Sen bana geç geldin , ben sana erken...

Housekeeping

Sevdim..Yarım..
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2016
6
21
3
42
Başlık olarak bu şarkı sözünü uygun gördüm , nedeni enteresan , hem şu an bu şarkı çalıyor , hem de ilk mesajım şerefine kendime "hoş geldin" diyorum kendi kendime bir nevi :)

Bu hangi şarkı yahu diyenlere bu arada :

Çok çok uzun yıllardır takip ediyorum bu forumu , ama üye olup yazmaya bir türlü elim gitmiyordu. Hadi itiraf edeyim , kendi çapımızda bir foruma benzer bir oluşumumuz vardı , her zaman ki gibi orayı da kuruttuk , o kadar doldum ki , dedim buraya dökülürüm artık :)

Uzattık..Başlıkta dediğim gibi. 33'üme merdiven dayadım. Bekarım. Aslında "yaaa yaşıtlarım evleniyor , 2.lere hamile" diye hayıflanmıyorum. Benim derdim arada kalmak. Mizaç ve fıtrat olarak küçük gösteren minyon bir tipim var. Bu nedenle yaşı küçük arkadaşların dikkatini çekiyorum. Ama nedense dinledikleri müzikler , hayat görüşleri ve tecrübeleri nedeniyle aynı telden çalmıyoruz. Yaşıtlarım evli. Selam dediğim hemen evlenmek istiyor. Benden büyüklerde "küçük gösterdiğim için" toplum tarafından kabul görmeme nedeniyle yaklaşmıyor.

Sevmediğim bir işi yapıyorum , asosyalleştiren bir çalışma yaşamım var . Uyku-ev-iş-uyku-iş -ev döngüsü.. Herhangi bir birikmişim yok. Bu can sıkıntısı nedeniyle anlamsız paralar harcıyorum , kendi keyfim için. Ne bileyim 300 liraya uçak bileti alıp , günlük seyehatlar yapmak gibi.

Uzun süreli oldu ilişkilerim , onların verdiği alışkanlıkları atamadım. Hem yalnızlığı seviyorum , hem de biri olsun istiyorum.

Hani canlı yayına çıkarsalar , deseler ki " ne derdin var , çözeceğiz" Onu da bilmiyorum. Sanırım istediğim şeyleri yapamadım hayatta. Geç kaldım. Eğitim özellikle. İşim nedeniyle aynı frekansta olmayan insanlarla muhattap olmak zorunda kalıyorum. Tüm hayat enerjimi alıyorlar.

1-2 kişiyle başlar gibi olduk .Onlar için ablayım bazı konularda. Sanırım Esra Erol'a katılıp rezil edeceğim kendimi bu gidişle :) haha

Can sıkılınca , vur kendimi abura cubura , alkole, anlamsız alışverişlere ( dünya para verip aldığın şeyi 1 kere giymeme gibi)

Biraz rahatladım sanki.. Hoşgeldim..

Canim niye parani car cur ediyosun kenara koysana elbet bir gun ise yarar. Bak ne guzel isinden de memnunmussun depresyona girecek yasta da degilsin bana gore:)
E sevgili derdi de yok
Dert mi ariyon kendine kuzum

Öncelikle hicbir zaman birseyler icin gec degildir. Yani ben böyle olduguan inanirim. Kazandigin parayi car cur etmek seni mutlu etmeyecek bunu fark etmen gerek ki birikim yapabilesin. birikim yapmak istiyorsan bence kendine bir hedef belirle. Egitim konusunda da birseyler yapabilirsin bence daha gencsin cünkü.

Isinizin sizi cok bunalttigini dusunuyorum. Isinizi degismeniz gibi bi imkaniniz yok mu?

Benimde bi arkadasim vardi. Yasi 30larda kendisi 22 23 gosteriyor. Evlenme teklifleri 26da takilip kaliyordu. Simdi 2 aylik evli mutlu ve kendine gore biriyle. Istedigi insanla evlendi. Yasi yasina huyu huyuna egitim kultur seviyesi denk biriyle. O yuzden umutsuz olmayin. Emeklerinizin karsiligini car cur etmeyin.

Benim yasim 22. Erkeklerle pek diyalog icinde suren hayatim yok. Netten baktigimda yasitlarimin hoslantilari, hayattan beklentileri, fikirleri, gunu birlik duygulari, ofkeleri sevincleri cok yavan geliyor. Erkekle bayan arasinda en az 7 yas fark olmasi taraftariyim bu yuzden.
Ne kadar yas o kadar farkli bi erkek gozuyle bakiyorum.
Allah gonlunuze gore olani versin. Mutlu bi yalnizlik mutsuz bi beraberlikten 500 kat daha iyidir. Zamani gelmemis. Boyle bakmanizi tavsiye ederim

güzel bi yaşam bence evlenicelsnde nolucak 40kında evlen oda bi hayat arkadşı lazım diye onun dışında gez toz keyfine dalgana bak hayat yaşamaya değer bi gün mutlaka evleniceksin ben 26 yaşındaym 19 yaşında evlendm 4 yaşında bi oğluşum var mutluyum evet ama yaşayamadığım çok şey var bu hayatta neyse sıkıntı yapıcak bişey yok bence

Merak etme karşına birgün öyle biri çıkar ki beklediğine değer. Hayırlısı be gülüm

Hoşgeldin;
Siz buraya Koray Avcı'nın bir parçasi ile gelmişsiniz, ben de size Betül Demir'in bir parçası ile sesleneyim dedim

Hoşgeldin nihayet bitti mi huzura yolculuk
Sen yokken acıların en dibine vurduk
Şimdi eskisinden de güçlü içimdeki çocuk
Doğru duydun biz seni unuttuk

(biz seni unuttuk kısmı size değil tabii, siz gelmeden neler neler gördü Kadınlar Kulübü ama daha neler neler var göreceğimiz, sizin de bu görülecekler zamanınız gelmişse sanılırım e hoşgelmişsiniz )

Bende çok gezerdim öyle. Tek başıma. Bazen arkadaşla. Ama tek gitmek daha eğlenceli gelir bana kafa rahat. :)
Senin gibiyim küçük gösterdiğim için hep 5-6 yaş küçükler çıkıyordu karşıma. Yok artık ben gönlüme göre birini bulamayacağım derken çıktı biri karşıma. Şimdi de keşke para biriktirseydim diyorum. Pişmanım çok abarttım para konusunda. Bence sende biriktir artık. Umarım karşına çıkar beklenen kişi :)

nerden bileceksin nasıl öldüğümü
yapraklarımı nereye döktüğümü
nerden bileceksin nasıl yazdığımı
bu şarkıyı sen uyurken

yanlış bir ağacım, yorgunu aşkın
ne söylesin sana kurumuş dallarım
kalbin silmiyorsa elin ne yapsın
dört kitapta bu yazarken

deseler ki hayat kısa, yalnız bir nefes ömrün
ben yine harcarım onu döndüğün gün
deseler ki atar yürek, çıkarıp atamazsın
ne derlerse haklısın...

bu kaçıncı sonbahar aynı yazın ardından
kaçıncı vazgeçiş bir sevda masalından
bu kaçıncı sonbahar aynı yazın ardından
kaçıncı savruluş yalnızlık rüzgarıyla.

Hüsnü Arkan'dan sonra birde bu şarkıyı dinle :)

Herseyın zamanı vardır.Bu zaman dilimi bence her ınsan ıcın farklı saatlere takabul edebılır. Hayat ağacı her zaman istediğimiz meyveyi vermeyebilir ama sabırla sulayıp beklemek gerekir.Acı gözyaşları akıtırsan ağacın köküne çürür! Tıpkı içimiz gibi.. Hayat suyundan bir damla saçsan köklerine tüm yapraklar yeşille coşar.

Herşey sende başlar seninle biter.. Başlayacağın hikayenin baş rölü senin! Kahramanını bulmakta, kenarda durmakta senin tercihinde.. Senaryo da senin.Hayatının mimarisini yaparken kendini doğru yerlere koyman ve bulman dileklerimle..

gırısın cok guzel olmu arkadasım :) hosgeldın...suan sarkını dınlıyorum.bu aralar hastası oldum bu sarkının...
sıkma canını Rabbim herseyın zamanını ayarlamıstır elbet

Bende 26 yaşındayım bankaya para yatırırken 18 oldu mu diye kimlik soruyorlar, okul çıkışlarında lise öğrencileri laf atıyor ben size 10 numara büyüğüm evliyim çocuğum bile var deyince şok
Neyse konumuza gelirsek aklınızı başınıza alın car cur etmeyin paranızı bence. Yatırım yapın hayatta bir güvencenin olsun. Evlilik kısmet işi birazda ama kismetlerinizi değerlendirin. Sizin elinizde.

Ben de boşluktan alışverişe çok para harcadım..Bir de böyle zararı var değil mi?Bir de abur caburBana da işyerinden şeker bir bebe takılmakta.Ve kendimi zor durdıruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…