- 14 Ağustos 2011
- 4.341
- 10.847
- 408
- Konu Sahibi Harkuladem3
-
Sene sonunda sadece normal seminer oluyor. Saat 930 da gidiyorum 1300 de bitiyor.halk eğitimde kursu olabilir.Bu aralar yetişkinler için okuma yazma kursu varSordum anlamazmışım bunlarınki farklıymış.
Bu zamana kadar baktım bakarimda sorun bana yalan söylemesi. Ama bayram üstü işlerimi 12 de bitecek diye ayarladım.birseyde yapamıyorum evde 3 onun 2 benim 5 cocukla
Bazı okullar cumartesi pazar yapması gereken semineri yapmadıİyi akşamlar arkadaşlar. Şu an seminer dönemi öğretmenlerin. Saat 12 ye kadar diye biliyorum. Bir yakinim bazı nedenlerden dolayı beni kullanıyor.seminere ek akşama kadar başka seminerim daha var dedi. Kime sorduysam ek seminerler bitti sadece okul sonu seminerimiz var diyor.seni kandırmış diyenler var..
Sizden ricam öğretmen arkadaşlar bana yardımcı olursa sevinirim. Okula gidip akşam 5 e kadar iki seminer birden aliyomusunuz .okuldan çıkıp meb de fln. Bu hafta be bayram sonrası hafta.
Rehberlikci mi acaba bazen onlarda olabiliyor da..Sizi kandirma sebebi ne kiİyi akşamlar arkadaşlar. Şu an seminer dönemi öğretmenlerin. Saat 12 ye kadar diye biliyorum. Bir yakinim bazı nedenlerden dolayı beni kullanıyor.seminere ek akşama kadar başka seminerim daha var dedi. Kime sorduysam ek seminerler bitti sadece okul sonu seminerimiz var diyor.seni kandırmış diyenler var..
Sizden ricam öğretmen arkadaşlar bana yardımcı olursa sevinirim. Okula gidip akşam 5 e kadar iki seminer birden aliyomusunuz .okuldan çıkıp meb de fln. Bu hafta be bayram sonrası hafta.
İyi de ücretini veriyorlar evde olsalar da niye git desinler ki bence yaptıklarında hiç garip bişey yok,bakıcının beklentisi fazlaBazı insanlar kendilerini çok yukarda görüyor.
Bir arkadaşım ikizlerine 1500tl ye baktırıyor. Ücret gayet normal. Ama kendisi ve eşi evde de olsa resmî tatil de olsa kadıncağıza tamam sen git/gelme biz çocuklarla gezeceğiz ya da vakit geçireceğiz demiyorlar. Misafirliğe gidiyoruz kadın saat 18:00 olmadan çıkamıyor. Onlar bizimle çay içiyor kadın çocuklara bakıyor. Bakıcı mı hizmetçi mi belli değil yani.
Kadın da çocuklarınıza verdiği üç kuruş harçlık için para veriyorum baksın diyor olabilir.
Hanimefendi bu zamanda kimse kimsenin cocuguna bedava bakmaz..bir karsiligi olur mutlaka bakicilari iyi bilirim..uyanik olurlar...ucret vermese 5e kadar birakmaz..ben bos dersim olup 2de geldiginde palas pandıras kacardi bakici parasi 5 e kadar ödenmis oldugu halde hep bi kacma pesindeler otur işine devam et ..Bir gun erken ciktim okuldan avm ye gittim giysi ihtiyaci icin eve 5te geldim oo posetler var diyor bugun erkem mi ciktin ben de ne fark eder senin mesai saatin 5dedim..umarim siz de 5e kadar ucreti almamissinizdir..eger bedavaysa gercekten kendinizi ezdirmeyin o para kazaniyorsa okulda siz niye kazanmayacaksiniz ki..Yok ucret almiyorum sadece cocuklarima biraz harclik veriyorlar ben gormeden. Bir kac ayligina zorda kaldilar bakan olmadi diye ben ilgilendim bu dönem
kadin 6 cikis diye anlasmis is ahlakina uygun olan bu..ortada bir yanlis yok..calisan kadin yorgun argin eve geliyor sen git dinlen mi desin 1500 tl az para mi maasin yarisi zaten..ben okuldayken bos dersimde dolduruluyorum..30 dakika doktor izni olsa mudur bir suru sey dilekce falan istiyor senede 1 yada 2 kez erken cikma sansim oluyor..mesela karne gunu...arkadasinizin yüzüne soylemek yerine buraya yazmayin bence ona caya kahveye gitmeyin hatta ..Bazı insanlar kendilerini çok yukarda görüyor.
Bir arkadaşım ikizlerine 1500tl ye baktırıyor. Ücret gayet normal. Ama kendisi ve eşi evde de olsa resmî tatil de olsa kadıncağıza tamam sen git/gelme biz çocuklarla gezeceğiz ya da vakit geçireceğiz demiyorlar. Misafirliğe gidiyoruz kadın saat 18:00 olmadan çıkamıyor. Onlar bizimle çay içiyor kadın çocuklara bakıyor. Bakıcı mı hizmetçi mi belli değil yani.
Kadın da çocuklarınıza verdiği üç kuruş harçlık için para veriyorum baksın diyor olabilir.
Benim teyzem öğretmendi anneme baktırırdı.İyi akşamlar arkadaşlar. Şu an seminer dönemi öğretmenlerin. Saat 12 ye kadar diye biliyorum. Bir yakinim bazı nedenlerden dolayı beni kullanıyor.seminere ek akşama kadar başka seminerim daha var dedi. Kime sorduysam ek seminerler bitti sadece okul sonu seminerimiz var diyor.seni kandırmış diyenler var..
Çok mantıklı bayıldım fikre.
Ben istemiyorum ama çocuklara zorla veriyorlar. Çok ta değil 1Bazı insanlar kendilerini çok yukarda görüyor.
Bedava cnm.yigenlerim onlar.Hanimefendi bu zamanda kimse kimsenin cocuguna bedava bakmaz..bir karsiligi olur mutlaka bakicilari iyi bilirim..uyanik olurlar...ucret vermese 5e kadar birakmaz..ben bos dersim olup 2de geldiginde palas pandıras kacardi bakici parasi 5 e kadar ödenmis oldugu halde hep bi kacma pesindeler otur işine devam et ..Bir gun erken ciktim okuldan avm ye gittim giysi ihtiyaci icin eve 5te geldim oo posetler var diyor bugun erkem mi ciktin ben de ne fark eder senin mesai saatin 5dedim..umarim siz de 5e kadar ucreti almamissinizdir..eger bedavaysa gercekten kendinizi ezdirmeyin o para kazaniyorsa okulda siz niye kazanmayacaksiniz ki..
Branş cnmRehberlikci mi acaba bazen onlarda olabiliyor da..Sizi kandirma sebebi ne ki
İyi de ücretini veriyorlar evde olsalar da niye git desinler ki bence yaptıklarında hiç garip bişey yok,bakıcının beklentisi fazla
Arkadaşlarla farklı nedenlerle görüşmeyi kestik zaten. Arkadaşın da mesai saati esnek resmiyette tam gün ama yarım gün gitse kimse nerdesin demez. Anlaşmalarını kadın resmî tatillerde izin yapmayacak mıyım diyince yaptılar aslında. Benim de çocuğum var çoçuğumu birine baktırdıpımda 2 yaşındaki çocuğumla 6da eve gelince rahat edeyim diye gündüz uyutturmayıp 8de gece uykusuna geçirmedim. Çocukları dışarı bizim zorumuzla çıkarıyorlardı. Çocuklar ilk defa yaprağa 1.5yaşında dokundu. Ben durumu ifade edemedim orada. O çocukların durumu içimde yara benim. Çok farklı bir mevzu yani.kadin 6 cikis diye anlasmis is ahlakina uygun olan bu..ortada bir yanlis yok..calisan kadin yorgun argin eve geliyor sen git dinlen mi desin 1500 tl az para mi maasin yarisi zaten..ben okuldayken bos dersimde dolduruluyorum..30 dakika doktor izni olsa mudur bir suru sey dilekce falan istiyor senede 1 yada 2 kez erken cikma sansim oluyor..mesela karne gunu...arkadasinizin yüzüne soylemek yerine buraya yazmayin bence ona caya kahveye gitmeyin hatta ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?