Testtta cikmioki zatan hemen kecmasi lazimmm 3 4 kunn benda har ay yaptim icinn yanada umitlanio insannn belkim kanda cikar beklaa dahaaa
bakırköyden minübüs var canımyok yaaa karnım ağrıyo resmen olacak gibi hissediyorum farklı bir durum yokkii
olsunda gdeyim hemen bende inş. yarın olurda ptesi giderim bugün olursa 4. gün gitmek zorunda kalacağım..
bu arada kızlar oraya ulaşım nasılben ilk kez gidicem sanırım eşimle giderim ilkte sabah erkenden ama
ya daha sonra kendim gitmek istesem bakırköyden vasıta varmı mesela
kızlar amh 12.41 çıkmışşşş yüksek değil mi
canım degerin gayet iyi cıkmıs benimde 21 cıkmıstı pcoslularda normal bu.korkma doktorum iyi demişti.yumurta rezervin geyet iyi demekbi sayfa da okudum 25 olan var ve şuan hamile biz daha şanslıyız yazmış
içim rahatladı canımm sağoll inşallah bende senin gibi müjdeli haber alırım en kısa süredecanım degerin gayet iyi cıkmıs benimde 21 cıkmıstı pcoslularda normal bu.korkma doktorum iyi demişti.yumurta rezervin geyet iyi demek
inşallah canım sağol pazartesi gideceğim inşallah bakalım herşeyin hayırlısıevet bencede ohss tehlikesi demek bile yumurtalarının iyi çalıştığını gösterir az olması tehlike
ben aşırı yum. gelişmesinden ohhs olup 1 hafta sadi konakta yattım söylemiştim canım normal bi durum
bencede bu değerle hamile olan olduğuna göre hiiç korkma hadi hayırlısıyla başlasın tedavinnn
için rahat olsun canım.insallah.sıra müjdendeiçim rahatladı canımm sağoll inşallah bende senin gibi müjdeli haber alırım en kısa sürede
çikolata kistimi var sende cnm benim 6 çıktığında yüksek demiştidekızlar amh 12.41 çıkmışşşş yüksek değil mi
inşallah cnmmmiçin rahat olsun canım.insallah.sıra müjdende
yok canım polikistikover sendromu var minik minik yumurtalıkta kistler var bu yüzden yumurtlama günün zor buluyorsun ve seni yavaşlatıyorçikolata kistimi var sende cnm benim 6 çıktığında yüksek demiştide
ben esenyurtta yakınızzzNERDE oturuyorsunuz kızlar ben beylikdüzü
Pazartesi kaçta ordadınız ceplere karanfil koyun KIZLAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?