Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nolmuş kız zeynebe niye ceza almış kafamçokkarıştıteldeydim pardon cnm
zeynepte açtı msni
yarına kadar banlıymış
12 de bitiyo muş cezası
kızlar yettim gariiiii okulun kermesi vardı sabah 8 de çıktım evden yeni geldim
tüh tüh üzüldüm şimdi ...
ben en son dün öğle vakti yamıştım kaç sayfa yazmışsınız kız okuyamadım valla hepte çikolata resimleri var ne o canınız mı çekiyor... kermesteki ev yapımı pastalar çok güzel görünüyordu ama yemedim nefsime hakim oldum, kendi yaptığımın tadına bile bakmadım he he he
kızlar selammmm,
İlknurcum valla bugün ressamlığım üzerimdeydi,
mecburen resim yaptım accık,yarında yapmak zorundayım yoksa bir tabloyla bitirecem dönemi.
o yüzden giremedim.
Zoicik de ablasını yolundan gidiyoooo, afferim kızzzzzzz
neyseki ilk olduğu için günlükkk almışşş,
bi dahaki sefer haftalık
sonrada 15 günlük olurrrr,
çete reisi konuşuyo burda tecrübelerini aktarıyoooooooooo.
Masanda pek güzelmiş İlknurcum,
ya valla hep yemek sitelerinde geziniyorum ben nolcak benim halimm.
bu kadar yemeye iyiyim valla,
içtiğim ekstralar herhalde aldırmıyooo, accık tutsam kendimi demek hapa gerek kalmadan çaylarla verecemm,
ama sizde koyup durmayın böyle güzel masalar yahu.
şimdi Prenses de gelir koyar kahveleri,çikolataları ohhhhhhh yarasın tosunumaaaaa
kızlar selammmm,
İlknurcum valla bugün ressamlığım üzerimdeydi,
mecburen resim yaptım accık,yarında yapmak zorundayım yoksa bir tabloyla bitirecem dönemi.
o yüzden giremedim.
Zoicik de ablasını yolundan gidiyoooo, afferim kızzzzzzz
neyseki ilk olduğu için günlükkk almışşş,
bi dahaki sefer haftalık
sonrada 15 günlük olurrrr,
çete reisi konuşuyo burda tecrübelerini aktarıyoooooooooo.
hosgeldinn bitanemm ama seni yakalayamadim yine
hakketen ilknurumda masasi cok istah kabartici ellerine saglik caremmelli lattem
sorma seleminomm benimde istahim felaket bide kriz halinde gelio illa yemeliyimm atak gibi bisey budun saglik ocagina ugradim festal yazdirmak icin onasordum gizli seker ve insulun direncine baktir dedi ensilendim tatlimm
helal bana he he he nefsimi tutuyorum pis boğaz değilim :)))) kardeş görüşemiyoruz bir türlü denk gelmiyoruz valla senin migren ağrıların hafifledimi, nasıl oldun birtanem opuyorumnanaktan