Selenimo ve Cankularyla her telden

günaydınn da benden olsunnnn,
sabah erkenden gireyim dedim yoksa bu gün yine bana değmez bu alett,
zaten pazar var servis gelecek,markete gidecem derken akşamı bulurum, zaten hafta sonu millet gezmeye gider gündüz burası boş olur sankim.
İlknurcum gözün aydın kardeşinle bir hasret gider,
kalk fotolarını koyduğun kahvaltı masaları gibi bi sofra hazırla kardeşine.
bende bu gün ilk lw mi aldım bakalım,
şimdilik karnım aç hala bende nasıl etki edecek meraktayım.

herkese mutlu hafta sonları... benim net bağlantım yoktu kızlar kötü hava muhalefeti nedeniyleydi büyük ihtimal , bu gün hava güneşli çok güzel benim velet dışarı oyuna çıktı, eşim çalışmaya iş yerine gitti, ben de hemen buraya geldim :))))

gözün aydın ilknurum kardeşin gelmiş siz artık ne evde durursunuz nede uyku uyursunuz muhabbetiniz bol olsun iyice hasret giderin bacııı

ben bundan isitoyoruuuuummm a.sopuyorumnanaktan
www.manzara.be_-_Akita_yavru_kopek_1.jpg

gözde canım kardeşini de ben istiyorum, köpeciğin kardeşi yoksa kendisini bende istiyorum allahım ne kadar şirin daha önce de yavru köpek beslemiştim tabii bahçede yetimlerdi 12 yavruyu bir yaz boyu besledim de bu kadar güzel değillerdi opuyorumnanaktan

canlarrım günaaydııınn bu sabah erkeencikk kalktıım
boşta durmadıım kahvaltıyıı hazırladıım

kahvalt&

zoia sabah kahvaltı hazırlamış erkenden ben kaçırdım tüh tüh ....kız zeynep hafta içi bir daha isteriz gülüm elin alışsın ileride kocacığınada kahvaltı hazırlamalara delikafadulden

Son düzenleme:
benim koca 15 gün yok bende hapa başlayacam lahana yağımıda aldım, yemek yemem çocuklar zaten free takılıyo ağızlarına layık şeyleri yiyorlar, yemek işim olmayacak iyi oldu kocamın uzun gitmesi. bana iyi bak göbüşümede gelince göremeyeceksin diyorum.

canim benim allah kavustursun kocacin nereye gittin tatlim?

selam haleciim nasılsıın
sabahtan beri elektrik kesintsi vardı giremediim canım sıkıldıı =)

merhaba canlarim
bi gunlugune diye gittim ama iki gun kalip geldim bu arada epey is hallettim
annem cerrahpasadan docent murat beyden randevu almisti psikyatrist dusundum tasindim dediginiz gibi bu is telle olcak gibi deil cuma gunu gittim gorusmeye yaksasik bi 40 dakika gorustu benle cok sukur durumumu cok ciddi bulmadi ama cokndogru bi tespit yapti bugune kadar hep hayatinizda sizi mudahale edenler olmus kendi hayatinizi yasamamissiniz dedi depresyonun son cokus dibe vurmus hali yok dedi ama duz giden bicizginiz var dedi o sordu ben cvpladim ben anlattim basta annemde yanimdaydi gozlerim doldu aglamaya baslayinca anne sen cikarmisin dedim sonra annem cikti sonra devam ettik sonra ilacimi dusurdu 150 mg alicam efexor verdi gerci venibayla ayni icerik ama yine deistirelim dedi bencede agir geliodu 225 mg simdi 150 mg alicam bi ay sonra bi ay sonra tekrar gidcem durumumda duzelme olursa birakmak icin dozaji dahada azaltcak bu arada istahimi azalmasi icin topamax 50 verdi yarim yarim sabah aksam icicem baska biseye gerek yok dedi iyi biriydi telini verdi ihtiyaciniz oldugunuz an arayin dedi daha oncede gelebilirsiniz dedi teli acamadigim durumlarda mutlaka mesaj atin kendinizi tanitin dedi psikyatrist bence boyle olmali bu bodrumdaki doktora ulasmak ne kadar zordu tel acmak icin bile tedirgin oluodum bunda kendi dedi sanirim daha iyi oldu icimizin rahat olmasi icindede aclik ve tokluk kan sekerine ve troidlerime baktirdim cunku aclik krizleri uyku hali yorgunluk bunlarda yapabilirmis allaha binlerce sukur normal cikti bunlarda ya ilacin yanetkileri bunlar yada depresyinumdan dolayi ama doktor dedi anladigim kadariyla sizin bu yeme krizlerinizde psikoljik dogru zaman zaman ortaya cikio bu aclik krizleri biseyler tetiklio ben bazen anlamiorum neyin tetikledigini annem icinde oda depresif gozukuo dedi annemide tembihledim insallah oda ona goruncek kendini toparlasin biraz .dun tam doktordan ciktim rahatlayamadan bana demezmi benim bogazimda agri var sana sarilmiorum ama endise etme domuz gribi deildir insallah falan nolur nolmaz diye temkinli davraniorum demezmi zaten beni bilir kafama takarim boyle seyleri hem soyluo sonradanda ama kafana sakin takma diyo benim dio soguk alginligidir ben tabi telaslandim bi doktora gidelim diorum yok diyo neyse atesine falan baktim yoktu heralde hemen ates cikardi diilmi kizlar boyle bi durumda allah korusun?bu arada yazdimda yazdim umarim gozunuzu yormadim kizlar sizleri cok ozledim sizde beni ozledinizmi acaaba bitanelerim

kızlar bugün işim çok bi cee deyip çıkıcam
misafirim gelecek çünkü
alıntı yapamadım bütün kızlara sevgiler canlarım
selenimo ablam kızın iyidir inşallah azıcık daha
prensesim korkma sende annenin bişiyciği yoktur
gözdem zoicim
ekimcim öptüm sizleri
bu arada kurabiyelerime bakın istedim
yarın tüm gün yokum pazratesi görüşürz artık

attachment.php

Eklentiler

• $En Son Güncellenen.webp
    $En Son Güncellenen.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 183
merhaba canlarim
bi gunlugune diye gittim ama iki gun kalip geldim bu arada epey is hallettim
annem cerrahpasadan docent murat beyden randevu almisti psikyatrist dusundum tasindim dediginiz gibi bu is telle olcak gibi deil cuma gunu gittim gorusmeye yaksasik bi 40 dakika gorustu benle cok sukur durumumu cok ciddi bulmadi ama cokndogru bi tespit yapti bugune kadar hep hayatinizda sizi mudahale edenler olmus kendi hayatinizi yasamamissiniz dedi depresyonun son cokus dibe vurmus hali yok dedi ama duz giden bicizginiz var dedi o sordu ben cvpladim ben anlattim basta annemde yanimdaydi gozlerim doldu aglamaya baslayinca anne sen cikarmisin dedim sonra annem cikti sonra devam ettik sonra ilacimi dusurdu 150 mg alicam efexor verdi gerci venibayla ayni icerik ama yine deistirelim dedi bencede agir geliodu 225 mg simdi 150 mg alicam bi ay sonra bi ay sonra tekrar gidcem durumumda duzelme olursa birakmak icin dozaji dahada azaltcak bu arada istahimi azalmasi icin topamax 50 verdi yarim yarim sabah aksam icicem baska biseye gerek yok dedi iyi biriydi telini verdi ihtiyaciniz oldugunuz an arayin dedi daha oncede gelebilirsiniz dedi teli acamadigim durumlarda mutlaka mesaj atin kendinizi tanitin dedi psikyatrist bence boyle olmali bu bodrumdaki doktora ulasmak ne kadar zordu tel acmak icin bile tedirgin oluodum bunda kendi dedi sanirim daha iyi oldu icimizin rahat olmasi icindede aclik ve tokluk kan sekerine ve troidlerime baktirdim cunku aclik krizleri uyku hali yorgunluk bunlarda yapabilirmis allaha binlerce sukur normal cikti bunlarda ya ilacin yanetkileri bunlar yada depresyinumdan dolayi ama doktor dedi anladigim kadariyla sizin bu yeme krizlerinizde psikoljik dogru zaman zaman ortaya cikio bu aclik krizleri biseyler tetiklio ben bazen anlamiorum neyin tetikledigini annem icinde oda depresif gozukuo dedi annemide tembihledim insallah oda ona goruncek kendini toparlasin biraz .dun tam doktordan ciktim rahatlayamadan bana demezmi benim bogazimda agri var sana sarilmiorum ama endise etme domuz gribi deildir insallah falan nolur nolmaz diye temkinli davraniorum demezmi zaten beni bilir kafama takarim boyle seyleri hem soyluo sonradanda ama kafana sakin takma diyo benim dio soguk alginligidir ben tabi telaslandim bi doktora gidelim diorum yok diyo neyse atesine falan baktim yoktu heralde hemen ates cikardi diilmi kizlar boyle bi durumda allah korusun?bu arada yazdimda yazdim umarim gozunuzu yormadim kizlar sizleri cok ozledim sizde beni ozledinizmi acaaba bitanelerim

kizlar bu arada exodex i biraktim icmeyi anneme verdim cunku doktor istahim icin baska bi ilac verince ona gerek gormedim ilac yuklemesi olmasin bosuna anneminde zaten kolestrolleri yuksek umarim faydasini gorur

Back
X