Canim senda geldinmii biz tekrar yene umudla baslicaz... hadi kizlar sizlardan beklioruz gelişmeleriii..Serapcımm gelişmeleri yaz olurmuuu inşallah tutacak senin heyecanla bekliyoruzz
Aşılama ücretsiz kızlar
ilaçlarım 150 tl tuttu
Hadi hayerlisi olsun hepimizaa pozitiff olmak cok onemlii...Evet nergiscimm burdayımm :))
Ins canim ins hepimize sen guzelce dinlen uzme kendini tekrardan baslayacagin zamn daha bilincli olucan o zamn hersey daha kolay daha guzel olacak ins inaniorum benSlm kizlar ben geldimmm benim sonucimm tutmadii negatiff amma pozitif olanlarda varr yola devaam 3 ay bekleme surecc verdilarr dinglan deyaa simdan sizlardann haber beklicammm .....yene gelen arkadaslar hoz geldizniizz doktrimdan memnunimm uning icinn bu seferda unda devam etmaya karar verdikk kibii ....hayerlisi olsunn hepimizaa...serap sendann beklioruz haber artikk hayerlisii ....
Ins cnm cok saol güzel dileklerin icin ins hepimizinki tutacak yeni yili hamile hamile gecirrcrgizSerapcımm gelişmeleri yaz olurmuuu inşallah tutacak senin heyecanla bekliyoruzz
Aşılama ücretsiz kızlar
ilaçlarım 150 tl tuttu
Evet gelen gidrn yok bekliorum sali doktora gidecem belki sokturucu falan verir heyecandanmi sıkintidanmi nedir gelmiolarSerapcım şuan ne durumdasın kaçıncı gündesin aa pardonsen ilaçları almadın başlamadın daha dimiii
bende adetibekliyorum rapor çıkartmaya gidecem
Evet gelen gidrn yok bekliorum sali doktora gidecem belki sokturucu falan verir heyecandanmi sıkintidanmi nedir gelmiolar
o canım ben 16 aylık evliyim ben.sigortada sıkıntı yok da sene olarak hayırlısı artık bebişim için 5-6 bin tl ye katlancaz o yeterki gelsin sağlıkla.3 seneni doldurmus olmen lazimm bide 3 senelik sigorta olmasi lazimm bukadarr
Daha cokta evli dilsiniz ne acele ediosuniz aşlima dene onca belkim tutar ovuliosion yap tabiki sorun yoksa ikkkinizda işalah kendiligindan olur benda oyle şanş yokk benim tuplerim ikkisida yokk mejbur tupp...o canım ben 16 aylık evliyim ben.sigortada sıkıntı yok da sene olarak hayırlısı artık bebişim için 5-6 bin tl ye katlancaz o yeterki gelsin sağlıkla.
Catlatma ignesi denedinizmi klomen falan kullandinmi dogru doktora gittinmi en önemliside o cunki her kadin dogum doktoru tedaviden anlamio eger doktorunyoksa sana bi doktor onerebilirim kendi doktorum cok seviyorum onu psikolog gibi.birde yeni evlisin aslinda yasin kac cok sıkınti yapma kendiligindende olur inso canım ben 16 aylık evliyim ben.sigortada sıkıntı yok da sene olarak hayırlısı artık bebişim için 5-6 bin tl ye katlancaz o yeterki gelsin sağlıkla.
Cok agrim var belimde falan adet olucam galiba hamilelik belirtileri yok ama allahtan umut kesilmez yinede.yarin doktora gidecem bakalim zaten olsamda gitcem olmasamda hayirlisi.tamm kafaya takmak yok örguye basladim bi yandan kendime biseyler dikiorum zamn gecirmek oyalanmak kafa dagitmak icinGunaydin kizlarr insallah serap seninda fundociminda tedaviye kerek kalmas hamiş olursunuzz insalahh... pozitif olucaz kafaye takmicaz hic bir seyy relaks olucaz benimki kibi catlak bunlari soyliosa demeki hepiniz yapabilirsiniz hic bir sey takmakk yokk yola devammm ....
Hadi senden haber beklioruz raporinmi cikicak bugunnCok agrim var belimde falan adet olucam galiba hamilelik belirtileri yok ama allahtan umut kesilmez yinede.yarin doktora gidecem bakalim zaten olsamda gitcem olmasamda hayirlisi.tamm kafaya takmak yok örguye basladim bi yandan kendime biseyler dikiorum zamn gecirmek oyalanmak kafa dagitmak icin
raporum cıktı tüp yapcaz ılaçları yazdı eczanede bugun adet oldum bugun gittim pazartesıden beri yatak döşek yatıorum cok kötüyüm kulak bogaz enfeksiyonu gecırdım bogazlarım bademcıklaerim diş etlerim çok fena sişti konuşamıorum bugun sabahtanda doktora gitttim KBB ye iğne yaptı antibiyotikler fakan kullandım iğnede agır bı iğne şener beye söyledim ertelediHadi senden haber beklioruz raporinmi cikicak bugunn
Hayerlissi onemli olan senin sagligin sen ileş kendini toporla sonra har sey guzel olucakk bakalim hepimiz ayni ay baslijaz galvaaa....:)raporum cıktı tüp yapcaz ılaçları yazdı eczanede bugun adet oldum bugun gittim pazartesıden beri yatak döşek yatıorum cok kötüyüm kulak bogaz enfeksiyonu gecırdım bogazlarım bademcıklaerim diş etlerim çok fena sişti konuşamıorum bugun sabahtanda doktora gitttim KBB ye iğne yaptı antibiyotikler fakan kullandım iğnede agır bı iğne şener beye söyledim ertelediayın 26 sında başlıcaz inş bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?