günaydıııııııınnnnnnnnnn,
der, kahvaltıya giderim.
gunaydinn balli coregimm:))
afiyet olsun ben iki dilim light ekmek yedim sen kac dilim yiyosun sabahlari canim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydıııııııınnnnnnnnnn,
der, kahvaltıya giderim.
dün verdiğin linkten ben de inceledim ilacı inşallah işe yarar en azından yan etkisi olmadığını söylüyorlar işe yararsa yaz da gülüm bizde deneriz..dışarı işleri için koşturunca birazda acele ediyoruz, yürüyüş adına bir bakıma iyi oluyor sen yine bisiklet çeviriyorsun ben de oda yok ya koşturmaca iyi geliyor...
ben de kahvaltımı yaptım çayımı içiyorum sanada günaydın
13 gün zaten canım dayanırım oruç tutar gibi nolcak sayılı gün çabuk geçer kaydirigubbakcemile2diyete başlamışsın hayırlı olsun inşallah sebat edersin canım
canım dikkat ediyorum kötü olursam zaten bırakırım bugün daha 2.gün ters bişey yok şükür....canim isvec diyetini sagliksiz diolardi aman bozmasin bunyeni tatlim dikkat et nolur
kız senin çok kilon yok ki ne demeye o ilaçlarla bünyeni dolduruyorsungozdemm fistigimm bugun kosturdum biraz eczaneden exodex aldim sonra migrosa gittim ordan digital baskulun pili bitmisti onu aradim ama hic bi yerde yok kismetse carsamba anneanneme gitcem bide ordan bakcam saatcilerde varmi sizler nerden aliosunuz tatlilarim
bencede zeynebim zaten diyetteyim insan nefsini bi yere kadar tutuyo ama yaaa :sinifsinif:pişt yapmayıın yaa ama böyle
kız ilknur valla getirtme oralar kadar koyma şöle güsel güsel fotoları regl olcam saten canım çekiyo bi yerim şişcek :sinifsinif:mafoldumbenal sen çikileta ye o zamankaydirigubbakcemile3
![]()
ya abla sorma bende diyetteyim bu ilknurun yüzünden canım bir sürü şey çekti kız ona :dilcikar:sizde bu gün habire yemek içmekten konuşmuşsun bakıyorum,kebaplar,çikolatalar,kahveler,
topikçe iştahlandık mı ne?
yok bacı Bir ay sonra daha güzel olcam inşşşşşşş,
haftaya başalyım şişlik falan varsa insin, tartılacam, ölçülerimi alacam.
baakalım ne kadar incelecem.
Haleeeeeeee
bu yeni aldığın hap nasıl bişey kaç kilo verdiriyo.
bak bu iyi oldu canımcıııııııımmm :1hug:kizlar kahvaltiya karisik meyva salatasi yiyelimmii
![]()
kız onu ben kullandığın depresanlar için dedim sana bcanimcim icinde sadece krom ve uzumcekirdegi ekstresi varmis baska ilave maddeler yokmus saglik bakanligi onaydi zaten ilave maddeler olsa kullanamazdim venibayla etkilesim olurdu gulum ilac olmadigi icin zararli deil vucut icin bas agrisi iicin aldigimiz ilacta bi suru maddeler var onlarinda yan etkileri malum canim benim bu ilac grubuna girmedi icin tercih ettim zaten su istahim biraz dizginlensin sonra bisey yapmazsam eski kiloma gelcem daha mutsuz olcam bebegimm
2 dilim çok değil zaten merak etmecanimm afiyet seker olsunn bende kahvaltimi yaptim son cayimi iciorum sen kac dilim yiyosun ben iki dilim yiiyorum son zamanlarda tatlim onceden bi dilim yeterdi ne guzel((
kıs yaranılmıyo anacım sizedeeekız ilknur valla getirtme oralar kadar koyma şöle güsel güsel fotoları regl olcam saten canım çekiyo bi yerim şişcek :sinifsinif:mafoldumben
ya abla sorma bende diyetteyim bu ilknurun yüzünden canım bir sürü şey çekti kız ona :dilcikar:
selaaaaam canlarr
ben bugün yataktan çıkamadım valla uyandıım ama saatlercee yatakta durdum
devirdiim yattım yaniii bişiler atıştırıcaam bi ceee diyiimm dediimm
selaaaaam canlarr
ben bugün yataktan çıkamadım valla uyandıım ama saatlercee yatakta durdum
devirdiim yattım yaniii bişiler atıştırıcaam bi ceee diyiimm dediimm