Selenimo ve Cankularyla her telden

sana kolay gelsin anca hazırlanır yetişirsin kursa güle güle:gitme:

canım güle güle git gel
yarın paslaşalım mehtapla mutlaka
hadi kolay gele sana
benide yandan çaya çağırıyo annem
peder bey çıkmış
anladım bacı asayiş berkemal merak etmee
ekimcim görüşürük tatlım
sende kafayı fazla takma domuz girbine
sen iyi yedir ev ahalisini
gerisi Allaha emanet
hadi öpüldünüz hepiciğiniz
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ben denk gelemem büyük ihtimalle öğleden sonra benim ki çalışmaya işe giderse ancak uğrayabilirim
olsun mehtap yarın kalıcı olur burda özledi kanki
bi şekilde gün içinde denk gelirsiniz kaydirigubbakcemile5
sağolun canlarrrrrrrr, Mehtaba yetişirim denk geldiririz yavrummmmmm özledikkkkkkkk hadi byyyyyyyyy
haydi güle güle ablam
akşam benimki erken gelmezse saat 6-7 arası girerim kapabilirsen laptopu paslaşalım şeker

görüşürüz bacım ..afiyet olsun bende yeşil çay demliyim de içiyim bari

ay canım niye soğukta oturuyor hem sen üşütürsün hadi sen evine geldin yaşlı kadın hasta olursa allah korusun...

:)))))ay canim benimm yaa sabah sabah guldum iyi oldu tatlim sogukta oturmuyo kaloriferli evi cok sukur dondum derken döndüm demek ıstedım klavyede sorun oluyo bazende ondan tatlimmm

zaten lw ye başladı sonu iyi olucak inşallah .. daha resimleri koymaz yada 0 kalori yiyelim der

evet canim basladim bismillah diyerek sabah tartildim 59 bidaha haftaya cuma tartilcam umarim farkederim veya en azindan kilo almam tatlim cunku buda depresanin yarattigi bi durummus istahin anormal acilmasi gulum bi ay daha disini slk dedi kendi doktorum sonra birakma dozajina baslicaz dedi yine kendi doktorumdan hayir cikti ya bide ostanbuldaki gittigim docentti bana ilac verdi neymis efendim ilacin yan etkisi istah azalmasiymis ya diger yan etkileri sonucta baska hastalik icin kullanilan bi ilacmis guzelcimm

canim benimmm gule gule tak::)sanirim senden baska begenen olmadi secen olmadi cunku tatlim:))

kıs ekimde seçtiydi gördüm ben canım
hepsi çok güzeller sağol emeğine
öğle yemeğide çok güzel aferim az kalorili seçmişsin bu sefer
bende terbiyeli tavuk çorbası yaptım öğlen çocuklara
içtim az evvel mis gibi buyrun sizlerde için canlar
sarımsaklı hemdee

oy oy kimler gelmişş hoşgeldin bacıı :hulya:
valla hem yemek yapıyorum hem oğlan bakıyorum hemide bekçilik
gözdecikte geldi hoşgeldin diyet mağduru :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…