Ekim bacıı dert dinlemeişini ben devraldım sabah beri telefonla dert dinliyorumm, Kıza acıdım ben açtım teli,
anam bu ayki fatura zıplayacak, iki günde bir telle konuşuyorumiarkadaşım baya bi sıkıntıda, anlatacak kimsesi yok bana dertleniyo ,elimden geldiğince akıl vermeye çalışıyorum amaa zor işler
evde huzursuzluk çok kötü ya
bak aşağıda yazmak istemeyen bi arkadaşımız var kızzz,
ben değilim gördüğün gibisositososito
aveadan telsime geçtim yeni,
avea giydirmeye başlamıştı diğer operatörleri arayınca,
ben telefonla çok konuşmam şu aralar dertliler çoğaldı sonbahardanmı acep.
:Saruboceq: affet kız işte yaptık bir hata :)))delikafadulden
ben zaten sabah ları giriyorum akşamları yokum ..okula yarın gidebilirim benimki sık gidersem hoşlanmaz ozaman evi boşlarım ya, adamı huylandırmamak lazım he he he
senin resim yarına bitmiş olur, bizede göster kursa götürmeden:lepi:
İlknur bacım girememiş bu gün formdan düşmeye başladı bizim atom karınca
olabilir hava kapanınca kötü etkiliyor insanları benimkilerin dertleri bitmiyor ama bende dert dinlemekten mutsuz oluyorum ama herkes mutlu olsun istiyorum dinliyorum rahatlatmaya çalışıyorum ama her gün de olmuyor arada neşeli insanlar görmek güzel şeyler yapmak istiyorum, onun için okul annesi oldum ordaki hanımlar neşeliler beni de çok seviyorlar
bu aralar kasvet çökmüş tatsız... kasım ayı üyesi seçilecek, ben de ilknurumu önerdim..bu ayın üyesi seçilir inşallah oy vericez daha
hatasızzzzzzz kulllllll olmazzzzzzz,
hatanlaaa seviyorum seniiiiiiiiii
resmi çocuklara çektirip koyarım eleştirin bakalım.
eee mecburen gidecen okula mademki seçtiler seni demi ama.
kuzuma moral olurrr,
o da insan tabi sıkılmıştır belki bişeylere
iyi yapmışsın bence bi değişiklik, sosyal olmak iyi bişey, çok şey katıyor insana, bilmediğin şeyleri öğreniyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?