Selenimo ve Cankularyla her telden

ve beni özleyen soran anan
vefalı dostlara kocaman öpücükler

canimm benim sen hic ozlenmezmisin sultanlarin sultanisin senn misafirlerini hayirlisiyla bi ugurlasanda daha cok topige gelse diye gunleri sayiyomm gulum benimm
opucuk_gonder_02.gif

kız prenses sen benim iştahımı açmayamı çalışıyorsum kısırlar mantılar off oooff mis gibi, nem nem nem ...
kızlar hepinize mutlu günler bu aralar iş yapmaktan pestilim çıktı dün akşam ağrıdan kolumu bile kaldıramıyordum tül yıka perde yıka onları as kanepe yüzlerini küvete bas çıkar makineye at derken mahfoldum bide salonun 8 kanatlı camını sileyim dedim benim pilim bitti, ya bu temizlikçi kadınlar bir günde tüm evin camlarını nasıl siliyormuş hayret valla...neyse benden muhabbet yetet... mehtabım uğramış misafirleri yolladın mı bacıım ..
ilknurum hala tadın yok be gülüm sen şenlen ki bizde coşalım ...
selenimo ya resim yapıyor ya spor maşallah, benim iştah hiç yok çok şükür ne pişirirsem az az yiyorum ama kilo aynı..
prensesim sağ olsun canımı mantı çektirdi, hafta sonu kesin yaparım he he he oğlum bayram eder eşim söylenir ama olsun yapıcam valla
gözde gülüm ben boşladım bu ara topiği sen benim yerimede yazarsın bu aralar anlaşılan hep evdsin çok alışma canım hayırlısıyla iş bulucan daha ..
zeynep kuzum artık yaş 30 olduya sen küçüksün daha bundan sonra abla gibi konuşurum sana, sen nasılsın sen de eve çok alışma kız işin olacak yakında, olmazsa eşin olur belki :))))

kızlaaaaarr ben gezmeye gidiyorum bugün... sosyete pazarına gidiyooomm delikafadulden alışveriş zamanıııııııııııııııı sositososito:dance:

ekimim ben yazarım senin yerine de ammmaa senin yerini tutamam o yüzden sende gir arada iki çızıktır emiii

Selam millet
bu ara boşladım farkındayım ama
üzgünüm
elden bişe gelmiyo bazeen
akşam uyuyamadım
şimşek yıldırım gök gürültüsü yağmur felaketti
sabah beri mis gibi güneş aydınlık bi hava vardı
şimdi gök gürüldemeye başladı
herkese güzel bir gün dilerim
b-387307-hareketli_ya&

Zeynooooooooooooooooo
gız nerelerdesinnnnnnnnn
sesin soluğun çıkmıyooooooooooooooooooooo
ses ver hele,

geldiim ablam geldiim :)
ptesi epeyce çarşı pazar gezdiim
çok iidi he uzun zamandır çıkmıyodum pazara 5liraya hırkalar gömlekler aldım zemuszemus
bugün de 4 te iş görüşmesine gidicem :Saruboceq:
hadi bakalım hayırlısı inşallah olur

ekiim sen nasılsıın cnm buara karşılaşamadık hiç :(
istemesemde alışıyosnn evde olmaya ama iş bulabilirim belki bugün görüşmeye gidicem ama eş için biraz daha zaman var :kedi:

Back
X