Tüp Bebek Merkezleri semiha şakir kadın doğumda tüp bebek yaptıranlar paylaşalım

Çok sağolun kızlar
Yarın gidip raporumu alayım hemen

Yumurta toplama işlemi acısız hiç bişe hissetmiyorsunuz
Peki sonrasinda kanama falan oluyormu.bu arada dün sener bey söyledi bir hastaya sigara içenlerin yumurtalarinin içi bos cikiormus. tup bebege baslicak olupta sigara icen varsa duyurulur arkadaşlar.o kadar igne kullanipta hüsrana ugramamak icin sigara kullaniorsaniz bi an önce birakin .

Kızlar sağolun yaa rahatlattınızzz
serapcım sağol çok detaylı anlatmışsın ben bugün dış heyete başvurdum emre beyde düşünüyorm o aradada çapaya gidecekti eşim ama kafamızmı karışır acaba
bende bitkisel destekle havuç bsuyu vepekmezle takviye üşünüyorum başladımda

Hayr kanama felan olmadı bende ama diğer arkadaşta çok az olmuştu ama onunda ağrısı yoktu

Bisey degl cnm birbirimize yardimci olabiliorsak ne mutlu akrabalarimiza ailelerimize söyleyemioruz bu konulari hassas oldugu icin haliyle karsimizdakilerde anlayisli olamayinca kendi kendimize bocaliyoruz.bizler birbirimize destek ve duăci oluyoruz.capanin sonuclari cok güvenilir cikio yalniz disarda yapilan tahlillere gore zaten ilk gidince hemen tahlil veriolar kafanizin karismasi icin degilde orda bir tahlil yaptirip duruma öyle baksaniz daha iyi olur özellerde yapilan tahliller cok yaniltici oluyor en azindan tahlilleri orada yaptirip durumunuza bi bakin derim esinin genetigine kadar arastiriolar tahliller elinizde olunca daha kolay karar verirsiniz.sonra yine özelde yaptirirsin tedavini cnm allah kolaylik versin ins

Canımbirde bende ağır enfeksiyon geçiriyorum boğaz kulk ağrısı falan ilaç kullanıyorm dr verdi bunlar hormonları etkilermi çok tereddüt ediyoorum
birde çapaya haftaya gideek eşim birde kanuniye gitti ordada prof vardı 22 sine kendi hast. Lab. Test istediler onada var daha tedavi başlamadan çıksın istiyorum
çapada muayene olup hemen test verirmi oda kanuni gibi 3 hafta sonrayamıgün verir acaba yaa
neyse ben ilaçları yazdırim acele etmim dr a sölerim eşim yeni test vardi onların sonuçlarını bekleyelim diye

Çok gecmis olsun tam ignelere baslayacagim adetimde bende öyle oldum antibiyotik igne kullandim ben birde, sener bey erteleyelim dedi dogum kontrol hapi verdi onu kullandim 21 gun, yeni basladim ignelere birde oranin kbb sine gonderdi sener bey oranin doktoru antibiyotik verdi hafifmis hamilelerde kullanabilir bunu kullan baska bisey kullanma dedi.capada cok kalabalik oldugu icin o da 3 haftaya yakin bisey verio sperm tahlilini ayni anda kanida verio ama bayagi bi arastirio genetige kadar ailede baska biri varmi bu durumda die sorular falan soruyolar beraber gidince daha ii oluyo banada sormustu orda doktor

Hadi yaa çok zaman alır o zaman
benim rapor salı çıkıyo aynı güne emre beye randevu aldım ilaçlar yazılcak hemen
Bakalım hemen başlıycakmıyız

sen şimdi ne aşamadasın iğneler bittimi gelişmeler nasıl

Ben ilk once 14 tane bi igne var onu verdi onu kullaniodum 8 tane kullandim doktora gittim adetin 3.gunu gel demisti gittim pzt sonra diger igneleri verdi onlarida kullaniorum ilk once verdigi hazir igneydi bu diger iki igne su toz halinde karistiriorum yapiorum ücunu gunde 1 er tane.folik asit verdi onuda kullaniorum yarin gidecegim yine cagirdilar bakalim ne olmus bitmis hayirlisi hakkimizda ama antibiyotigi cok kullanma hemen baslicaksan.baslayincada söyle doktoruna.ben fazla kullanmadim yarida biraktim antibiyotik tedavisini ne olur ne olmaz die

Bende seni merak ediodum canim sen şenolbeyda sin dilmi halenn fundacim soyladi serap baslamis deya hemwn bakim ne durumda dedim bizimkida varis cikti esimda simda beklemadaiz bakalimm..

biza haberder et canimm seni takib edioryz...şenolbeydasin dilmii

Tamam canımm ilaçlar yazılsında olmadı 1 ay sonra başlim hem çapayada gitmiş olur eşimin durumuda netleşir hiç acele etmimm

Şener beyde evet nergiscimm :)))

biza haberder et canimm seni takib edioryz...şenolbeydasin dilmii
Evet canim şener bey de devam ediyoruz gercekten cok iyi biri o yüzden orda deneyecegiz hayirlisi artik.cok kalabalik ama doktor iyi olmasa gidilmez.sizede gecmis olsun ins ameliyatlik degildir ilacla hallolunur da bi an önce baslarsiniz.benim esimede varis dediler ama üroloji doktoru el ile muayenede cikmassa ameliyat gerekmio demisti biz 3-4 yere gittik öyle demislerdi ameliyat olmadi ilac kullandi halada kullanio.bakalim size ne diyecekler.bu arada sperm tahlilerinde ne cikmisti durum anlasilmamismiydiki o zamn,tüp tedavin öncesinde

Sperm tahlilinda gayet iyi cikmisti sayemida haraketlikta ama tupten sonra kalitesi ciktii heralda har 3 ayda deyosio simda bekliorum ilac kulanio esim sonra baska doktra gitijak doktr istar yap istar yapma demistii amma baska doktra giticaz bakicaz amelyatlik durum yok ba şişlik na agri bilmiorum..baklijaz artik

Perse

Persembe transferimi gerceklestr.cok kolaybve rahat oldu .tk sorunum kabizlik var.kanamam yok .hadif kasik agri olyyo arada.
Kabızlık aman dikkat suya Kayısı koy beklet hem kendini hem suyunu iç Sıvı şeyler tüketmeye çalış özellikle Çorba türü bol bol Sıvı tüket CNm hadi hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…