- 30 Kasım 2019
- 12.340
- 39.537
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar merhaba,bu akşam eniştem ile sohbet ederken ev almamı tavsiye etti ben de evi tek maaş ile almam mümkün değil ama araba almayı istiyorum dedim,ehliyetim var 15 yıl oldu alalı bu arada.Sen araba suremezsin,sende o kapasite yok,dalginsin kaza yaparsın dereye filan ucarsin dedi![]()
Ya tamam dalgın olduğum doğru ama araç kullanmanın dikkat gerektirdiğini biliyorum normalde dalgın olan biri araç kullanırken hala dalgın mi olur yani ?
Bütün hevesim özgüvenim yerle bir oldu.Siz ne düşünüyorsunuz acaba bu konuda ?
Bakin kendinizi en iyi siz bilirsiniz ama trafikte her gun onlarca insan oluyor, yaralaniyor maalesef ve bunlarin cok buyuk cogunlugu dalginliktan oluyorYolda yürürken hep bir şeyler düşünürüm ama bir iş yaparken işe odaklaniyorum bilemedim ki
Dalginsaniz ki bunu sizde kabul etmişsiniz lütfen ne kendi hayatınızı nede başkalarının hayatını tehlikeye atmayın. Sizde araba kullanmayiverin bişey olmazArkadaşlar merhaba,bu akşam eniştem ile sohbet ederken ev almamı tavsiye etti ben de evi tek maaş ile almam mümkün değil ama araba almayı istiyorum dedim,ehliyetim var 15 yıl oldu alalı bu arada.Sen araba suremezsin,sende o kapasite yok,dalginsin kaza yaparsın dereye filan ucarsin dedi
Ya tamam dalgın olduğum doğru ama araç kullanmanın dikkat gerektirdiğini biliyorum normalde dalgın olan biri araç kullanırken hala dalgın mi olur yani ?
Bütün hevesim özgüvenim yerle bir oldu.Siz ne düşünüyorsunuz acaba bu konuda ?
Harikasınız umut oldunuzÇok dalgın biriyim kafam çok karışıktır motor becerilerimin de iyi olduğunu söyleyemeyeceğim. Ayrıca çok korkak bir kimseyim. 15 yıldır aktif araç kullanıyorum. Bir kere kaza yaptım arkadan çarptılar duran trafikte.
Benim gözüm dalmiyor aslında sadece gözler fildir fildir ortalığı gözden geçiren biri değilim.eniştenize aldırmayın ancak yine de dalgınlık boyutunuzu bilmediğimden bir şey diyemem.
bir aile dostumuzun kızı yukarıda bahsedilen son model araçlardan birini kullandığı halde asla ama asla zihnini toparlayamıyor. arabasına binmek yerine taksiye bindiğimiz olmuştur öyle diyeyim.
çünkü baya aklına birşey gelince gözü dalıyor ve mesafe algısı kayboluyor.
bir süre kiralayıp çok trafiğe girmeden mahalle arasında kullansanız mesela ?
hem hızlı olmayacaksınız hem de tenha saatlerde yolda kimse olmaz nerdeyse. öyle kendinizi bir tartarsınız
Özgüvenim tavan da değil eksik de sayılmaz aslında fakat etkileniyorum yine de olumsuz sözlerden.Vazgecmek yok ama aslaDalgın mısın bilmiyorum ama fazla naifsin, özgüven eksikliğin var biraz. Bunları aşman lazım.
İq değil de sanırım beceriksiz demrk istedi banaDeseydin ki sanki siz erkekler kullanırken atomu parçalarına ayırıp, yeniden element mi buluyorsunuz
Yüksek ıq gerekseydi sen kullanamazdın deseydin
O şey yesin halt![]()
Harikasınız umut oldunuz
Benim gözüm dalmiyor aslında sadece gözler fildir fildir ortalığı gözden geçiren biri değilim.
Aynen tenha ve kısa mesafede denemeler yapmayı düşünüyorum
Özgüvenim tavan da değil eksik de sayılmaz aslında fakat etkileniyorum yine de olumsuz sözlerden.Vazgecmek yok ama asla
Evet biliyorum koordinasyon isteyen bir şey.İhtiyac halinde bakıyorum aslında,benim bahsettiğim şey mesela bir arkadaşla yoksa yürüyorduk,şu araba ikinci defadır yanımızdan geçiyor dedi ben asla farketmem mesela bunu çok meraklı da değilim biraz ondanbence satın almadan kiralık araba ile deneyin bir
trafikte etrafı sürekli gözden geçirmek gerekiyor çünkü
gözü yola dikmek değil de aynaları falan hep kontrol etmek lazım
Evet biliyorum koordinasyon isteyen bir şey.İhtiyac halinde bakıyorum aslında,benim bahsettiğim şey mesela bir arkadaşla yoksa yürüyorduk,şu araba ikinci defadır yanımızdan geçiyor dedi ben asla farketmem mesela bunu çok meraklı da değilim biraz ondan