nbr kıs gözsekızlarrr niye kimse gelmiyo herkes temizlikle mi uğraşıyo ki aceeepp
ilknurum o tariften var diye koymadım kız aynısı nerdeyse ben bi tek ceviz koymadım... prensesim gene neye taktın da kafanı fenalaştın sana demedim mi üzme kendini hiç bişeye diye hiç lafımı dinlemiyorsunlmaz:
ekimim kilo veriyoruz kız ne kreması hemde akşam yedik zaten :kedi:
aplacııımm 1 dilim yedim valla aklımda kaldı ama yemedim :1no2:
çok geçmiş olsun gülüm, şimdi iyiymişsin çok şükür...ilacı, vücudu alıştıra alıştıra azaltacaklar demek, inşallah bir gün bıraktığınıda yazarsın hep beraber kutlarız..
prensescim,geçmiş olsun, doğru tedaviye aynı doktorla devam etmek daha iyi olur, çünkü senin her halini bilir.tek kötü yanı uzakta olması.
ilaçların hepsinden kurtulman dileğiyle,
kızlarrr niye kimse gelmiyo herkes temizlikle mi uğraşıyo ki aceeepp
ilknurum o tariften var diye koymadım kız aynısı nerdeyse ben bi tek ceviz koymadım... prensesim gene neye taktın da kafanı fenalaştın sana demedim mi üzme kendini hiç bişeye diye hiç lafımı dinlemiyorsunlmaz:
ekimim kilo veriyoruz kız ne kreması hemde akşam yedik zaten :kedi:
aplacııımm 1 dilim yedim valla aklımda kaldı ama yemedim :1no2:
çok geçmiş olsun canım
sen yine kendi drunla görüş en iyisi
çünkü seni takip eden o
böyle durumlarda takipçi dr soruna en hakim olanıdır canım
valla benim turşum bek gözel oldu
yarıladık bileeee
Kanki ablam benim
evet dün giremedim sende yoksun diye
acuk mehtapla msnden konuştuk
ama benim işlerim çoktu akşamda giremedim zati
bugün banada fazla telaş yok zaten kimse yok burda
gelip gidilecek gurbette olunca
büyük şehirde bayram olmuyo haklısın
oğlana çikolata almaya çıkacağım öğleden sonra
gelenekleri sürdürmeye çalışmak gerek ki onlarda görsün bilsinler
bayramda yeni çamaşır alırım ben çocuklara tatlı heyecan oluyo oğlana
olağan ev işleri yani
öpüldünüz
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
nbr kıs gözse
ne temizliği yaaa
hergün aynı işler var
extra bişey yapmadım valla
olsun adını sanını değiştirp koyaydın tarifi yinede bacum sırnaşık şey
şimdi dha iyiysn sorun yok canım ama dikkat et genedecanim benimm havuclu kek bende severim tatlim ama kremayla cok guzel oluyo yakisio ama cok kalori bombasi oluyo ozamanda malesef guzelcim
canim ilac cok ani dustugu icin fenalasmisim bu tasikardiler nefes daralmaalari hep ondanmis guzelcim simdi 150 +37.5 mg aliorum daha iyiiyimm gulum
şimdi dha iyiysn sorun yok canım ama dikkat et genede
unutkanlık çok kötü canım aman dikkat et bol bol baklagil ve et yemeye dikkat et.. b12 vitamini desteği al olmazsasaollasinn guzel gelinim benim unutkanlik hat safhada onu napicam bilmiorum lw nin icinde 5 tabaka var ya gecen gun dort tabaka gorunce eksik cikti ilac veya kaybettim diye dusundum evde deli gibi aradim ama kac gun sonra ictigimi bitirip birini attigimi anladim unutkanlik cok kotu valla guzelcim
unutkanlık çok kötü canım aman dikkat et bol bol baklagil ve et yemeye dikkat et.. b12 vitamini desteği al olmazsa
haklısın şekerimmkaydirigubbakcemile5caramelli lattemm dogru diosun tedavide doktor deistirmek hem akli karistio hemde yanlisliklar oluo uzakta oldugu icin ulasamadigim icin yakinimda olsun diye gittik daha kotu oldu en iyisi deistirmemek katarinem kralicem
yuh aç damat nolcek :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:seni mi kırcam kız koyarım tarifimi ama benim ki kalan keki hüpletmiş kaydirigubbakcemile3foto yok akannehir
haklısın şekerimmkaydirigubbakcemile5
yuh aç damat nolcek :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
sağol canım likörle de pek hoş olur cokacimcoook
selamlar
son güne bıraktım herşeyi
ekim yalnız değilsin kız yakın mesafayle takipteyim
ilknur nasılda tanımış beni iş güç çok bacıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?