Selenimo ve Cankularyla her telden

merhaba kızlar bu aralar çok giremiyorum ne olur kusura bakmayın karın ağrılarım nerdeyse geçti..dün benimki balık pişirdi bende sofra hazırlayayım diye mutfağa girince balığı görüp kokusunu alınca bütün akşam çıkardım durdum ..ben balık yemem . pişirmem , bakmam bile tansiyonum düşüp hemen levaboya zor yetişirim, bu gün de tül perdesi kokuyor diye çıkarıp yıkıycam ...
bu arada benim oğluşun okulunun aile birliği annesi oldum yarın toplantıları var öğleden sonra yokum, beni çok sevdiler çok rica ettiler ben de gönüllü anneliği kabul ettim, canım çıkmasın çok sevimliyim galiba he he he

prensesim nasılsın kardeşim günün çok güzel geçer inşallah
zeynep, gözde, mehtabım, ilknuruuuum, selenimooo hepinize mutlu pazarlar toptan yazdım kızlar sayfa sürekli hata veriyor

mehtap bacı senin meslekte müdür yaıyor ne müdürü oldun canım hayırlı olsun :nazar:

mehtap bacı senin meslekte müdür yaıyor ne müdürü oldun canım hayırlı olsun :nazar:

mersi canım terfimi bekliyordum temizlik işleri müdürü oldum kız çaktırmasırnaşık şey:roflol:
anacım balık yenmezmi kız bende hafta 1gün yemezsem tansiyonum düşüyor.
iyi olmana sevindim geçmiş olsun

günaydın kızlar
herkese mutlu pazaralar
sabah kaynatmışınız yineee
maşallah
ben sabah beri ablanında dediği gibi çoooooooook iş yaptım
4712.gif
4712.gif
4712.gif
4712.gif

bütün dolaplarım istediğim gibi oldu nihayetttt
ama öldüm yaw
eşim çalışıyo bugün sabah erkenciydi
bende fırsattan istifade işlerimi yaptım yemeğim var ama az
daha yapıcam
değişik bişeyler yapayım diyorum
oğlanın dersi okuması vardı
öbürü mız mız mııııııııız
bu saat oldu geldim bacılar

Son düzenleme:
merhaba kızlar bu aralar çok giremiyorum ne olur kusura bakmayın karın ağrılarım nerdeyse geçti..dün benimki balık pişirdi bende sofra hazırlayayım diye mutfağa girince balığı görüp kokusunu alınca bütün akşam çıkardım durdum ..ben balık yemem . pişirmem , bakmam bile tansiyonum düşüp hemen levaboya zor yetişirim, bu gün de tül perdesi kokuyor diye çıkarıp yıkıycam ...
bu arada benim oğluşun okulunun aile birliği annesi oldum yarın toplantıları var öğleden sonra yokum, beni çok sevdiler çok rica ettiler ben de gönüllü anneliği kabul ettim, canım çıkmasın çok sevimliyim galiba he he he

hele bi yüzünü göster bakalım sevimlimisin,değilmisin ,senin demenle inanmammmmm:umursamaz:

offff yazma zevkim kalmadı,yine açılmıyoo,
ılknurr nerde geziyosun, ajanlık yapacam ama bağlantı açmıyo.
gez sen bacı,nasılsa konuşamıcaz.

zeynep kıs kesteldeki Balkan panayırına gittinmi sen
show tv de kocaman senin yüzünü gösterdi sanki kıs
anaaa zeynep demişim

gittimm cnmm ama onun geçeli çok olduu bayramdan snraydıı
hbrlerde görünce bizde şaşırdık annemle akannehir
aynı kızdan bahsediyosak o benn değiliimm arkadaşıım nermiinn oo hehe kaydirigubbakcemile3

zeynep, gözde, mehtabım, ilknuruuuum, selenimooo hepinize mutlu pazarlar toptan yazdım kızlar sayfa sürekli hata veriyor

ekim geçmiş olsuun cnm sanırım seninde midende sorun var
buara pek yağlı şeyler falan yeme hafif bişiler yemeye çalış cnmm

bugün bizde annemle temizlik yaptık dolapları falan indirdikk halıları sildik mutfak banyo derken çamaşır suyu kokusundan öğğ geldi başım döndüü :sinifsinif:

şu mekik aletlei var kendinden mekanizmalı ondanmı alsak
girip çıktıkça mekik çekeriz

bende bisiklete ek olsun diye bi sey almak istiorum acaba mekik aletinden memnun olan varmi bide kalca sekillendiricisi vardi ustune cikip bacaklari yana acip kapatiosun onuda tvde gormustumm bilmiorum etkilimi

canimm benim keske balik sevior olsan cok faydali ama sevmeyincede zorla yenmio haklisin sekerim tabi seni secerler gorduler tatli dilli dusunceli anac samimi ekimi kkaptilar hemen yerim seni ben:)

canimin ici iyimm canim sen nasilsin?bugun cok sukur annem ulasabilmis bodrumda psikyatrime soylemis sikayetlerimi ilaca bagli oldugunu sanmiorum demis istah acilmasini cunku ilaclari alali bes ay oluo hakli olabilir halsizlik uyku hali icinde bide sabah aldigi 75 mg venibayi aksamki 150 mg ile birlikte alsin demist bi hafta bu sekilde icicem sonra yine aricam bakalim nolcak o yuzden burdaki doktora gitmekten vazgectim tedaviye bu doktorla baslamistim birazddaha devam ediyim baktimki bisey yok burdaki doktora giderim sekerimm bende havadisler boyle bugunluk :))

bugün bizde annemle temizlik yaptık dolapları falan indirdikk halıları sildik mutfak banyo derken çamaşır suyu kokusundan öğğ geldi başım döndüü :sinifsinif:

canim benim hakketen camasir suyu kokundan ikrah gelioo bilirim sultanim oh misler gibi oturun evinizde gulum

kizlar iyigeceler
bugun annem bodrumdaki doktoruma ulasmis sikayetlerimi anlatmis sabah 75 aksam 150 aliodum ya simdi aksamlari hem 75 hemde 150 yi alcakmisim bi hafta bu sekilde kullandiktan sonra bi hafta sonra arayip durumu soylucekmisim burdaki doktora gitmekten vazgectim tedaviye bodrumdaki psikyatr ile basladim onla devam etmek daha dogru gibi geldi duruma gore olmazsa burdakinede giderim bakalim nolcakk

Back
X