Pazar günü hepi topu 5 km yol yaptık.
3 tane aşırı salağa denk geldik. Biri caddede 20 ile giden, biri dörtlüleri yakıp yolu kapatıp büfeye giden ve durduk yerde sinyal verip dönmeyen(elinde sigara ile çıktı büfeden de) biri de şeridinde durmayıp yolda gezen ve yine çok yavaş giden, arkasında kuyruk olduk.
Üçü de kadın, üçü de suv araç. (kadınlar araba kullanamaz geyiği değil, durun)
Benim ehliyetim yok, ehliyet+suv araç almak istiyorum ama trafikte böyle salak salak hareketler yaparım diye endişe ediyorum. Bir kere araba kullanmayı öğrenirken yanımdan başıboş at geçmişti, gözüm kaymıştı ata da kocam sağlam azarlamıştı, dinazor geçse yoluna bakacaksın diye. (ara sokakta yanımdan at geçse yine bakabilirim ya, sokak köpeği gibi gezen at mı olur şehrin ortasında?) bir de çok ciddi astigmat sorunum var. Görmüyorum aslında, gözlüksüz bir hiçim.
Dedim ki ben böyle olmaktan korkuyorum. Ondan almıyorum ehliyet. Şöförlerin yarısı böyleymiş, kadından erkekten bağımsızmış. Ne mallar araba kullanıyor sen daha iyi kullanırsın dedi, arabayı yokuşta kaldırmayı öğrettiği araba 88 model kartaldı. Onu yaptıysan hepsini yaparsın dedi

ha yapmana gerek de yok, sana otomatik, yokuş kalkış desteği vs olan, küçük bir araba alırız ilk etapta. Alışınca büyüğe geçersin dedi.
Ikna oldum, gördüm. Muhtemelen çevremizde bayağı iyi araba kullanan insanlar var, herkesi öyle sanıyoruz. Ondan kendimize güvenimiz gidiyor.
En olmadı o salaklar ordusunun arasına karışırım yapacak bir şey yok
Sen de yaparsın, benden ya da Ahmetten mehmet ten ne farkın var?