Selenimo ve Cankularyla her telden

Kalori Cetvelimi Lazım Buyrun.

--------------------------------------------------------------------------------
Meyveler
elma1 adet60 kalori
izafet.Com - Kalori Cetvelimi Lazım Buyrun. kayısı1 adet8kalori
muz1 adet100kalori
kiraz100 gr40 kalori
hurma1 adet15kalori
incir100 gr41kalori
incir (kuru)100 gr59kalori
greyfurt1 adet60kalori
portakal1 adet50kalori
kivi1 adet34kalori
mandalina1 adet50kalori
karpuz100 gr19kalori
kavun100 gr18kalori
şeftali1 adet60kalori
armut1 adet70kalori
erik1 adet8kalori
üzüm100 gr57kalori
çilek100 gr26 kalori

pazardan kivi almistimm iyi bari kalorisde dusukmus

yavrucuklarinada afiyet seker olsunn canlari cekmis yemisler :)))

başlarım onların canlarına, onların helede oğlanın yediklerini hiç bir çocuk yememiştir doğduğundan beri abartmıyorum çikolatanın içinde resmen bağımlısı oldu.
kızdığım zaman para kazanmaya başlayınca yediğin çikolataaların ve meyveli yoğurtların paarasını verecen diyorumm.
her gün çikolata yiyor,nutella büyük kavaozu bir haftada bitiriyor.diğerlerini demiyorum bile.

başlarım onların canlarına, onların helede oğlanın yediklerini hiç bir çocuk yememiştir doğduğundan beri abartmıyorum çikolatanın içinde resmen bağımlısı oldu.
kızdığım zaman para kazanmaya başlayınca yediğin çikolataaların ve meyveli yoğurtların paarasını verecen diyorumm.
her gün çikolata yiyor,nutella büyük kavaozu bir haftada bitiriyor.diğerlerini demiyorum bile.

kendimii gördüüm birann kaydirigubbakcemile3
bende krizee girerdim annem hep saklardı biyerlere

yarım muz yedim zati 50 kalori olsun
abla isteyen büyütür ben büyütüp baktım meselaaa
ama çekerken sanırım boyut ayarlaması yapıp çekmek gerek

valla saklıyorum olmaayacak yerlere hemde,
lazım olduğu zaman çıkarıyorum sadece kutusu duruyor, fareler içini boşaltmışş,
bari yediniz atın kutuyu demi
Zeno resmi büyüttünmü kızz o kadar çektik sizin için.,

ya attım ağzıma çikolata tıkandım şimdi, balık yapacak kocam fırında ama karnım hiç aç değil, yazık olacak balığaamafoldumben

valla saklıyorum olmaayacak yerlere hemde,
lazım olduğu zaman çıkarıyorum sadece kutusu duruyor, fareler içini boşaltmışş,
bari yediniz atın kutuyu demi
Zeno resmi büyüttünmü kızz o kadar çektik sizin için.,

baktıım abla kaçarmıı
midyee şeklindee olanlardan varmıı markası ismini falan bilmiyorumm ama onlarda çok güzeldi cokacimcoook

hakketen insan bagimlisi oluoo cikolatanin buyuk kucuk ayiretmeksizin cikolata bagimliligi oluo benide biraksalar bende ufak bi kavonoz yerim nutelle heralde kasik kasik pek leziz oluoo :))

rahmetli dedecimm pek severmis cikolata ablasida saklarmiss yemesin diye oda muzur cocuk arar bulurmus kemirir birakirmis ablasida ooo fareler yedi diye bunu cope atarmis atmadan bizimki yakalarmis tabi nede olsa kendi marifeti ziyan olmasin ben yerim dermis aahh nur icinde yatsin canim dedem

işte çikelatalar sositososito sositososito sositososito
attachment.php

attachment.php

Eklentiler

• $Arabalarım.webp
    $Arabalarım.webp
    31 KB · Görüntüleme: 40
  • $Kolajlar.webp
    $Kolajlar.webp
    35 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
Back