanaktan

prensesim nasılsın canııımm... keyfin yok heralde kuzum son olaylardan dolayı (

guzel gozdem hosgeldin bitanem keyfim yok canim uyaninca sanki dayak yemisim gibi uyaniorum uyku hali halsizlik gun boyu suruyo ve istah acilmasida fena halde gulum sen nasilsin sekerparem

prensesim bende de durumlar vahim,benimde iştah açık, yürüyüş faalan da yapmıyorum,
kışı sevmiyorum,o yüzden canım hiç bişey yapmak istemiyor,
ilkbaharda uyanırım ben yineee.
şimdilik,çaylarla idare edecem.lw yi ilkbaharda alırım.
sende çok fazla ilaçlara yüklenme.

prensesim benim d öyle neden bilmiyorum ama uyurken yoruluyorum resmen sabah çok ters ve yorgun uyanıyorum gece uykum da yok hiç...
aplacım sorma yaaa bişey yazıp okliyorum sayfa görünütlenemdi diyor hadeeee bi daha yaz

kızlar ben kaçar benim ki gelir birazdan yemeği hazır edem yoksa çok kızar valla bana tersi pistir öptm hepiciğiniziiiii

kaçma kıs allahın emriyle gitt,
sana mesaj attıydım gözde geldimi ,mıy mıy gittimi,gitmedimi belli değil

eskileriii okumadan direek geldiim
kimsecikk yokmuşşş aplaa lamban yeşill yanıyooo nerdesiin bakiimmm

zeyno hoşgeldin
yedinmi bakem bugün
çikelatalarını kıs

ne ara geldiin kıs =)
hoşbulduumm canuum daha bitterimii yiyemediim
iş görüşmesine gittim bugün bi dersaneye ama pek sevmedim koşullarıı akşam çıkış saati geç 9 benim eve gelmem 10 :dilcikar: öyle hevesim boşa gitti

sevgiliim geliyomuş :asigim: beni almaya canlarr ben gezmeye gideyiim zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…