"Sen araba kullanamazsın "

İq değil de sanırım beceriksiz demrk istedi bana 😏
Çok da iyi kullanmalıyım gurur meselesine döndü bu konu 😁

Kurban olsun sana mastershef :KK36:
Kullanırsın tabi ne var onda vites fren gaz debriyaj :D
Bende 2013 ten beri kullanıyorum inan zor bir şey yok.

Bakma sen erkeklerin abartmasına hayatta yapabildikleri iki şeyden biri araba kullanmak, diğeri de nefes almak zaten :D

Enişteniz genelde insanlari küçümseyen, çok bilmiş biri mi yoksa sizi tanıyarak objektif yorum yapan iyi niyetli biri mi? Dikkat eksikliğiniz gerçekten varsa ve dalgınsanız araç kullanmak hem.çsizin hem de diğer insanlar için tehlikeli. Yok eger enisteniz abartiyorsa bunu da yine en iyi siz nilirsiniz.

valla biz araba kullanan insanlar 180+ iqlu asla ama asla dalgınlık ve unutkanlık yapmayan, elinden her iş gelen, yetenekli 10 numara insanlarız enişteniz haklı söylemiş. Eminim enişteniz de asla hiçbir şey unutmuyor, markete falan gittiğinde her şeyi dört dörtlük alıyor, işinde de 10 numara beş yıldız bir insandır.

keşke sizin yerinize 55-65 yaş araba kullanan amcalar da "ben artık araba kullansam mı, biraz dalgınım, reflekslerim de azaldı ama" diye bir durup, fikir alsalar keşke. Trafikte ne kadar keşmekeş yarattıklarından habersiz bir de bu kadınlara ehliyet verildi böyle oldu diye en çok söylenen zümre kendileri...

Arkadaşlar merhaba,bu akşam eniştem ile sohbet ederken ev almamı tavsiye etti ben de evi tek maaş ile almam mümkün değil ama araba almayı istiyorum dedim,ehliyetim var 15 yıl oldu alalı bu arada.Sen araba suremezsin,sende o kapasite yok,dalginsin kaza yaparsın dereye filan ucarsin dedi 🙄

Ya tamam dalgın olduğum doğru ama araç kullanmanın dikkat gerektirdiğini biliyorum normalde dalgın olan biri araç kullanırken hala dalgın mi olur yani ?

Bütün hevesim özgüvenim yerle bir oldu.Siz ne düşünüyorsunuz acaba bu konuda ?
Öncelikle söyleyeceklerim seni kıracaksa kusuruma bakma. Ben çekirdekten yetişme 14 yaşımdan beri araç kullanan bi bayanım.MEB de bu yıl direksiyon sınavında ki komisyonda yer almaya başladım. Bazı insanlar gerçekten araç kullanmamalı. İstedikleri kadar özel ders alsınlar araba kullanma işi biraz refleks biraz cesaret işi. Lütfen çok dalgınsanız ve cesaretli değilseniz kriz yönetiminiz yoksa asla trafiğe çıkmayın. Siz araba süreceksiniz diye önce başkalarının sonda kendinizin canına kastetmeyin.

Pazar günü hepi topu 5 km yol yaptık.
3 tane aşırı salağa denk geldik. Biri caddede 20 ile giden, biri dörtlüleri yakıp yolu kapatıp büfeye giden ve durduk yerde sinyal verip dönmeyen(elinde sigara ile çıktı büfeden de) biri de şeridinde durmayıp yolda gezen ve yine çok yavaş giden, arkasında kuyruk olduk.

Üçü de kadın, üçü de suv araç. (kadınlar araba kullanamaz geyiği değil, durun)

Benim ehliyetim yok, ehliyet+suv araç almak istiyorum ama trafikte böyle salak salak hareketler yaparım diye endişe ediyorum. Bir kere araba kullanmayı öğrenirken yanımdan başıboş at geçmişti, gözüm kaymıştı ata da kocam sağlam azarlamıştı, dinazor geçse yoluna bakacaksın diye. (ara sokakta yanımdan at geçse yine bakabilirim ya, sokak köpeği gibi gezen at mı olur şehrin ortasında?) bir de çok ciddi astigmat sorunum var. Görmüyorum aslında, gözlüksüz bir hiçim.

Dedim ki ben böyle olmaktan korkuyorum. Ondan almıyorum ehliyet. Şöförlerin yarısı böyleymiş, kadından erkekten bağımsızmış. Ne mallar araba kullanıyor sen daha iyi kullanırsın dedi, arabayı yokuşta kaldırmayı öğrettiği araba 88 model kartaldı. Onu yaptıysan hepsini yaparsın dedi :D ha yapmana gerek de yok, sana otomatik, yokuş kalkış desteği vs olan, küçük bir araba alırız ilk etapta. Alışınca büyüğe geçersin dedi.

Ikna oldum, gördüm. Muhtemelen çevremizde bayağı iyi araba kullanan insanlar var, herkesi öyle sanıyoruz. Ondan kendimize güvenimiz gidiyor.

En olmadı o salaklar ordusunun arasına karışırım yapacak bir şey yok :D

Sen de yaparsın, benden ya da Ahmetten mehmet ten ne farkın var?

Enişteniz genelde insanlari küçümseyen, çok bilmiş biri mi yoksa sizi tanıyarak objektif yorum yapan iyi niyetli biri mi? Dikkat eksikliğiniz gerçekten varsa ve dalgınsanız araç kullanmak hem.çsizin hem de diğer insanlar için tehlikeli. Yok eger enisteniz abartiyorsa bunu da yine en iyi siz nilirsiniz.
Küçümsemek için bilerek söylediğini de düşünmüyorum ama kendisini 6 yıldan sonra ilk kez görüyorum,6 yıl öncesinde arabasını bana satmayi teklif ediyordu bugün de böyle söylüyor 🤷🏻‍♀️günlerdir uykusuzum belkide uykusuzluk durumunu aşırı dalgınlık olarak değerlendirdi uykumu alayım bir de öyle bak diyeyim 😆

valla biz araba kullanan insanlar 180+ iqlu asla ama asla dalgınlık ve unutkanlık yapmayan, elinden her iş gelen, yetenekli 10 numara insanlarız enişteniz haklı söylemiş. Eminim enişteniz de asla hiçbir şey unutmuyor, markete falan gittiğinde her şeyi dört dörtlük alıyor, işinde de 10 numara beş yıldız bir insandır.

keşke sizin yerinize 55-65 yaş araba kullanan amcalar da "ben artık araba kullansam mı, biraz dalgınım, reflekslerim de azaldı ama" diye bir durup, fikir alsalar keşke. Trafikte ne kadar keşmekeş yarattıklarından habersiz bir de bu kadınlara ehliyet verildi böyle oldu diye en çok söylenen zümre kendileri...
Yani aynen insanın yaşlanınca bırakmaları gerekir o halde.Tabiki dalıp dalıp gideceksem o direksiyonun başına gecmeyeyim bile,o şekilde dalgın biri değilim
Öncelikle söyleyeceklerim seni kıracaksa kusuruma bakma. Ben çekirdekten yetişme 14 yaşımdan beri araç kullanan bi bayanım.MEB de bu yıl direksiyon sınavında ki komisyonda yer almaya başladım. Bazı insanlar gerçekten araç kullanmamalı. İstedikleri kadar özel ders alsınlar araba kullanma işi biraz refleks biraz cesaret işi. Lütfen çok dalgınsanız ve cesaretli değilseniz kriz yönetiminiz yoksa asla trafiğe çıkmayın. Siz araba süreceksiniz diye önce başkalarının sonda kendinizin canına kastetmeyin.
Kendimi denemek amaçlı bir iki arkadaşın da önerdiği gibi kiralık bir arabada özel ders alarak kendimi deneyeceğim.İlk günden anlar insan kendini,bakalım.

Kendini bir adım önde gören erkek sürücü klasiği işte :işsiz:

Kadınlar erkeklerden daha iyi ve kuralına göre sürüyor net yani ..kimse nin böyle düşünmesine izin vermeyin kendinizden eminseniz kararlı olun ...

Kuralına uydugu ve sakin davrandığı sürece herkes araba sürebilir 💪

Arkadaşlar merhaba,bu akşam eniştem ile sohbet ederken ev almamı tavsiye etti ben de evi tek maaş ile almam mümkün değil ama araba almayı istiyorum dedim,ehliyetim var 15 yıl oldu alalı bu arada.Sen araba suremezsin,sende o kapasite yok,dalginsin kaza yaparsın dereye filan ucarsin dedi 🙄

Ya tamam dalgın olduğum doğru ama araç kullanmanın dikkat gerektirdiğini biliyorum normalde dalgın olan biri araç kullanırken hala dalgın mi olur yani ?

enişteniz baya haddini aşmış. keşke lafı yapıştırsaydınız. kadınız ve herşeyi yaparız ulenn

Kendini bir adım önde gören erkek sürücü klasiği işte :işsiz:

Kadınlar erkeklerden daha iyi ve kuralına göre sürüyor net yani ..kimse nin böyle düşünmesine izin vermeyin kendinizden eminseniz kararlı olun ...

Kuralına uydugu ve sakin davrandığı sürece herkes araba sürebilir 💪
Bence de..ve insan sevdiği şeyi yapıyorsa bütün dikkatini üzerine toplar..
Peki bir şey soracağım.ilk günler müzik dinlemem dedim,müzik dinlemeden surersen uyur kalırsın dedi öyle mi yani

Peki bir şey soracağım.ilk günler müzik dinlemem dedim,müzik dinlemeden surersen uyur kalırsın dedi öyle mi yani

müzik bazen benim dikkatimi daha çok dağıtıyor
mesela çoğu sürücü park ederken müziği kısar, garip ama gerçek
bir de sen çok paniksin şunu yapamazsın, şen çok bilmem nesin evlenemezsin, sen çok bilmem nesin çocuk bakamazsıncılar doludur hep, sanki evlenen, araba kullanan, çalışan, çocuk bakan herkes belli bir level atladıktan, belli testleri geçtikten sonra yapıyor da laf tavsiyeye gelince abartmalar...
sen yapıyorsan herkes yapamazmış gibi...
ultra paniğim, 8 yıldır uzun yol dahil araba kullanıyorum, hiçbir sınavımı panik yüzünden geçememiş değilim, tüm uzmanlıklarımı bir kerede aldım, çocuğumla 3-4 günden sonra gayet tek de kaldım, hiç 40 gün yalnız kalamam yalnız yapamam da demedim, karnım burnumda da çalıştım. Ama etrafa sorsan "çok panik".

sen şu an boşanma aşamasındasın, eski eşin rezil biri, çocuk var,çalışuyorsun zaten hali hazırda. bir yandan iş değiştirsem mi diye fikirler uçuşuyor. Pardon da biraz dalgın olman normal değil mi?
çok sinirlendim şu an yaa...

Yanlış alintiladiniz sanırım :))

Bende ilk zamanlar müziksiz surerdim hatta çocuklara benim dikkatimi dağıtmayın sakın falan derdim :))

Zamanla müzikte açıyorsun kırmızı da üstünü başını da düzeltiyorsu 🤭 biraz rahatlık geliyor :))

bir de sen çok paniksin şunu yapamazsın, şen çok bilmem nesin evlenemezsin, sen çok bilmem nesin çocuk bakamazsıncılar doludur hep, sanki evlenen, araba kullanan, çalışan, çocuk bakan herkes belli bir level atladıktan, belli testleri geçtikten sonra yapıyor da laf tavsiyeye gelince abartmalar...
ultra paniğim, 8 yıldır uzun yol dahil araba kullanıyorum, hiçbir sınavımı panik yüzünden geçememiş değilim, tüm uzmanlıklarımı bir kerede aldım, çocuğumla 3-4 günden sonra gayet tek de kaldım, hiç 40 gün yalnız kalamam yalnız yapamam da demedim, karnım burnumda da çalıştım. Ama etrafa sorsan "çok panik".

sen şu an boşanma aşamasındasın, eski eşin rezil biri, çocuk var,çalışuyorsun zaten hali hazırda. bir yandan iş değiştirsem mi diye fikirler uçuşuyor. Pardon da biraz dalgın olman normal değil mi?
Bende müziği kapatirim park ederken sebebi motorun sesiini iyi alabilmek için stop etmemek için

Çünkü park ettigim yerler hep yokuş geri geri park ederken stop etme olasılığı yüksek :))

Ben de bunu söylüyorum,hayatımın en karmaşık ve riskli üzüntülü döneminden geçiyorum,arabayı da farklı bir şeyle ilgilenmek kafamı biraz dağıtmak için düşündüm biraz da..ama tabi biraz sular durulmadan bunu yapmam..
Bu dönemde dalgın olmama aldanmamak lazım.

Ne kadar kolay demoralize oluyorsunuz :)) bunu kullanan çok olur.

Laf aramızda size alenen kapasitesiz demiş. Biri sen yapamazsın diyorsa bilin ki hazımsızlığından. Alabilecek maddi durumun olması ve kullanabilecek olman belki ki batmış :))

Ne kadar kolay demoralize oluyorsunuz :)) bunu kullanan çok olur.

Laf aramızda size alenen kapasitesiz demiş. Biri sen yapamazsın diyorsa bilin ki hazımsızlığından. Alabilecek maddi durumun olması ve kullanabilecek olman belki ki batmış :))
Ya işin içinde can güvenliği olunca korkuyor acaba hakli olabilir mi fiye düşünüyor insan.
Ya bunu söylemek istemedim ama madem yeri geldi söyleyeyim,kendisinin icra ile arabasını elinden aldılar.Bir hazımsızlık hissettim ben de.

Sizi bir önceki konunuzdan hatırlıyorum. Sanırım yeni boşanmıştınız.
ve bu kadar olay esnasında dalgın olmanız çok normal.
Enişteniz gerçekten kaba davranmış. Her insanın dönem dönem dalgınlığı oluyor.

kulak asmayın ve güveninizi zedelemesine asla izin vermeyin..

Back
X