Evet gonca haniko bende duymuştum hayirlisi olsun be cnm tup tutar ins ne diyeyimSağol cnm. Rabbim herkes için hayırlı olanı nasip etsin inşallah. İmtihanimizi kolaylastirsin. Ben aşılama için kanuni sultan süleyman hastanesine gittim. Orda yapıldı takiplerim aşılamam vs. Hasta ilgisi çok çok iyi. Doktor gonca hanım mükemmel bi doktor. Ama zamanı daha gelmedi demekki tutmadi aşılama. Bu arada bilgilendirdigin için çok sağol
Evet gonca haniko bende duymuştum hayirlisi olsun be cnm tup tutar ins ne diyeyimcnm asilama icin smearda aldilar peki senden kac gumde cikti kanunide smaear
Anladim cnm saol baya uzun yani beklemekSmear sonucu 1 ay sonra çıkıyo
Merhaba kader arkadaşlarım bende bu ay Süleymaniye ye başlamayı düşünüyorum kanuni de yapılmış 2 negatif aşılamam var ben direk tüp bebek tedavisine başlıcam sanırım ama sanki tam ramazan a mi denk gelir tecrübeli arkadaşlar bir yardımcı olurmusunuz
Allah razı olsun kardeşim bir Bismillah diyip basliyayim ozaman adet oluncaAllah-u teâlâ hayırlı evlât nasip etsin İnşaAllah kardeşim
Sen işlemlere başla o süreç ramazan sonrasına anca olur.
Canim 2. Yada 3. Gunu oluyor cnmSelam arkadaslar bende bu hastahaneye basladim rapor icin istenilenleri toplamaya calisiyorum adetliyken muane istemis sabahtan adetin 1 2 3.günü bilgisi olan var ben suan adet olcak gibiyim ama bugünle bir haftasonuna denk gelcek
Benim haftasonuna denk geliyor birdahaki ayimi beklemem gerekiyor simdiCanim 2. Yada 3. Gunu oluyor cnm
Cnm naptin nasil denk geldi gittin miBenim haftasonuna denk geliyor birdahaki ayimi beklemem gerekiyor simdi
Sansima cuma günü akinti geldi cumartesi adetim basladi dün muanemi oldum atlattim cok sükür sira geldi rahim filmineCnm naptin nasil denk geldi gittin mi
Herkese merhabalar ben 5 senelik evliyim 34 yaşındayım.esim 39 yaşında. Malesef yaş bakımından geç kaldık ve evlenince hemen çocuk düşünmedik. Şimdi ise yaptırdığımız testler sonucu bir çok sıkıntıyla karşılaştık. Bende poliklinik over ve hsg sonucu sağ tüp kapalı çıktı. Eşim de kromozom bozuklugu çıktı.sperm sayısı sıfır. Şuan aletimin birinci günü ve yarın suleymaniye ye gideceğim aslında tüm kan simur hsg ve eşimin kan ve genetik testlerinin tüm evrakları elimde ama eminim ki suleymaniye de bir çok test isteyecektir benim sormak istediğim hastane de mikrotese yapılıyor mu ben ilk tüp bebeği orda yaptırmak istiyorum
Gecmis olsun cumlemize arkadasim yalniz degilsin bendede pko var ve esimin spermi sifir cikti biz basladik suleymaniyeye yas icin gec degil cnm sinir 39 bayan icin ordaHerkese merhabalar ben 5 senelik evliyim 34 yaşındayım.esim 39 yaşında. Malesef yaş bakımından geç kaldık ve evlenince hemen çocuk düşünmedik. Şimdi ise yaptırdığımız testler sonucu bir çok sıkıntıyla karşılaştık. Bende poliklinik over ve hsg sonucu sağ tüp kapalı çıktı. Eşim de kromozom bozuklugu çıktı.sperm sayısı sıfır. Şuan aletimin birinci günü ve yarın suleymaniye ye gideceğim aslında tüm kan simur hsg ve eşimin kan ve genetik testlerinin tüm evrakları elimde ama eminim ki suleymaniye de bir çok test isteyecektir benim sormak istediğim hastane de mikrotese yapılıyor mu ben ilk tüp bebeği orda yaptırmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?