Selenimo ve Cankularyla her telden

Zoicik misafir olcak bugün ikram yapmak lazım
etimekli_tatli.jpg
6a00d83451e9a369e20120a69f982f970c-800wi
6a00d83451e9a369e20120a5ec24de970b-800wi
6a00d83451e9a369e20120a69f9776970c-800wi

kızlar selammmm,
İlknurcum valla bugün ressamlığım üzerimdeydi,
mecburen resim yaptım accık,yarında yapmak zorundayım yoksa bir tabloyla bitirecem dönemi.
o yüzden giremedim.
Zoicik de ablasını yolundan gidiyoooo, afferim kızzzzzzz
neyseki ilk olduğu için günlükkk almışşş,
bi dahaki sefer haftalık
sonrada 15 günlük olurrrr,
çete reisi konuşuyo burda tecrübelerini aktarıyoooooooooo.

Masanda pek güzelmiş ılknurcum,
ya valla hep yemek sitelerinde geziniyorum ben nolcak benim halimm.
bu kadar yemeye iyiyim valla,
içtiğim ekstralar herhalde aldırmıyooo, accık tutsam kendimi demek hapa gerek kalmadan çaylarla verecemm,
ama sizde koyup durmayın böyle güzel masalar yahu.
şimdi Prenses de gelir koyar kahveleri,çikolataları ohhhhhhh yarasın tosunumaaaaa

tüh tüh üzüldüm şimdi ...
ben en son dün öğle vakti yamıştım kaç sayfa yazmışsınız kız okuyamadım valla hepte çikolata resimleri var ne o canınız mı çekiyor... kermesteki ev yapımı pastalar çok güzel görünüyordu ama yemedim nefsime hakim oldum, kendi yaptığımın tadına bile bakmadım he he he

canimm benimm helal olsun valla iradene hakim olmussun cok taktir ettim kuzum seni o kadar pasta boregin arasindayken mis gibi kokular esligndeyken bravo valla

kızlar selammmm,
mecburen resim yaptım accık,yarında yapmak zorundayım yoksa bir tabloyla bitirecem dönemi.
o yüzden giremedim.
bi dahaki sefer haftalık

ay canim kimbilir ne guzel tablo ortaya cikmistir tatlimm
zeynebim neden cezali napmiski alla alla anlamadimbisey

Masanda pek güzelmiş İlknurcum,
ya valla hep yemek sitelerinde geziniyorum ben nolcak benim halimm.
bu kadar yemeye iyiyim valla,
içtiğim ekstralar herhalde aldırmıyooo, accık tutsam kendimi demek hapa gerek kalmadan çaylarla verecemm,
ama sizde koyup durmayın böyle güzel masalar yahu.
şimdi Prenses de gelir koyar kahveleri,çikolataları ohhhhhhh yarasın tosunumaaaaa

hakketen ilknurumda masasi cok istah kabartici ellerine saglik caremmelli lattem
sorma seleminomm benimde istahim felaket bide kriz halinde gelio illa yemeliyimm atak gibi bisey budun saglik ocagina ugradim festal yazdirmak icin onasordum gizli seker ve insulun direncine baktir dedi ensilendim tatlimm

allah korusun gizli seker veya insulun direnci olabilirmi yaw gercekten aclik krizleri oluyo ara ara engel olamiorum kendime boyle bi aclik olabilirmi

kızlar selammmm,
o yüzden giremedim.
bi dahaki sefer haftalık

ilhamın bol olsun bitirirsen artık bizede gösterirsin...bak sen hem lw ye yazıyor haftaya başlıycam görürsünüz diye hem de cuk cuk yiyormusun hemde kilo almıyormusun kıskandım haa...sırnaşık şey

hosgeldinn bitanemm ama seni yakalayamadim yine

helal bana he he he nefsimi tutuyorum pis boğaz değilim :)))) kardeş görüşemiyoruz bir türlü denk gelmiyoruz valla senin migren ağrıların hafifledimi, nasıl oldun birtanem opuyorumnanaktan

hakketen ilknurumda masasi cok istah kabartici ellerine saglik caremmelli lattem
sorma seleminomm benimde istahim felaket bide kriz halinde gelio illa yemeliyimm atak gibi bisey budun saglik ocagina ugradim festal yazdirmak icin onasordum gizli seker ve insulun direncine baktir dedi ensilendim tatlimm

sen ne olur ne olmaz diye bir baktır gizli şekere, o yeme krizleri ve tatlı krizleri için için diyetisyen bir tanışa 1 bardak süte 1 çay kaşığı tarçın kattırıp karıştır biraz beklet ara öğün niyetine iç demiş ben daha denemedim tarçınıda pek severim ama iştah kontrol altında , kontrolden çıkarsam deniycem...
prensesim lw topiğinde sana soru vardı baktın mı gülüm depresan kullanan bir arkadaş senden cevap bekliyor

helal bana he he he nefsimi tutuyorum pis boğaz değilim :)))) kardeş görüşemiyoruz bir türlü denk gelmiyoruz valla senin migren ağrıların hafifledimi, nasıl oldun birtanem opuyorumnanaktan

canim benim ya gorusemiozz kardes dun ataktan sonra bugun olmadi ama istah tavan yapmis durumda exodexte iciorum ama daha yeni belki etki etmedi bilmiom kuzum

Back
X