Selenimo ve Cankularyla her telden

ay abla öldüm kıs gül gül sende ben gibi
evde bir iki ses ses diye geziyorum
oğlan baba anneme mikrofon al
deyip duruyo
ses gitti ya dalga geçiyo deliler benle

afiyett olsn cnm burasıda öyle prensesim ben tam apartmana geldim bi yağmur başladı valla halada yağıyoo insanları izledim biraz evdeen kaçışmaları çok hoşş kaydirigubbakcemile3

canimm benimm saolasinn yagmur guzel oluoo izlemekte sonrasinda olusan toprak kokusuda dimi sekerparem keyfin nasil bugun tatlim

112-500x777.jpg

kizlar sec begen al ye misali valla

cnm istedi yinee ya
aşkoş bugün gelirken hazırlıklı gelmiş bi poşet çikolata getirmiş bana hihoyyyt

prensesim iştagının açıldığı belli oluyo valla,
koyup durma şu resimleri,zaten kilo aldık.

canim benim sorma bugun tartildim 57.5 ciktim ya moralim bozuluo ama su istah cok kotu bisey bakalim pazartesi bi doktora sorcam ya kendimi iyi hissetmiosam neden bu antidepresani iciorumki istahimda acildi birakmak istedigimide soylucem cunku pat diye birakilmiomus yanetkiler cogaliomus o zaman canim sen 62 kilomusun canim oynama varmi sendede tatlim

cnm istedi yinee ya
aşkoş bugün gelirken hazırlıklı gelmiş bi poşet çikolata getirmiş bana hihoyyyt

canim benim dusunceli askiton var allah bozmasin tatlimm bi poset cikolata ohh canim istedi tatlim hangilerinden getirmis :)))duyunca yemis gibi oluomda:))oyle avutayim kendimi lokumum

bu bitek bendemi yapıyoo ya mesaj yazdım bidaha yok sadece üstte anasayfa görünüyo ne forumlar ne başka bişi açamadımm

canim benim dusunceli askiton var allah bozmasin tatlimm bi poset cikolata ohh canim istedi tatlim hangilerinden getirmis :)))duyunca yemis gibi oluomda:))oyle avutayim kendimi lokumum

saoll cnmm opuyorumnanaktan
kız söylemeyiim ayıp olur şimcik ama hernevisi mevcut elimde öyle diyiimm :kedi:

zoiciikk, bize gel kızz valla cennete üşmüş gibi olursunnnn.orijinal,alman,belçika çikolataları var en az elli taneee

Back
X