Tüp Bebek Merkezleri semiha şakir kadın doğumda tüp bebek yaptıranlar paylaşalım

Serapcımm gelişmeleri yaz olurmuuu inşallah tutacak senin heyecanla bekliyoruzz

Aşılama ücretsiz kızlar
ilaçlarım 150 tl tuttu

Aşılama ücretsiz kızlar
ilaçlarım 150 tl tuttu
Canim senda geldinmii biz tekrar yene umudla baslicaz... hadi kizlar sizlardan beklioruz gelişmeleriii..

Kizlar sorunuz olursa sorabilirsiniz cavablariz sizaa ...bildiklarimiizi soylerizz ammma doktrimiz iyidir bence sizda gitib gorusun bakinn...

Ins canim ins hepimize sen guzelce dinlen uzme kendini tekrardan baslayacagin zamn daha bilincli olucan o zamn hersey daha kolay daha guzel olacak ins inaniorum ben

Aşılama ücretsiz kızlar
ilaçlarım 150 tl tuttu
Ins cnm cok saol güzel dileklerin icin ins hepimizinki tutacak yeni yili hamile hamile gecirrcrgiz

Serapcım şuan ne durumdasın kaçıncı gündesin aa pardonsen ilaçları almadın başlamadın daha dimiii
bende adetibekliyorum rapor çıkartmaya gidecem

Fundacigim nefgizcigim iyiki tekrardan geldiniz buraya sizsiz buralar cok issiz arada yazin destekcilerim sizsiniz bizi en iyi bizler anlariz birbirimiz anlariz korkuyorum zaten ; ( gelismeleri yazacagim hepsini umudunuz olacam ins

Serapcım şuan ne durumdasın kaçıncı gündesin aa pardonsen ilaçları almadın başlamadın daha dimiii
bende adetibekliyorum rapor çıkartmaya gidecem
Evet gelen gidrn yok bekliorum sali doktora gidecem belki sokturucu falan verir heyecandanmi sıkintidanmi nedir gelmiolar

Evet gelen gidrn yok bekliorum sali doktora gidecem belki sokturucu falan verir heyecandanmi sıkintidanmi nedir gelmiolar

Ayy keske hamilelikten olsa yaaaa ne güzel olurduuu
bende tedaviden önce kalabilirsin demistisener bey bi umut bekliyorumm :)
Asılama iğnelerinin etkisi hala devam ediyoo
Ocak veya subatta benim tedavi bakalım

Yaa çok sık girmek istemedim bazen kötü etkiliyor sanki..

Gunaydin kizlarr insallah serap seninda fundociminda tedaviye kerek kalmas hamiş olursunuzz insalahh... pozitif olucaz kafaye takmicaz hic bir seyy relaks olucaz benimki kibi catlak bunlari soyliosa demeki hepiniz yapabilirsiniz hic bir sey takmakk yokk yola devammm ....

o canım ben 16 aylık evliyim ben.sigortada sıkıntı yok da sene olarak hayırlısı artık bebişim için 5-6 bin tl ye katlancaz o yeterki gelsin sağlıkla.
Daha cokta evli dilsiniz ne acele ediosuniz aşlima dene onca belkim tutar ovuliosion yap tabiki sorun yoksa ikkkinizda işalah kendiligindan olur benda oyle şanş yokk benim tuplerim ikkisida yokk mejbur tupp...

o canım ben 16 aylık evliyim ben.sigortada sıkıntı yok da sene olarak hayırlısı artık bebişim için 5-6 bin tl ye katlancaz o yeterki gelsin sağlıkla.
Catlatma ignesi denedinizmi klomen falan kullandinmi dogru doktora gittinmi en önemliside o cunki her kadin dogum doktoru tedaviden anlamio eger doktorunyoksa sana bi doktor onerebilirim kendi doktorum cok seviyorum onu psikolog gibi.birde yeni evlisin aslinda yasin kac cok sıkınti yapma kendiligindende olur ins

Cok agrim var belimde falan adet olucam galiba hamilelik belirtileri yok ama allahtan umut kesilmez yinede.yarin doktora gidecem bakalim zaten olsamda gitcem olmasamda hayirlisi.tamm kafaya takmak yok örguye basladim bi yandan kendime biseyler dikiorum zamn gecirmek oyalanmak kafa dagitmak icin

Hadi senden haber beklioruz raporinmi cikicak bugunn

Hadi senden haber beklioruz raporinmi cikicak bugunn
raporum cıktı tüp yapcaz ılaçları yazdı eczanede bugun adet oldum bugun gittim pazartesıden beri yatak döşek yatıorum cok kötüyüm kulak bogaz enfeksiyonu gecırdım bogazlarım bademcıklaerim diş etlerim çok fena sişti konuşamıorum bugun sabahtanda doktora gitttim KBB ye iğne yaptı antibiyotikler fakan kullandım iğnede agır bı iğne şener beye söyledim erteledi ayın 26 sında başlıcaz inş bakalım

Hayerlissi onemli olan senin sagligin sen ileş kendini toporla sonra har sey guzel olucakk bakalim hepimiz ayni ay baslijaz galvaaa....:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…