- 6 Eylül 2017
- 275
- 216
- 33
- 40
- Konu Sahibi Harkuladem3
-
Teşekkür ederim 6 yıllık öğretmen kendisi.yok saat 9 da gidiyorum 12 gibi bitiyor.su an ek seminer donemi degil.yeni atanmis olsa neyse derimde su an yeni atananlarin semineri de yok.
Aynen öyle ve bu yakınım oluyo.hatir icin bakıyorum ama abarttı.çocuk mu baktırıyor size yoksa seminer bahanesiyle 12 civarı biter seminerler akşama kadar sürmez hanımefendi geziyordur okuldan çıkınca arkadaşlarıyla
netten araştırdığınızı ya da öğretmen tanıdıklarınızdan öğrendığınızi asla 5 e kadar seminer olmadığını söyleyin.emekli öğretmen kızıyım eski bir öğretmenim ayrıca öyle seminer olmaz .geziyordur hoca hanım ya tek başına ya arkadaşlarıylaAynen öyle ve bu yakınım oluyo.hatir icin bakıyorum ama abarttı.
Sordum anlamazmışım bunlarınki farklıymış.Almadığı seminerleri alıyor olabilir. Akıllı tahta kullanımı, ilkyardım, eba seminerleri verilmişti bize. Almayanlarla ilgili çeşitli düzenlemeler farklı tarih ve saatlerde verilir. Artı haftasonu yapmayıp haftaiçi 5e kadar yapmış bazı yerler. Hocamın günahını almayın mübarek gün hanfendi geziyordur falan diye. Sorun bakalım ne semineriymiş önce öğrenin
Anlamazmışsın öyle mi :) bak şimdi bilemedim yaniSordum anlamazmışım bunlarınki farklıymış.
Hepsini gectim biri bana boyle bi laf etse kanka ben anlamam senin cocukta baska al kendin bak derim...usluba bak. Sanki kulhan beyi...Sordum anlamazmışım bunlarınki farklıymış.
uyanık geçinen insanlar en sinir olduğum tiplerdir ister öğretmen olsun isterse eğitimsiz .eğer yalan soyluyorsa vayyy bu kadının yetiştırdığı çocuklaraPeki ne yapacaksın.
Ben de bu lafa takildim.anlasilmayacak birşey yok cahilde değilimAnlamazmışsın öyle mi :) bak şimdi bilemedim yani
Ya daha önce seminer dedi ilçede ehliyet almış kursa gitmiş.alabilir tabiki ama soyleyedebilir. Ben hatir var kırmayayım çocukları da çok seviyorum onlarda bana düşkün onları yabancı birine vermelerini de istemiyorum.uyanık geçinen insanlar en sinir olduğum tiplerdir ister öğretmen olsun isterse eğitimsiz .eğer yalan soyluyorsa vayyy bu kadının yetiştırdığı çocuklara
eğer kardeşi değilseniz ben her işin bir bedeli olması taraftarıyım madem çocuklarına bakıyorsunuz ücret ödemeli size .yoksa bunun adı adam kullanmak olur sadece hatır gönül değil.kendisi para kazanmak için öğretmenlik yapmıyor mu yapıyor çocuk bakmak ta bir iştirYa daha önce seminer dedi ilçede ehliyet almış kursa gitmiş.alabilir tabiki ama soyleyedebilir. Ben hatir var kırmayayım çocukları da çok seviyorum onları yabancı birine vermelerini de istemiyorum.
Yok ucret almiyorum sadece cocuklarima biraz harclik veriyorlar ben gormeden. Bir kac ayligina zorda kaldilar bakan olmadi diye ben ilgilendim bu dönemeğer kardeşi değilseniz ben her işin bir bedeli olması taraftarıyım madem çocuklarına bakıyorsunuz ücret ödemeli size .yoksa bunun adı adam kullanmak olur sadece hatır gönül değil.kendisi para kazanmak için öğretmenlik yapmıyor mu yapıyor çocuk bakmak ta bir iştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?