Hadi güle güle gitsin gelsin güzel kızın inşallah ablacımkimse girmemişş,,
bende kızı gönderdim biraz önce, ev topladım hava çok güzel güneşli ,
öğlen ev gezmesine gidecem, bayram üstü sırası değildi ama,
büyükşehirlere bayram falan gelmiyo,
kocamla oğlan evde,ben gezmede, nasıl amaaaa..
kanki denk gelemedikbakıyorum kimse yok çıkıyorum canım
sonrada msn den güzel maillere bakıyorum
ve yakladık mı konuşuyoruzzemuszemus
valla çok oluyo bu misafir kimse artıkkana hangi topiğe gitsem misafir peşimdeydi
koştum geldim yuvaya:ecrin_bebek:
kızlaaarr bi havuçlu tarçınlı kek yaptım süper olduuuu
tarif aç hemen canım sende hemen kekineburada varmış benzer bi tarif ıssız adam keki cokacimcoook
akşam kayınvalide mi de çaya çağırdım afiyetle yiyces cokacimcoook
ekimciğim turşun olmamış daha
ağzını sıkıca kapa hava almasın,ışk almayan yerde oda ısısında beklet
sonrada afiyetle ye
kızlaaarr bi havuçlu tarçınlı kek yaptım süper olduuuu
merhaba kizlarrrr nasilsinizz cankuslar?dun gece anneannemde rahatsizlandim acile gittik annemle niye birden oyle fenalastim bilmiorum xanax verdiler sonra sabaha kadar deliksiz uyudum hatta oglene kadar diyebilirim acildeki doktor panik atak dedi.ama bugun kendi doktorumu buldum sonunda ona soyledim durumu 225 mgdan 150 mg ani dusus yapildigi icin bu sikayetlerim belirmis simdi 150mg _37.5mg icicem onbesgun boyunca sonra aricam duruma gore 37.5u kesicek o zaman venflaksilin iceren ilaclar dozaj minumun dusmeliymis birakirken yoksa yanetkiler yogun yasanirmis yine kendi doktorum daha iyi ne acildeki psikyatrist anladi nede buda gittigim docent doktor deistirmek iyi olmuyo tedavi sirasinda hatlar karisio cunku velhasil bugun daha iyiceyim hala uyku halim suruyo arar uyukluorum ama daha iyim sizleri cokk ozledimm canlarim sizlerde bi yaraamazlik yok dimi>iyisiniz dimi cankuslarim
akşam kayınvalide mi de çaya çağırdım afiyetle yiyces cokacimcoook
bu bayram bana bir tembellik geldi yada çok yorulup erken yattım ama benim sarmada poğaçada hala yapılmayı bekliyor, benim canım bu gün hiç birşey yapmak istemiyor ama daha pazar ve market alışverişi var uuuf uuuf ne tembelim yaaa(
çok geçmiş olsun canımmerhaba kizlarrrr nasilsinizz cankuslar?dun gece anneannemde rahatsizlandim acile gittik annemle niye birden oyle fenalastim bilmiorum xanax verdiler sonra sabaha kadar deliksiz uyudum hatta oglene kadar diyebilirim acildeki doktor panik atak dedi.ama bugun kendi doktorumu buldum sonunda ona soyledim durumu 225 mgdan 150 mg ani dusus yapildigi icin bu sikayetlerim belirmis simdi 150mg _37.5mg icicem onbesgun boyunca sonra aricam duruma gore 37.5u kesicek o zaman venflaksilin iceren ilaclar dozaj minumun dusmeliymis birakirken yoksa yanetkiler yogun yasanirmis yine kendi doktorum daha iyi ne acildeki psikyatrist anladi nede buda gittigim docent doktor deistirmek iyi olmuyo tedavi sirasinda hatlar karisio cunku velhasil bugun daha iyiceyim hala uyku halim suruyo arar uyukluorum ama daha iyim sizleri cokk ozledimm canlarim sizlerde bi yaraamazlik yok dimi>iyisiniz dimi cankuslarim
valla benim turşum bek gözel olduolmamış mıııı galiba ben turşu yapmayı beceremiyorum, bazı insanın elinden olmazmış anneminde olmaz zaten, ekimin ilk haftası yaptım herkesinki 15-20 günde oluyor benimki 2 ay olacak senağlama..çok sağol bacıı geç olsun tam olsun demi:))) dün ilknurla selenimoyla msn den döktürmüşsünüz Allah muhabbetinizi arttırsın canım..:içelim:
Kanki ablam benimİlknur ve Mehtap cankuşları sizler nörüyonuz bakem dün laflayamadık. Dün gezmedeydim tabi bizim resim grubu olunca tüm çatlaklar yine yarıldık gülmekten.
akşam da dondurucumu temizledim,derken arkadaş geldi kocasıyla o yüzden giremedim.
sizde girmemişsiniz zaten.
bu gün zaten kimse girmez herkesin işi gücü vardır.
Zeyno bacım benim memlekette mahsur mu kaldı acep girmemiş.
hepinizi öptüm kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?