Selenimo ve Cankularyla her telden

kizlar aksam yemegi ispanak salatasi peynirli yicem bide sekersiz visne kompostosu icicem bide yogurt yerim bitane activya meyvede bi kivi uc mandalina sizce uygunmudur cok deildir dimi

iyiyim Zeynoooooo,
sen püfürdet bakem cigarayıı,
senin iş arama durumları nasıl gidiyoo,
evde oturmaya alıştın mı?
çok oturma kıssss popon büyürrrr

yok abla nedense bende tam tersi evde durunca küçülüyoo kaydirigubbakcemile3

ogluslarini yedircekmis gelir birazdan sultanim

seleminom zeynebim evde kaldikca incelioo baksana 55 kilo oldu bile citir oldu citir oda darisi basimiza

ogluslarini yedircekmis gelir birazdan sultanim

seleminom zeynebim evde kaldikca incelioo baksana 55 kilo oldu bile citir oldu citir oda darisi basimiza

sende iyisin,
Zeyno zaten genç tabiki kilo vermesi benden çabuk olur. Bende aldım lw reglim başlamak üzere,
haftaya hapıma başlayacam bakalım.

bence de ,
sakın unutma, evini her yerine gülümseeeeeee diye yaz kızzzz,
gözüme daha güzel gelmeye başladınnn.

tamam bitanemm haatta sticker bulursam onlardan aynaya dolaba yapistiririm:))moral versin bana bizim duktur istanbuldaymis tatlim bodrumda tel actiginda gelcem yakcam yikcam ortaligi seni alcam getircem buraya diye konusuyodu umarim yine yapmaz boyle seyler biraz aklim onda annem diye merak etme sular durgun carsamba kismetse doncekmis tabi annem anneannemi goz kontrolu var diye susturabilmis yalniz doncekmis hayirlisiyla bi gitse canimm

sende iyisin,
Zeyno zaten genç tabiki kilo vermesi benden çabuk olur. Bende aldım lw reglim başlamak üzere,

dogru canim metabolizma otuzdan sonrami yavaslamaya basliodu seleminom ?
bu sene 36 ya gircem yine yalnizzz neyse moral bozmak yok !!! bende buugun exodex aldim canim az once ilk hapimi ictim umarim iyi gelir sultanim
seninde lw hayirli olsun tatlimm bende lw alcaktim ama bu venibayla sakincali en zararsiz exodexmis yani ilaclarla etkilesim olmayan ondan aldim kuzum

sende iyisin,

kaçaaaaaaaaaaaaaaaak
üzere değil benimki
şaşmadı
yedirdim doyurdum sıpalarımı
ders yapıyooğlan kolaymış
kendi yapıyo
bende ıhlamur demliyodum açayım bi dedim
güle güle kirletin evini

soğuk hava beeeeyaaaaa
mehtabıda yakalayamadık
kayseri de tipi mi var ne soğukmuş çok:1ninca:
yollar kapanmıştır akannehir
kayseriye giriş yok sanırsam yarın itibariyle
çok uzun yoldan gidenler geri dönsün
az yakın olanlar gelebilir sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Son düzenleme:
amanınn bu gün havanın kötü olması topiğe yaramış, maşşallah kaç sayfa devirmişsiiniz ya okuyamadım hepsini,
yarın sabah okurum artık. Mehtap nereye kaçtın kısss.
İlknur hoşgeldin bacım

çenemiz düştüüüüüü hanımmmm
1. sayfada tutalım diye topiği bekliyoz işte ablammm
bugün baya yazdık akşamüstünü oku komik oldu
aç bi sayfa daha bi yandan oku
diğer sayfadan yaz sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

bugüün iyi muhabbet ettik sizi görünce unuttumm daha yemek yicem ben
yaa aklımıı başımdan aldınızz sırnaşık şey

prenses senin deli duktur ne halt etmeye gidiyo bodruma ,hep oradamı yaşayacak artık.
kız orda kışın daha çok kafayı yer, annene daha çok bulaşır valla

bende yemedim canım istemiyo yemiycem ben
deli duktur işte adı üstünde
toptan yok etmek lazım onu aslında
mad0233.gif

prenses senin deli duktur ne halt etmeye gidiyo bodruma ,hep oradamı yaşayacak artık.
kız orda kışın daha çok kafayı yer, annene daha çok bulaşır valla

adam deli zaten kiyamet ondan kopuyo yaz kis orda kalmak istio annemler istemio hakli olarak bodrumun icide deiliz gundoganin disinde sitedeyiz kisin in cin top oynuo markete gitmek icin yarim saat yola gitmek lazim kisin adam normal deilki hep istekleride anormal bide hayirdan anlamio kiyamet ondan kopuoo iste oyalio anacim napsin oda guya bizde gitcez diye bilio cunku hayiri kabul etmeyen sabit fikirli hep kendi istedigi olsun isteyen sahsiyet allahim sen buyuksun sen bizim icin hayirlisini goster die dua edioomm

Back
X