Selenimo ve Cankularyla her telden

gunde iki tane ilac iciorum tatlim efexor 150 bide topamax 50 yarim yarim sabah aksam bunu kilo kaybi icin verdi yeni doktor spor yapiom ama busabah 59 fciktim bi gund ebi kilo almisim

demekki çoooook yiyosun gerçekten de
spora ağırlık ver o zaman
bu güzel havaların kıymetini bilin kızlar
yürüyüş yap tempolu hihoyyyt hihoyyyt

bu sabah yürüdüm strecide bağladım yağlandıktan sonra, amanın bi terledim ki,
duşa girerken streçten sular aktı valla çeşme gibi.

simdi cikcam yurucem ilknurumm havada guzel masallahh ama bi istahhh cok kotu valla onceleri ne guzel kontrol edebiliodum kontrolumden kacti yaa nasil oldu bu boylee anlamiorumm kuzumm

komik-ilan130164.jpg

valla canim ilacin merhemi olsa kendilerine surerlerdi eslerinden bosandilar o yuzden bana yardimi dokuncaklarini sanmiorum ancak eski es muhabbeti oluo gorusmede tatlimm:)

halecim benim oğlanın da dersi var
yemeğini yedi küçük uyurken dersini yapalım
bugün okul 3dersti bende yollamadım zaten
hadi gülüm görüşürüz sonra öptüm seni

Prenses iştahını kontrol altına alamamışa benziyorsun, fotolara bakılırsa öyle görünüyor.
gözdeeeee şu sıralar gezmeye gitmiyosun bakıyorum, buraya fazla takılmaya başladın kıss.
ama bu aralar bizde iş yok, benimde başım ağrıyo üstelik resmimi bitirmem gerek, fazla uzadı sıkıldım, yeni resme geçmek istiyorum, o yüzden accık boya yapacam.
gezmeye gitmiyorum abla diyetteyim ya pasta börek olunca dayanamam diye gitmiyorum bir yere :ecrin_bebek:

gözde nire kaçtın kıs :1ninca: :1ninca: :1ninca:

Gözdeeee, az evvel burdaydınnnn
biz yokken gelip boş sayfaya yazması kolay kimse yk diye, ahanda geldik niye kaçtınnnn:hulya:
size bakındım kimse yoktu topikte çıktım sonra bende görsem sizi muhabbete gelirdimm :hulya:

nasılsınız cankuşlar herkesler dizi izliyor galiba
tabi ben burda olduğuma göre bizimkilerde tv başındaşakkıdı

ZEYNEPCıĞıM NASILSIN
iş bulabildin mi
geçen sefer senin iş durumlarını sormayı unuttum beni affet
gece yatınca aklıma geldi
ablasından kocaman öpücük

Back
X