"Sen araba kullanamazsın "

Sizi bir önceki konunuzdan hatırlıyorum. Sanırım yeni boşanmıştınız.
ve bu kadar olay esnasında dalgın olmanız çok normal.
Enişteniz gerçekten kaba davranmış. Her insanın dönem dönem dalgınlığı oluyor.

kulak asmayın ve güveninizi zedelemesine asla izin vermeyin..
Henüz bosanmadim yolun başındayım maalesef ama en azından o yoldayım.
Evet bu ara öyleyim

Ya işin içinde can güvenliği olunca korkuyor acaba hakli olabilir mi fiye düşünüyor insan.
Ya bunu söylemek istemedim ama madem yeri geldi söyleyeyim,kendisinin icra ile arabasını elinden aldılar.Bir hazımsızlık hissettim ben de.
Al işte sebebi :)

sen arabanı al gez toz. Varsa wp aile grubunuz bolca fotoğraf at :))

Henüz bosanmadim yolun başındayım maalesef ama en azından o yoldayım.
Evet bu ara öyleyim
ALLAH kolaylık versin.
Enişteniz ön yargılı davranmış.
Hem boşanmak-Boşanma aşamasında olmak gerçekten çok yıpratıcı.
Ve bu durum asla araba kullanmaya engel değil.
Dediğim gibi herkesin dönem dönem dalgın olduğu zamanlar olabiliyor.
O zaman kimse ehliyet almasın.

Ayrıca araç kullanırken ister istemez kendinizi yola veriyorsunuz merak etmeyin.

Arkadaşlar merhaba,bu akşam eniştem ile sohbet ederken ev almamı tavsiye etti ben de evi tek maaş ile almam mümkün değil ama araba almayı istiyorum dedim,ehliyetim var 15 yıl oldu alalı bu arada.Sen araba suremezsin,sende o kapasite yok,dalginsin kaza yaparsın dereye filan ucarsin dedi 🙄

Ya tamam dalgın olduğum doğru ama araç kullanmanın dikkat gerektirdiğini biliyorum normalde dalgın olan biri araç kullanırken hala dalgın mi olur yani ?

Bütün hevesim özgüvenim yerle bir oldu.Siz ne düşünüyorsunuz acaba bu konuda ?
Ben de bosanali 1 ay olmustum, annemler hemen arabayi kullan bak cocuklar kucuk, hastanelik acillik bi yere gitmen gerekir dediler. Ya iyi de yeni bosandim,derdim basimdan askin.. kullanmayi dusunmuyorum ustume gelmeyin artik dedim. Hazir hissetmiyorum kendimi dedim.
Annemle ablam da , araba verdik kullanmiyor
Araba garajda curudu, kullanmadigimiz arabaya vergi oduyoruz diye saydiriyorlardi arkamdan...
Bu ne vurdumduymazlik diyorlardi. Bunu dediklerinde ocak_subat aylariydi.
Yahu bi kar kalksin yerden ne bu aceleniz diyordum
Mart ortasinda onlara inat 1 hafta direksiyon kursu aldim.
3yildir da kullaniyorum.
Gecen sene 700 km lik yola tatile ciktim cocuklarimi da alip..
Yoksa araba kullanmakta ne var, ne zaman hazir hissederseniz o zaman olur..
Enistenizi takmayin, densizlik etmis.. kiskanç :)

Arkadaşlar merhaba,bu akşam eniştem ile sohbet ederken ev almamı tavsiye etti ben de evi tek maaş ile almam mümkün değil ama araba almayı istiyorum dedim,ehliyetim var 15 yıl oldu alalı bu arada.Sen araba suremezsin,sende o kapasite yok,dalginsin kaza yaparsın dereye filan ucarsin dedi 🙄

Ya tamam dalgın olduğum doğru ama araç kullanmanın dikkat gerektirdiğini biliyorum normalde dalgın olan biri araç kullanırken hala dalgın mi olur yani ?

Ben de yeni araç aldım. Kendime hiç güvenim yoktu. Daha tam olarak trafiğe çıkamasam da sürüyorum. Bende dikkat eksikliği var. Normal bir iş yaparken dalıp gittiğim oluyor. Ama araç kullanırken öyle değil. Babamla kardeşimle sürerken onlara güvenerek, onların komutlarıyla sürüyordum arabayı. Ki tek basıma bile çıkmama izin verilmedi kaza yaparım korkusuyla. Ama baktım olmuyor, onlar varken hep bir komut bekliyorum, dikkat et, Araba geliyor, dur, kalk falan dün kimseye söylemeden kaptım anahtarı çıktım. Telefonu bile evde bıraktım. Dedim yolda kalırsam da kalayım 😂 ama bir şey de olmadı gayet de güzel sürdüm. Yani oluyor. Bazen bu su sürüyorsa ben de sürerim diyordum. Gerçekten öyle..

Benim eşimde dünyanın en dalgın insanıdır aynı odada olan biteni ne duyar ne görür her daim telefonla trans halinde yaşar
O araba sürüyosa hemde baya prof. Olarak herkes sürebilir bana göre
Erkekler kadar dalgınıda varmı acaba 🙄

Aah neler derlerde yaptigini gorunce dillerini yutarlar.. araba kullanmayi neden yapamayacaksin😏 herkes anasinin karninda mi kullaniyormus?

Bana da öyle demişlerdi. Minibüs sürmüşlüğüm var.

Geliyorum gidiyorum aklıma geliyor. Fesat is loading. :D Enişten boşanmış bir kadının erkeğe ihtiyaç duymadan her şeyi yapabileceğinden mi korkuyor kendi içinde acaba? Hele de bu kadın karısının sülalesinden, çok çok yakın bir örnek olunca, e yani...

Geliyorum gidiyorum aklıma geliyor. Fesat is loading. :KK70: Enişten boşanmış bir kadının erkeğe ihtiyaç duymadan her şeyi yapabileceğinden mi korkuyor kendi içinde acaba? Hele de bu kadın karısının sülalesinden, çok çok yakın bir örnek olunca, e yani...
Artık herkesten her şeyi bekliyorum,olur mu olur valla 😄

Bana da öyle demişlerdi. Minibüs sürmüşlüğüm var.
Tasinirken Bende minibus surmustum.. ic ayna filan yoktu bi korktum once ama zaten yuksekte oturdugum icin sorun yasamadim sukur..1-2 gaza basinca alisiyorsun ve aslinda zor olmadigini anliyorsun… herkes yapiyosa bende yaparim ya Allah diyeceksin

Geliyorum gidiyorum aklıma geliyor. Fesat is loading. :KK70: Enişten boşanmış bir kadının erkeğe ihtiyaç duymadan her şeyi yapabileceğinden mi korkuyor kendi içinde acaba? Hele de bu kadın karısının sülalesinden, çok çok yakın bir örnek olunca, e yani...
Zaten neden erkek isi goruyolar anlamiyorum.. ayagi eli olan herkes yapabilir.. bizim ulkemizde bi ezik goruyorum erkekleri bu yuzden

Aslında burada enişteye inat kullanırsın demek ya da enişte önyargılı demek haddimize değil. Kişileri en iyi siz bilirsiniz. Ancak araba sürmek dışardan bakılıp da anlaşılabilir bir yetenek değil bence. Pratik meselesi bu iş. Kendine güvenmek, stres ve heyecan yapmamak, dikkatli olmak ve kurallara uymak gerekiyor. Bunlar zamanla gelişip alışkanlık haline geldikçe emek veren herkesin araba kullanabileceği kanaatindeyim.

Bende ehliyet aldım daha kendim kullanmadim eşim yanimdayken pratik yapmam lazım zor oluyor diğer türlü eşim sürekli göreve gidiyor bense servisle gidiyorum çarşıya falan araç var ama duruyor bende kafaya koydum ilk fırsatta kullanacam eniştene inat al arabanı benim eşim çok panik kardeşi 11 yaşındayken arabanın altında kalmıştı 😢

Back
X