Selenimo ve Cankularyla her telden

anacım domuz gribi de çok çabuk yayıldı yaaaaaaa,
aşılansan bi türlü,aşılanmasan bi türlü,
vitaminden çok bol meyve,sebze yiyin, bağışıklık sistemini kuvvetlendirin diyo uzmanlarrrr

biz bu hafta 15 kg mandalin portakal greyfurt sıktık herhalde
hergün acayip yemekler yapıyorum
yiyo sıpalarda

hımm kollejlisiniz maşallah
aman kuzum dikkat
kolej falan dinlemiyo bu meret

kolejlide ne oluyor gülüm çocuk hala okumayı çok sevmiyor yok kulübü yok akıllı tahtası yok şusu busu habire para alıyorlar ver ver bitmiyor...kermes falan yapıldımı zaten kardeş akulları için yapılıyor fakir çocuklara bunlara olsa o kadar şey yapıyoruz, gidip satışını da yapıyoruz, üstüne yine de para istiyorlar veriyoruz yapmam valla, fakir yok ki...tedbir aldıklarını, neler yapmışlar yapıyorlar bilgilendirme yazısı yollamışlar ama biri kapsa herkese bulaşır hiç güvenim yok ...

yavrum yirmi senedir çoook ayrı kaldık, en uzunu bir seneydi o yüzden bu kısa geliyo artık,
özlemek başka,alışmak başka tatlımmmmmmm

doğru özlemek sonra kavuşmak, hasret gidermek evlilikte arada olmalı bence, sizinki çok oluyor o ayrı...

koleje verenlerin sadece parası gider extra bi katkısı hiç olmazz,denenmiştir tarafımdan.
ancaaa ünversiteye kadar full göndereceksin ki o da sadece yabancı dile faydası olurr.
burda arkadaşlarımın çocukları hepside paralı üniversiteye yetti puanları, kolej mezunları

doğru özlemek sonra kavuşmak, hasret gidermek evlilikte arada olmalı bence, sizinki çok oluyor o ayrı...

ama sevgimiz bitmiyo aksine artıyo, arada ayrılıklar evliliği her zaman canlı tutarrrrrrr,
buda benden tavsiye sizeee
arada kocanızı yanlız bırakın iki taraf içinde çoook iyi oluyorr

portakallı kerevizini merak ettim hep duyarım ama çocuklar sevmediği için yapmam nasıl oluyo tadı aanlat helee

ya süper oldu benim büyük oğlan yemez pek kereviz
bayıldı akşam anne çok güzel olmuş diye diye yedi
kerevizleri soğanları halka doğra
istersen taze soğanlada yapılıyo ben ikisindende koydum
havuçları çubuk doğra
yayvan tencerenin altına zeytinyağı soğan havuç kereviz sırasıyla koy
ben 2 diş sarımsak doğradım bide
1 portakal suyuna 2 çay kaşığı un 3 kesme şeker yeterince tuz ekle bi kasede karıştır
sebzelerin üzerine dök
kısık ateşte 25 dk pişir süper oldu

burdan sonra tayin gittiğimiz yerde koleje vermeyi düşünmüyorum benim ki zaten birinci sınıftan beri ingilizce dersi görüyor ama 2 kelime ancak öğrendi ödevlerini yapmıyor sebep olarakta ben ingilizce nerden bileyimde yapayım diyor..daha okuma yazma öğrenmeden ingilizce öğretmeye çalışıyorlar adı havası olsun işte...

allah hayrını versindelikafaduldendelikafadulden

Allah ıslah etsin diyelim tatlım
ama sevgimiz bitmiyo aksine artıyo, arada ayrılıklar evliliği her zaman canlı tutarrrrrrr,

hah doğru dedin bak
ben bu ara :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

biliyorum, onun için dedim zaten..benimkini nereye yollasam ki ben mi gitsem he he he

ticarethane mantığı vardır özelokullarda, devamlı göndrmeyeceksen şu an ki verdiğin paralar boşuna biliyonnn, onun yerine dersaneye göndersen daha iyi.

mesela benim adam akşam 19,30 da evdeydi
akannehir akannehir akannehir akannehir
oha falan olduk çocuklarla :1shok: :1shok: :1shok:

bende denemiştim hayatımda ilk defa pişirmiştim aynı tarif sadece soğanları ben rendelemiştim, benim velet yemedide eşim sevmişti.. sadece 2 kere yaptım dahada pişirmedim bu sene burda kereviz bulursam yapıcam hala yok gelmedi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…