Selenimo ve Cankularyla her telden

kızlarr yine çenem düştüü işim var yarım saat sonra çıkacamm hala çene yapıyorum sizlee,
ama akşama çocuklar vermez bana,hafta sonu yaa giremem akşama o yüzden duruyorum valla,

o gidemiyosa sen gidecen yavrumm her daim adamın başında durmaa,

yok kız başında durmuyorum odadan çıkarken bile nereye gidiyorsun diyor, çünkü ya mutfağa ya internete gidiyorum korkuyor garibim otur burda ne istiyorsan tv de açayım seyret diyor... adama zorla hanımın çifliğini bile seyrettiriyorum, ya reklam arası haber tartışma programlarına baıyor yada kanepede uyuya kalıyor genelde uyuyor, ilk defa bu sene yapıyorum böyle he he he

kızlarr yine çenem düştüü işim var yarım saat sonra çıkacamm hala çene yapıyorum sizlee,
ama akşama çocuklar vermez bana,hafta sonu yaa giremem akşama o yüzden duruyorum valla,

hani resminin fotosunu koyacaktın

bak daha iyi ya kızz, şimdi sen bu adamı bırakıpta gittiğini düşünnn:jeyyar: amaaaaannnnnnnnn
ne güzel olur varya üstüne titrerrrrhihoyyythihoyyytdelikafadulden

AY CANIIIM bizi de düşünürmüş
kıyamam sanaaa

ben akşam yatak odasında aşkı memnu seyrettim

prenses sabahın köründe girmiş şimdi nerdeki, dizmiş yine yiyecekleri,
prensesssssssss sonunu iyi görmüyorum bacıımmmmmmmmmm

AY CANIIIM bizi de düşünürmüş
kıyamam sanaaa

ben akşam yatak odasında aşkı memnu seyrettim

benim küçük tv çekmiyor binalar çok anteni yetersiz, ben de dün biraz kitap okudum iyi oldu zaten tv yi sadece akşamları açıyoruz ben gündüz hiç seyretmem kadın programları ruhumu sıkıyor dayanamıyorum zaten sadece 1 diziyi seyrediyorum onun konusuda malum ama dizi olunca biraz farklı onunda konu vasatlaşınca ben onuda seyretmem artık

yavrularrrrrrrrrrr bana müsadeeeeeeee,
valla iyi geldi sabah sabah laflamakkkkkk
artık çıkmam lazımmmmmmmmm
öptüm ikinizi de canlarrrrrrrrr,
kendinize iyi bakınnnnnnn
ılknurum sende fazla uzatma artıkkkk anladınnnnnnn

prenses sabahın köründe girmiş şimdi nerdeki, dizmiş yine yiyecekleri,
prensesssssssss sonunu iyi görmüyorum bacıımmmmmmmmmm

zaten lw ye başladı sonu iyi olucak inşallah .. daha resimleri koymaz yada 0 kalori yiyelim der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…