Selenimo ve Cankularyla her telden

HALECıM ÇOOKKKK GEÇMıŞ OLSUN
kesin orda birşeyi kafana taktın canım niye aniden rahatsızlaşacaksın
sana ne kadar boş gelsede söylediklerim
ama lütfen dozaj azaldı ben kötüleşegim düşüncesinden çık
sürekli telkin ver canım ,iyiyim 10gün sonra azalan dozajıda bırakcağım gibi
bayramda misafirlerin varmış güle güle ağırla canım

sende panik atak belirtileri varmı gülüm
sen uçağa filan biniyorsun sıksık atak geçirmiyorsun kafana birde onu yerleştirmesinler
senin bir şeyin yok ilacın dozajı azalınca ,yan etkiler yaşadın

kraliçemmmm
çok tembelleştim
bir umut memeleketime giderim diye ağırdan aldım işi ,ama malesef kaldımmm
motor taktım valla

akşam alışverişe çıktım
ertelediklerim varya onları aldımmm
eşime bir iyi ,birde kötü haberim var dedim
zavallı önce iyiyi sordu

bitanecik sultanim cok saoll tatlim inan sozleriniz bos gelmio gulum oraya gidince biseyler oluo bana kahvalti sofrasini toplarken elimde recelle buzdolabi yerine banyoya girdim gecen gun ictigim halde icmedigim sandigim lw ihracatciyi sucladim eksik urun kooyuolar dile deli danalar gibi evin altini ustunu getirdim kaybettim diye sonra aklima geldi ictim bi plakayi bitince attim tabi dort plaka kaldi geriye untukanlikta cok kotu valla
cok saoll gulum seninde bayram misafirlerin gelir gider cok yorma kendni zaten hastaliktan yeni kalktiniz seekercim

sende panik atak belirtileri varmı gülüm
sen uçağa filan biniyorsun sıksık atak geçirmiyorsun kafana birde onu yerleştirmesinler
senin bir şeyin yok ilacın dozajı azalınca ,yan etkiler yaşadın

bencede panik atak yok sultanim bende ilac dozajindan kaynaklanan biseydi yasadiklarim simdi daha iyim bitanemm oyle olsa ne biliyim ucaga falan binemezdim heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…