Insallah tum bekleyen kizlariki tutar bekleme sureci zor dusunmamak imkansiz amma az kaldii[/QUOTCanlanın benım heyecanla bende bekliyrm sonucunu
Evet yazmio merak ediyorum ins tutmustur pozitiftir i yuzden yazmiodur bende baslayacagim ins ama olumsuzluklari gorunce tirsiyorum ; (
bende başladım yarım kaldı doğum kontrol hapı kullanıyorum bitsin başlayacağımmEvet yazmio merak ediyorum ins tutmustur pozitiftir i yuzden yazmiodur bende baslayacagim ins ama olumsuzluklari gorunce tirsiyorum ; (
Uzüldum niye yarim kaldi kist falanmi olustu ins tedavilerimizin sonucu iyi olur allahim bizim gibi sıkıntı ceken herkesin yüzünü güldursun cok darlaniyirum bazen ne olcak nasil olacak diyebende başladım yarım kaldı doğum kontrol hapı kullanıyorum bitsin başlayacağımm
bende amh yüksek çıktı o nedenle düşük dozla başladık yumurtalar küçük kaldı yarıda kestik bu ay doğum kontrol hapı kullanıyorum sonra başlayacağım ben istanbul tüp bebek merkezi emre beyde yaptırıyorum son anda karar verdim ama iyi ki orayı seçmişim doktorum harika bi insan benim iyi bir sonuç almam için uğraşıyor yoksa 2 gün daha iğne verirdi büyürdü ama kalitli olurmuydu orası meçhul sen ne aşamadasınUzüldum niye yarim kaldi kist falanmi olustu ins tedavilerimizin sonucu iyi olur allahim bizim gibi sıkıntı ceken herkesin yüzünü güldursun cok darlaniyirum bazen ne olcak nasil olacak diye
Çok ıy canım şükür ben 24 sebBen adet gunumu bekliom ama ne gelen var ne gidenben suleymaniyede yaptiracam ins doktor receteyi yazdi beklios daha almadim ilaclari ne zamn olursam o zamn alacam eczanede recetem.hakkinda hayirlisi olsun bu arada yas kac ins doktorunda iyi biridr dedigin gibi.oldu bittiye getirmez
ins cnm dua edin bizlere ; ( nergiz ede üzuldum simdi cok umutluydum sizlerden .hayirlisi ins bidahaki sefere tutar sizlerinki bizimkilerde ins olumlu olur tirsiyorumSelam kızlar
ikimizin tedaviside negatif
Nergis atlattı çok üzgündü ama iyi simdi
Sümeyecim serapcım insallah sizin sonuç pozitif olacak insalaahhh
Hosgeldin aramiza raporu burda cikartip baska yerde yaptirabiliosun bu raporla yari yariya oluyo yapan yerlerde.her yer kabul etmio baska yerin raporunu.kabul ederse yari yariya oluyo.bize rapor sonucuna gore tup dediler sonuca gore tup yada asilama karar veriyolar.benim ilaclar 740 tl tuttu ama kisiye gore dozaji yuksek verirlerse ilaclari yuksek fiyat tutabilir.hastaneyede 410 tl yatiriyosun tupte asilamada bilmiorum.merak ettigin başka konu olursa burdan sor cvplariz arkadaslar saolsun beni hep burda bilgilendirdiler fundacigim nergizcigim saolsunlarmerhaba kızlar bu devlet hastanesınden rapor cıkartıp baska hastanede yapabılıyormuyuz tub bebegı ve bırde aşılama şartmı bu hastanede tub bebek yaptırmak ıcın veya rapor cıkartmak ıcın bılgı verırsenız cok sevınırım ve ılaclar dahıl devlet hastanesınde nekadar mal oldu sımdıden tesekkur ederım ınsallah cevap yazan olur
slm tüp bebekte devlet yardımı olduğunda en az kaç yıllık evli olması gerekiyor.bende yaptıracağım.Hosgeldin aramiza raporu burda cikartip baska yerde yaptirabiliosun bu raporla yari yariya oluyo yapan yerlerde.her yer kabul etmio baska yerin raporunu.kabul ederse yari yariya oluyo.bize rapor sonucuna gore tup dediler sonuca gore tup yada asilama karar veriyolar.benim ilaclar 740 tl tuttu ama kisiye gore dozaji yuksek verirlerse ilaclari yuksek fiyat tutabilir.hastaneyede 410 tl yatiriyosun tupte asilamada bilmiorum.merak ettigin başka konu olursa burdan sor cvplariz arkadaslar saolsun beni hep burda bilgilendirdiler fundacigim nergizcigim saolsunlar
merhaba canım bılgı verdıgın ıcın cok tesekkur ederım pekı bu hastane avrupa yakasındamı anadolu yakasındamı anadolu yakasındamıHosgeldin aramiza raporu burda cikartip baska yerde yaptirabiliosun bu raporla yari yariya oluyo yapan yerlerde.her yer kabul etmio baska yerin raporunu.kabul ederse yari yariya oluyo.bize rapor sonucuna gore tup dediler sonuca gore tup yada asilama karar veriyolar.benim ilaclar 740 tl tuttu ama kisiye gore dozaji yuksek verirlerse ilaclari yuksek fiyat tutabilir.hastaneyede 410 tl yatiriyosun tupte asilamada bilmiorum.merak ettigin başka konu olursa burdan sor cvplariz arkadaslar saolsun beni hep burda bilgilendirdiler fundacigim nergizcigim saolsunlar
3 seneni doldurmus olmen lazimm bide 3 senelik sigorta olmasi lazimm bukadarrslm tüp bebekte devlet yardımı olduğunda en az kaç yıllık evli olması gerekiyor.bende yaptıracağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?