Selenimo ve Cankularyla her telden

nbr kıs gözse
ne temizliği yaaa
hergün aynı işler var
extra bişey yapmadım valla
olsun adını sanını değiştirp koyaydın tarifi yinede bacum
sırnaşık şey

prensescim,geçmiş olsun, doğru tedaviye aynı doktorla devam etmek daha iyi olur, çünkü senin her halini bilir.tek kötü yanı uzakta olması.
ilaçların hepsinden kurtulman dileğiyle,

canim seleminom cok cok saoll tatlim amin canim insallah kurtulcam hayirlisiyla o gunleri hepbirlikte goruruz insallah

canim benimm havuclu kek bende severim tatlim ama kremayla cok guzel oluyo yakisio ama cok kalori bombasi oluyo ozamanda malesef guzelcim
canim ilac cok ani dustugu icin fenalasmisim bu tasikardiler nefes daralmaalari hep ondanmis guzelcim simdi 150 +37.5 mg aliorum daha iyiiyimm gulum

caramelli lattemm dogru diosun tedavide doktor deistirmek hem akli karistio hemde yanlisliklar oluo uzakta oldugu icin ulasamadigim icin yakinimda olsun diye gittik daha kotu oldu en iyisi deistirmemek katarinem kralicem

kizlar gunaydinnnn herkesi bi bayram telasi almis kolay gelsin sizlere dilerim sevdiklerinizle guzel bi bayram gecirirsiniz.banada annem anneannem gelcekmis bayram suresince kalcaklar

şimdi dha iyiysn sorun yok canım ama dikkat et genede

şimdi dha iyiysn sorun yok canım ama dikkat et genede

saollasinn guzel gelinim benim unutkanlik hat safhada onu napicam bilmiorum lw nin icinde 5 tabaka var ya gecen gun dort tabaka gorunce eksik cikti ilac veya kaybettim diye dusundum evde deli gibi aradim ama kac gun sonra ictigimi bitirip birini attigimi anladim unutkanlik cok kotu valla guzelcim

unutkanlık çok kötü canım aman dikkat et bol bol baklagil ve et yemeye dikkat et.. b12 vitamini desteği al olmazsa

caramelli lattemm dogru diosun tedavide doktor deistirmek hem akli karistio hemde yanlisliklar oluo uzakta oldugu icin ulasamadigim icin yakinimda olsun diye gittik daha kotu oldu en iyisi deistirmemek katarinem kralicem
haklısın şekerimmkaydirigubbakcemile5
seni mi kırcam kız koyarım tarifimi ama benim ki kalan keki hüpletmiş kaydirigubbakcemile3foto yok akannehir
yuh aç damat nolcek :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

sağol canım likörle de pek hoş olur cokacimcoook

selamlar
son güne bıraktım herşeyi
ekim yalnız değilsin kız yakın mesafayle takipteyim
ilknur nasılda tanımış beni iş güç çok bacıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…