Selülit Önleyen Terlik

funda72

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2008
4.470
6
116
52
Muğla
kızlar okuyanınız olmuştur belki gazetede.ben araştırıp bir kaç model koymak istedim.önlediğine emin olsam alıcam valla.bıktım selülitlerimden kurtulamıyoooom kaydirigubbakcemile3

terlikler hakkında güççük bi bilgi
FitFlop ile her adım attığınızda, kas kuvvetini geliştirirken ayaklardaki, diz ve sırttaki ağrısını önlüyormuş. Bedenin genel duruşunu ve kasları kuvvetlendirir. Aynı zamanda kalori yakar ve yalınayak yürür gibi rahatmış. Kas bölgesini geliştirip, bacak kas etkinliğini ve kan dolaşımını
arttırıyormuş.

FitFlop yağ yakmaya yardımcı. Atttığınız her adımda kaslarınızı harekete geçirip, yağ yakımına %10 ile %12 arasında katkı sağlıyormuş.umarım doğrudur:)))))) kaydirigubbakcemile2

Son düzenleyen: Moderatör:
bende böyle bir başlık açmıştım ilgilenen olmadı fazla.yurtdışında çok kullanıldığını ve bazı ünlülerin kullandığını duydum.birde yürüme bantlarıyla ilgili bir konu vardı silindi herhalde.bantı eğimli yani yokuş çıkıyormuş gibi kullananların selülitlerinin azaldığını yazıyorlardı.bende bu mantıkla selülit terliği topuk kısmı alçak olan işe yarayacağını düşündüm ama almadım.birde masaj aparatı olan yürüme bantları var ondanda memmunlardı.allahım banada bir yürüme bandı nasip et:Saruboceq:

Son düzenleme:
merhabalar,
ankarada fitflop terlikleri nereden temin edebilirim.bilgisi olan varsa yardım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…