Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afiyet olsuun cnm bende elma yiyiorum kahvaltı etmedim
hayırlısı bakiim artık birazdan hazırlanıp çıkıcam
bugün noldu biliyomusun biara tv de şu dolandırıcılar vardı ya sanırım onlardan biri aradı annemin teli
ismini falan biliyo en başta kimliğinizi kaybetinizmi diye sordu yoo dedi snra kimlik fotokopisini sordu
sonra annem bana verdi teli hangi karakoldan arıyosunuz diye sordum cvp yok hangi bankalarla çalışıyosnuz dedi söylemedim işte şu bankada hesabınız varmı bu bankada hesabınız varmı arka fonda sürekli telsiz sesleri siz ne için arıyosunuz diye bağırdım tamam hanfendi iptal ediyorum dedi kapattı teli
bende burdaki karakolu aradım söyledim nosunu falan adamlar polisler sizin hsp bilgilerinizi istemez hiçbi bilginizi vermemeniz iyi olmuş tel de dolandırıcılık yapıyolar dedi akannehir
ekimim ben yazarım senin yerine de ammmaa senin yerini tutamam o yüzden sende gir arada iki çızıktır emiii
Selam millet
bu ara boşladım farkındayım ama
üzgünüm
elden bişe gelmiyo bazeen
akşam uyuyamadım
şimşek yıldırım gök gürültüsü yağmur felaketti
sabah beri mis gibi güneş aydınlık bi hava vardı
şimdi gök gürüldemeye başladı
herkese güzel bir gün dilerim
![]()
merhaba ben geldım ....aranıza katılabılır mıyım?
ekiim sen nasılsıın cnm buara karşılaşamadık hiç![]()
istemesemde alışıyosnn evde olmaya ama iş bulabilirim belki bugün görüşmeye gidicem ama eş için biraz daha zaman var :kedi:
gizliydim aslında
bazen gizli modu kullanıyorum