Selenimo ve Cankularyla her telden

kızlar ben oğlanları doyurucam kaçar ben
uğrarım sonra
öpüldünüz bi zeynoya
opucuk_atan_harf_z.gif

bi haleyee
opucuk_atan_harf_h.gif

cok iyi geldi bu opucuk valla kuzummm gorusuruzz afiyet olsun sizlere fistigim

ilknur kıs ne güzel öpücük o öle bidahaa öpp heheh

canim simdi ilk hapimi aldim exodex umarim bi nebze istahim kapatir guzelcim kilo almak istemiorum o kadar emek verdim biliosun sekerparem senin kilonda azalma olduysa deistiririm cizelgeni haber vermen yeterli cicegim

canim simdi ilk hapimi aldim exodex umarim bi nebze istahim kapatir guzelcim kilo almak istemiorum o kadar emek verdim biliosun sekerparem senin kilonda azalma olduysa deistiririm cizelgeni haber vermen yeterli cicegim

cnm sen yinede ist da bi dr a gitmeye başla belki artık bitirirler tedavini
kaç aydır kullanıyosun dapresanlarıı

öpücüklere boğulduum bugüünn ayy eririm ben hemencikk kaydirigubbakcemile3

cnm sen yinede ist da bi dr a gitmeye başla belki artık bitirirler tedavini
kaç aydır kullanıyosun dapresanlarıı

canim benim haziranda baslamistim bes ay dolcak kasim sonunda tatliskom bu hafta bide dedigi gibi aliyimm bakim nolcak olmazda bide burda giderim annemde tedavini o basladi o bitirsin dio degistirmeyelim dio ama burdanda zor oluo biliosun bodrumda doktor bakalim nolcak sekerparem senin durum nasil?iyisin dimii ?

canim benim haziranda baslamistim bes ay dolcak kasim sonunda tatliskom bu hafta bide dedigi gibi aliyimm bakim nolcak olmazda bide burda giderim annemde tedavini o basladi o bitirsin dio degistirmeyelim dio ama burdanda zor oluo biliosun bodrumda doktor bakalim nolcak sekerparem senin durum nasil?iyisin dimii ?

6 ayda bitiriyolar cnm genelde sonrada azaltmaya başlıcaklar ilaçlarınıı =)
ben iyiyim prensesim artık ev kızıyıım iice alıştımm valla evde durmaya kaydirigubbakcemile3

Halecim
bana söyleseydin
deli dr diye açtırırdım pankartı,sazan gbi düşerdi avcumuza
ahhh ahhh fırsatı kaçırdıkÇok üzgünüm çoook

Halecim
bana söyleseydin
deli dr diye açtırırdım pankartı,sazan gbi düşerdi avcumuza
ahhh ahhh fırsatı kaçırdıkÇok üzgünüm çoook

:roflol::roflol: canim benim sorma benimde haberim bugun oldu kacirdikk keske kayseride kalsaymis ya iste kaderimiz ne diyim gulum tatlim bu aksam ilacimi yemekten sonra 75 arti 150 seklinde icicem bakalim umarim bi yarrari olur bi hafta boyle kullancam sonra aricam doktoru bide bugun exodex aldim umarim istahimda yardimi olur guzelcim

6 ayda bitiriyolar cnm genelde sonrada azaltmaya başlıcaklar ilaçlarınıı =)
ben iyiyim prensesim artık ev kızıyıım iice alıştımm valla evde durmaya kaydirigubbakcemile3

anladim canim o zaman benim aralik sonunda alti ay dolcak ocaktada dozaj azaltirlar heralde dimi ama bu durumda ben yilbasinda bisey icemicekmiyim?benimde dusundugum seye bak yani dimi needense bu aralar canim cok cekio belki icemiorum ondan ama yilbasindada icmeden olmazki:((o gun icmesem ilaclarimi bi tane icsem olarmu acaba?sen depresan kullanirken icki olayini naptin alti ay boyunca hic icmedinmi guzelcim

halecim exodex sağlık bakanluğı onaylı korkamadan içebilirsin canım
dozaj seni çok etkileyeceğini sanmıyorum aynı dozajı sadece 1kerede içeceksin oda gece rahat uyumanı ve gün içinde yorgun olmamanı sağlar diye umuyorum
yılbaşına daha 2ay var kuzum kız güldürdün beni 1gece ilaç içmeyi verirsin ne olacak
yada bir an önce sıkıntılarından kurtulup şu kapsüllerle veda et canım

Back
X