Selenimo ve Cankularyla her telden

zor tabi rabbim herkese huzur mutluluk nasip etsin.. aveanın tüm kamusunu al onlarda alsın ayda 30tl ye 20 saat avealılarla 4 saatte diğerleriyle görüşüyorsun..benim fatura kabarınca eşim bana ondan aldı, iyi oldu rahat rahat konuşuyorum

aveadan telsime geçtim yeni,
avea giydirmeye başlamıştı diğer operatörleri arayınca,
ben telefonla çok konuşmam şu aralar dertliler çoğaldı sonbahardanmı acep.

bak aşağıda yazmak istemeyen bi arkadaşımız var kızzz,
ben değilim gördüğün gibisositososito

:Saruboceq: affet kız işte yaptık bir hata :)))delikafadulden
ben zaten sabah ları giriyorum akşamları yokum ..okula yarın gidebilirim benimki sık gidersem hoşlanmaz ozaman evi boşlarım ya, adamı huylandırmamak lazım he he he
senin resim yarına bitmiş olur, bizede göster kursa götürmeden:lepi:

aveadan telsime geçtim yeni,
avea giydirmeye başlamıştı diğer operatörleri arayınca,
ben telefonla çok konuşmam şu aralar dertliler çoğaldı sonbahardanmı acep.

olabilir hava kapanınca kötü etkiliyor insanları benimkilerin dertleri bitmiyor ama bende dert dinlemekten mutsuz oluyorum ama herkes mutlu olsun istiyorum dinliyorum rahatlatmaya çalışıyorum ama her gün de olmuyor arada neşeli insanlar görmek güzel şeyler yapmak istiyorum, onun için okul annesi oldum ordaki hanımlar neşeliler beni de çok seviyorlar

hatasızzzzzzz kulllllll olmazzzzzzz,
hatanlaaa seviyorum seniiiiiiiiii
resmi çocuklara çektirip koyarım eleştirin bakalım.
eee mecburen gidecen okula mademki seçtiler seni demi ama.

İlknur bacım girememiş bu gün formdan düşmeye başladı bizim atom karınca

bu aralar kasvet çökmüş tatsız... kasım ayı üyesi seçilecek, ben de ilknurumu önerdim..bu ayın üyesi seçilir inşallah oy vericez daha

aynenn bacım katılıyorummm,
dertlerini anlatanlar rahatlıyormuş,ve negatif enerjiyi karşısındakine veriyormuş,
yani sen alıyosun anladın mı.
her gün dert dinlenmez kızzz, valla benim başım ağrıyoo bide benimkilerin derdi kronik yani düzelmez, aynı şeyi anlatırlar senelerdir,
boşuna beni bunaltırlar anlayacağın.
sende dert dinleyeceğine çık git okula madem neşeli insanlar.
ben reme neden gidiyorum zannediyosun.
çooook eğleniyoruz, kakara, kikiri valla insan rahatlıyoo

hatasızzzzzzz kulllllll olmazzzzzzz,
hatanlaaa seviyorum seniiiiiiiiii
resmi çocuklara çektirip koyarım eleştirin bakalım.
eee mecburen gidecen okula mademki seçtiler seni demi ama.

ben de seni seviyoooooom..
benim eleştirecek kadar resimle ilgili bilgim yok ki hem sen çok güzel yapıyorsun gölgelendirmelerin bile süper, onun için senin resimlerini eleştirmek benim haddime düşmez.. gönüllü anne oldum asıllarının sorumlulukları fazla ben canım isterse katılıcam istemezse firari öyle kabul ettiler yoksa olmam dedim he he he

iyi yapmışsın bence bi değişiklik, sosyal olmak iyi bişey, çok şey katıyor insana, bilmediğin şeyleri öğreniyorsun.

iyi yapmışsın bence bi değişiklik, sosyal olmak iyi bişey, çok şey katıyor insana, bilmediğin şeyleri öğreniyorsun.

en çokta okulun kardeş okulu var fakir öğrencileri çokmuş onları bayrama giydiricez herkes birşeyler alıp götürecek, yazında onlar için kermes yapılmıştı...
sonrada huzur evi ziyareti var, ben yardım etmeyi çok severim insan olduğumuzu ve paylaşmayı daha çok hatırlatır ve beni çok mutlu eder sırf onun için para kazanıp yardım için harcamak istiyorum bu hayatta ev hanımlığı dışında bir amacım olsun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…