Tüp Bebek Merkezleri semiha şakir kadın doğumda tüp bebek yaptıranlar paylaşalım

Evet yazmio merak ediyorum ins tutmustur pozitiftir i yuzden yazmiodur bende baslayacagim ins ama olumsuzluklari gorunce tirsiyorum ; (
bende başladım yarım kaldı doğum kontrol hapı kullanıyorum bitsin başlayacağımm

bende başladım yarım kaldı doğum kontrol hapı kullanıyorum bitsin başlayacağımm
Uzüldum niye yarim kaldi kist falanmi olustu ins tedavilerimizin sonucu iyi olur allahim bizim gibi sıkıntı ceken herkesin yüzünü güldursun cok darlaniyirum bazen ne olcak nasil olacak diye

Uzüldum niye yarim kaldi kist falanmi olustu ins tedavilerimizin sonucu iyi olur allahim bizim gibi sıkıntı ceken herkesin yüzünü güldursun cok darlaniyirum bazen ne olcak nasil olacak diye
bende amh yüksek çıktı o nedenle düşük dozla başladık yumurtalar küçük kaldı yarıda kestik bu ay doğum kontrol hapı kullanıyorum sonra başlayacağım ben istanbul tüp bebek merkezi emre beyde yaptırıyorum son anda karar verdim ama iyi ki orayı seçmişim doktorum harika bi insan benim iyi bir sonuç almam için uğraşıyor yoksa 2 gün daha iğne verirdi büyürdü ama kalitli olurmuydu orası meçhul sen ne aşamadasın

Ben adet gunumu bekliom ama ne gelen var ne giden ben suleymaniyede yaptiracam ins doktor receteyi yazdi beklios daha almadim ilaclari ne zamn olursam o zamn alacam eczanede recetem.hakkinda hayirlisi olsun bu arada yas kac ins doktorunda iyi biridr dedigin gibi.oldu bittiye getirmez

Çok ıy canım şükür ben 24 seb

Daha yasin kucukmus ins cok cabuk cvp alirsin tedavinde.Bende 28 üç yillik evliyim bakalim hakkimizda hayirlisi

Selam kızlar
ikimizin tedaviside negatif
Nergis atlattı çok üzgündü ama iyi simdi

Sümeyecim serapcım insallah sizin sonuç pozitif olacak insalaahhh

İnşallah cnm sizler hakkında da hayırlısı pes etmek yok inşallah Rabbim nasip edecek bende 4.5yillik evliyim

merhaba kızlar bu devlet hastanesınden rapor cıkartıp baska hastanede yapabılıyormuyuz tub bebegı ve bırde aşılama şartmı bu hastanede tub bebek yaptırmak ıcın veya rapor cıkartmak ıcın bılgı verırsenız cok sevınırım ve ılaclar dahıl devlet hastanesınde nekadar mal oldu sımdıden tesekkur ederım ınsallah cevap yazan olur

merhabalar bir süredir sizleri takip ediyorum 2 aşılamadan sonra banada tüp tedavisi önerildi bu gün bilgi almak için semiha şakire gittik eşimle ve başlamaya karar verdik. bilgisi olan varsa bir şeyi çok merak ediyorum bu tüp bebek tedavisinde mikroenjeksiyon mu uygulanıyor yoksa normal mi ?

Merhaba ben uç asilamadan sonraraporumu aldım özelde yaptiriyorum ikibin besyuz tüp ilaçlar sekizyüzlü tuttu mikro enjeksiyon aşılama gibi

Selam kızlar
ikimizin tedaviside negatif
Nergis atlattı çok üzgündü ama iyi simdi

Sümeyecim serapcım insallah sizin sonuç pozitif olacak insalaahhh
ins cnm dua edin bizlere ; ( nergiz ede üzuldum simdi cok umutluydum sizlerden .hayirlisi ins bidahaki sefere tutar sizlerinki bizimkilerde ins olumlu olur tirsiyorum

Hosgeldin aramiza raporu burda cikartip baska yerde yaptirabiliosun bu raporla yari yariya oluyo yapan yerlerde.her yer kabul etmio baska yerin raporunu.kabul ederse yari yariya oluyo.bize rapor sonucuna gore tup dediler sonuca gore tup yada asilama karar veriyolar.benim ilaclar 740 tl tuttu ama kisiye gore dozaji yuksek verirlerse ilaclari yuksek fiyat tutabilir.hastaneyede 410 tl yatiriyosun tupte asilamada bilmiorum.merak ettigin başka konu olursa burdan sor cvplariz arkadaslar saolsun beni hep burda bilgilendirdiler fundacigim nergizcigim saolsunlar

slm tüp bebekte devlet yardımı olduğunda en az kaç yıllık evli olması gerekiyor.bende yaptıracağım.

merhaba canım bılgı verdıgın ıcın cok tesekkur ederım pekı bu hastane avrupa yakasındamı anadolu yakasındamı anadolu yakasındamı

Slm kizlar ben geldimmm benim sonucimm tutmadii negatiff amma pozitif olanlarda varr yola devaam 3 ay bekleme surecc verdilarr dinglan deyaa simdan sizlardann haber beklicammm .....yene gelen arkadaslar hoz geldizniizz doktrimdan memnunimm uning icinn bu seferda unda devam etmaya karar verdikk kibii ....hayerlisi olsunn hepimizaa...serap sendann beklioruz haber artikk hayerlisii ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…