abla buzdolabı alacaksan o gardrop tipi buzdolapları kullanışlı değilmiş bende beyaz eşyalarımı alırken bakmıştım böyle bi gözüne bir tane tencere koyuyosun doluyo içi gene de sen bilin... xl dolaplar var onlar daha geniş gibi...aslında buzdolabımı değiştirecektim az daha dayansaydı,
servisi çağırdım ama yarın yapabileceklerini söylediler,yarında resime gidecem akşam üstü gelin dedim.
mecburen yaptıracam,kocam gitmemiş olsaydı gidip yenisini alır gelirdim,ama şimdi apar topar alıp gelmek istemedim.
benim birde büyük dondurucum var ayrı,
gardrop tipi alacam ikisinide atcaktım.
ama servisçi dondurucumuda ,buzdolabımıda beğendi,şimdiiler sırf görüntü,seniniki bunlardan çokk iyi dedi.
olsun çok pahalı yapma ben yenisi alacam benim alacağım iyi bir buzdolabı dedim.
adam güldü ne alacan dedi,
markasını söyleyince,bozuldu evet iyi dedi.
kız ne dedin de seni uzaklaştırdılar... ablanın izinden gidiyosun sanırım kaydirigubbakcemile3hoşbulduumm dün kocaa gün gözetlediim sizii :1ninca:
ya abla bende çok seviyorum parfümü bir sürü bende de var daha da alırım yani param çok olsa :kedi:evet yavrum parfümü severim,kaç çeşit var evde,bi tene daha merak ettim şimdi onuda istiyommmm,
bide yemek topiklerinden çıkamıyorum,
beni arayan oralarda bulurrrrrrrrrr
ben bir sürü borca soktum benimkini 2000 tl kadarErkek milletinin eline çok para gösterdinmi olmaaazzz,
borca sokacaksın ki,başka şey düşünemesin dimi ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?