Doğal yolla olur sayısı yüksek ama DNA bozuk embriyo oluşabilir, düşüne sebep olabilir. Eğer imkanınız varsa tüp bebek size zaman kazandırır , olası kayıp ihtimalini engelleyebilir. Tabiki bunların hiç biri %100 tüp bebekte de yaşanmayacak şeyler değil ama inanın zaman kazandırır.sigara içiyor malesef alkolde arada. önümüzdeki hafta tüp bebek için bu tahlili yorumlayacak androloji çapaya gidiyoruz. sonrasında tüp bebek olacak büyük ihtimalle. öncesinde buraya yazıp bilgi almak istedim. durum kötü yani sizce doğal yolla olmaz gibi. dna hasar testini androlojiden mi istiyoruz. bir de önerebileceğiniz takviye var mıdır
İstenen şey bebekse amac aileye yeni bi kan ise bırakmalı yoksa sigara esinizi bırakıcak bi gun bence bi doktor bilimsel şekilde zararını anlatsin esiniz sigarayi birakirsigarayı bırakacağını sanmiyorum. bırakmaz yani. dna hasar testini bir araştırayım.pebbles22 tüp bebek nerde yaptırdınız acaba aret kamar çok duydum ama kararsizim rapor çıkana kadar bir yer bulacağız artık
Ben İzmir Medicalpark’ta Funda göde ve volkan Emirdar ‘a gittim. Artık medicalpoint olarak geçiyor. Ve hangi doktoru tercih ederseniz edin ikisi beraber değerlendiriyorlar durumu. Ben çok memnun kaldım iletişimden.sigarayı bırakacağını sanmiyorum. bırakmaz yani. dna hasar testini bir araştırayım.pebbles22 tüp bebek nerde yaptırdınız acaba aret kamar çok duydum ama kararsizim rapor çıkana kadar bir yer bulacağız artık
Benim eşim de sigara içiyor, bırak diyorum ama bir şey olmaz diyip duruyor. Öyle değil işte anlamıyorsanmiyorum canım. çok söyledim. zararlarının oda farkındadır ama bırakmak çok çok zor onun için. daha tüp bebek yoluna yeni girdik. inş düzelirde bırakır. bu sonuçlarla işimiz zor yoksa.
sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim. ben gibi isteyenlere de inşallah. ben tekirdağ da yaşıyorum. istanbuldan yada burdan bir yer bakacağımBen İzmir Medicalpark’ta Funda göde ve volkan Emirdar ‘a gittim. Artık medicalpoint olarak geçiyor. Ve hangi doktoru tercih ederseniz edin ikisi beraber değerlendiriyorlar durumu. Ben çok memnun kaldım iletişimden.
evet eskilerden örnek veriyorlar eskiler sigara alkol kullanmış nasıl olmuş diye. devir değişti artık stres çok yediğimiz içtiğimiz belli değil.Benim eşim de sigara içiyor, bırak diyorum ama bir şey olmaz diyip duruyor. Öyle değil işte anlamıyor
Evet maalesef öyle. Benim ki bağımlı değil ama yine de içmesini istemiyorum, önümüzdeki ay tedaviye başlayacak inşallah iyi sonuçlanırevet eskilerden örnek veriyorlar eskiler sigara alkol kullanmış nasıl olmuş diye. devir değişti artık stres çok yediğimiz içtiğimiz belli değil.
günde 2 pakete yakın içiyor. nasıl vazgeçireyim ki. umarım tüp bebekle olur. hepimize nasip olsun çok uğraşmadanEvet maalesef öyle. Benim ki bağımlı değil ama yine de içmesini istemiyorum, önümüzdeki ay tedaviye başlayacak inşallah iyi sonuçlanır
Bizim sonuçlar sizinkinden çok çok düşük.
Çok fazla içiyormuş ya. Eğer bebek istiyorsa bırakması gerekiyor ama, Allah yardımcınız olsun. Tez zamanda nasip etsingünde 2 pakete yakın içiyor. nasıl vazgeçireyim ki. umarım tüp bebekle olur. hepimize nasip olsun çok uğraşmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?